Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Някой би ли споделил каква е таксата за дневен и нощен , с колко пръчки може да се лови , захранката как влиае през този сезон ?
Еиии ,на тия чисто нови чорапи двамата с батко майката им е..хме за две години
Таксата е 15 лв. за 24-часов престой. Имаш право на 3 въдици и до 5 кг. риба, с изключение на една по-голяма от 5 кг. риба. Водата е топла, захранка си трябва задължително и то в по-големи количества, особено, ако търсиш толупи. Ако нещо повече трябва питай на лични. Наслука!
Пазете природата!
-
- новобранец
Някой да сподели нещо за белите риби на жива стръв , има ли ги ? Каква е разликата между дневния и нощния риболов относно активноста на рибите ?
-
- новобранец
Нивото как е , прелива ли на стената . и там ли ги е наводнило ?
прясна информация? никой ли не е ходил скоро? има ли успехи?mirogti1983 написа:Нивото как е , прелива ли на стената . и там ли ги е наводнило ?

- dido ov4arica
- новобранец
Абе хора вие този форум само за въпроси и информация го ползвате ами седнете и напишете два реда....то бива мързел ама...
Риби има и калвът
Риби има и калвът
- webfusion
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Вчера имах работа там, минах да видя само. Значи на стената топлото прелива в студеното 

не е от мързел колега.мисля че сме тук да си помагаме,споделяме и тн.поне аз за това съм тук.другата седмица се стягаме за ТЕЦ-а та потърсих прясно инфо.това е,ако някой се е засегнал се извинявам и уверявам че не това ми е била целта.със здраве и наслука.dido ov4arica написа:Абе хора вие този форум само за въпроси и информация го ползвате ами седнете и напишете два реда....то бива мързел ама...
Риби има и калвът
п.с.
колегите дето сме по далечко разчитаме на тези дето са по близко за информация-все пак интересува ме нивото /може и да си внушавам но като прелива моста/ сме правили добър риболов имало е слаби излети което не ни пречи

-
- новобранец
Аз също съм правил добри риболови когато прелива стената .
-
- ще става разбирач
predi edna sedmica se pribraha kolegite ot tam i na ediniq kolega sa otgradnali vydicite prez no6ta vnimavayte kolegi

Преди една седмица се прибраха колегите от там и на единия колега са откраднали въдиците през нощта ,внимавайте колеги !

Преди една седмица се прибраха колегите от там и на единия колега са откраднали въдиците през нощта ,внимавайте колеги !
Много лошо - на кое място е бил колегата на който са откраднали нещата ?
информация от 20ти декември-стената преливаше-приятно време.предимно канален сом и платика и каракуда. 2 добри шарана около по 5кг и 3 бели риби клонящи към 2кг.това е за 2 дневен излет на хангара бяхме 4 човека.шараните на царевичка банан
Колеги, някой има ли информация дали прилива стената? А и дали излиза нещо там ? Благодаря предварително.
От събота-водата прелива.Аз пробвах само на фидер-дава си много доволно,перки,платики-доста добри,повечето като размер,канални сомчета-някои към то лакет.Колега набара каракуди-едри на плувка,но след 12 посред нощ.Гледах тези с тежките дъна,същите троскоти но доста по-нарядко.Можеш да си начешеш крастата много добре,гол за гол.На слука 

-
- ще става разбирач
neznam kolega tam nesam hodil i nemoga dati kaja to4noto mqstobatceco написа:Много лошо - на кое място е бил колегата на който са откраднали нещата ?