Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Случайна слука
Модератор: dantho.mihov
- чуруликпенчо
- сериозен играч
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Ето ги и моите
Изчетох всички отговори да видя дали няма моя случайно да се повтори ама нейсе няма. Ами значи при мен нещата седят така:
1. Рак на студопор (ае чуруликпенчо тази дума как се пише и изговаря), каракуда на гола кукичка, уклей на студопор на кука номер 1, и един кефал който вместо щуреца беше налапал топчетата с олово и така се беше оплел че беше глътнал дори плувката

1. Рак на студопор (ае чуруликпенчо тази дума как се пише и изговаря), каракуда на гола кукичка, уклей на студопор на кука номер 1, и един кефал който вместо щуреца беше налапал топчетата с олово и така се беше оплел че беше глътнал дори плувката

- Николай Неделков
- учете се от него
май искаш да кажеш стиропор или аз бъркам
:

Последно промяна от Николай Неделков на Сря Фев 13, 2008 11:56 pm, променено общо 2 пъти.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- чуруликпенчо
- сериозен играч
- Николай Неделков
- учете се от него
Екстрадиран ли имаш в предвид , като изгонен,прехвърлен,преместен ... или друго
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ре: Ето ги и моите
[яуоте=&амп;амп;амп;амп;амп;яуот;ИВКОПИВКО&амп;амп;амп;амп;амп;яуот;]Изчетох всички отговори да видя дали няма моя случайно да се повтори ама нейсе няма. Ами значи при мен нещата седят така:
1. Рак на студопор (ае чуруликпенчо тази дума как се пише и изговаря), каракуда на гола кукичка, уклей на студопор на кука номер 1, и един кефал който вместо щуреца беше налапал топчетата с олово и така се беше оплел че беше глътнал дори плувката :лол: :лол: :лол: :ролл:[/яуоте]
xаxа тои се обесил тоз кефал или е пукнал от липса на вода
1. Рак на студопор (ае чуруликпенчо тази дума как се пише и изговаря), каракуда на гола кукичка, уклей на студопор на кука номер 1, и един кефал който вместо щуреца беше налапал топчетата с олово и така се беше оплел че беше глътнал дори плувката :лол: :лол: :лол: :ролл:[/яуоте]
xаxа тои се обесил тоз кефал или е пукнал от липса на вода

-
- разбира нещата
Аз нямам кой знае какви естремни ситоации но самата истина е когато баща ми/лека му пръст/е хващал риба на Нареченски бани по реката,след поредното хвърлене нещо тежко му се закачило и като извадил
кво да види,пържена скомрия
гледал я в несвяст и невярвал,после му дошло наум че хваща на 50м под стола на почивната станция който бил над реката,явно са я изхвърлили рибата в реката
А аз имам случай на Йовковци,сутринта ставам от палатката и гледам как едната въдица се клати
пък бях ги изкарал всичките вечерта,един старт за събуждане и кво да гледам,една жаба скокнала на куката която висяла на двайсетина см.от земята и се закачила,това ми беше сефтето там и после като се почна една след друга едни едри червеноперки

А аз имам случай на Йовковци,сутринта ставам от палатката и гледам как едната въдица се клати