Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Риболов на Рибарица
Модератор: Кърцата
Риболов на Рибарица
Привет на всички!Имам едно питане, Събота и Неделя съм на Рибарица, някой дали знае разрешена ли е реката за риболов ? Мерси предварително !
-
- разбира нещата
Re: Риболов на Рибарица
Събота е откриването и е разрешен... само си извади билет. 

-
- ще става разбирач
Късмет 

- maranzika
- сериозен играч
Коя река?Щото там са доста.zonata написа: някой дали знае разрешена ли е реката за риболов ?

Река Рибарица , незнам за първи път отивам там !
-
- и господ не е толокова добър
На мен също ми предстои минаване от там.Така,че няма да е излищно да ми прошепнете на кой водопад да хвана пъстървичка

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
На излизане от рибарица в посока тетевен има едно гьолче което е зарибено такса 5лв има пьстьрва около половинка шаранчета до 2кг.сом и др.Постоянно кьлве.Информацията е от тази седмица.Наслука 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Река Вит ,между Тетевен и Рибарица е разрешена и има доста места.Виж река Костина която тече покрай Кървавото кладенче/където е разбита четата на Бенковски/ незнам,защото е природен парк и са забранили и къмпингуването от скоро.Трябва да се пита на място най-добре.
Всичко може,но не всеки го можe.

Taзи седмица почивах на рибарица и за това място което казваш че е разбита четата на бенковски няма проблем да кьмпингуваш.Има много добро барче там и са направени места сьс скамеики и беседки срещу барчето за мохабетчета могат дасе ползват спокоино само да не са заети.Точно до реката са.
- maranzika
- сериозен играч
Река Костина е забранена от извора й до с.Рибарица.По другите реки мисля че можеш да опиташ,но най-добре на място да питаш.Въпреки че те повечето от местните викат "абе хвърляй,няма проблеми". 

-
- и господ не е толокова добър
Определено ще посетя мястото и ще видя къде е разбита четата 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Малко да опресним темата 
Утре ще ходя на хижа там, та някой ако може да каже дали в момента може да се лови нещо и къде ще съм много благодарен

Утре ще ходя на хижа там, та някой ако може да каже дали в момента може да се лови нещо и къде ще съм много благодарен

-
- научил се да хвърля
Честита коледа и успешна нова година колеги
По нова година ще съм в рибарица с компания от няколко рибари а пастървата до колкото чета е забранена до февруари и искам да питам
дали за периода на забраната важи метода хвани и пусни по бели Вит и другите реки в околността
дайте инфо за платения гьол преди рибарица за стръв такси итн
Весело
По нова година ще съм в рибарица с компания от няколко рибари а пастървата до колкото чета е забранена до февруари и искам да питам
дали за периода на забраната важи метода хвани и пусни по бели Вит и другите реки в околността
дайте инфо за платения гьол преди рибарица за стръв такси итн
Весело
Нема па нема па неще, па спре, па пак неще, и пак спре, па спре и да неще!
- maranzika
- сериозен играч
Пъстървата е ЗАБРАНЕНА до 01.02. Забрави за нея.Няма как да е в какъвто и да е друг режим през забраната.
За платеният нямам инфо.
Наблягай на скарата и виното.Весели празници.
За платеният нямам инфо.

Наблягай на скарата и виното.Весели празници.
Здравейте колеги ! Някой има ли актуална информация за река Бели Вит? Намирам само обезпокоителни репортажи и изказвания за нагло избиване на рибата по реката.
Знае ли се дали е останала някоя пъстърва която може да удари че да видя тази Балканка на живо най - накрая? Риба не ям, така че няма да променя популацията
Благодаря предварително.
Знае ли се дали е останала някоя пъстърва която може да удари че да видя тази Балканка на живо най - накрая? Риба не ям, така че няма да променя популацията

Първата щука и първата кака се помнят вечно независимо от килограмите им !