Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Спининг на яз.Бебреш
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Спининг на яз.Бебреш
Здравейте колеги,
Понеже тези дни ще пробвам язовира, има ли някой, който скоро да е бил там и ако да, би ли споделил какъв хищник излиза!
Благодаря предварително.
Наслука!
Понеже тези дни ще пробвам язовира, има ли някой, който скоро да е бил там и ако да, би ли споделил какъв хищник излиза!
Благодаря предварително.
Наслука!

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Спининг на яз.Бебреш
Там освен кефал други хищни риби има ли?
Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
И сом също. Макар и доста по-рядък. Но през късната есен и началото на зимата се ловят капитални костури от лодка. А после и на лед може! 

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
Здравейте колеги!
С интерес ще следя темата. Ще се въздържа от мнение за язовира и рибите, защото информацията ми е от лятото, когато бях за последно там, и нивото на водата постоянно се променяше. Както споменаха колегите, хищниците са кефал,костур,щука и сом. За тази година имам една трофейна щука ( която ми е и първата ), хваната на силикон. И ако не броим кефалите, които рядко са големи и малките костури, спининга е малко труден там. От лодка знам, че има по-добри резултати.
Успех и наслука.
Който има актуална информация моля да я сподели.
П.П. Колегата Petrad, има отворена тема за Бебреш. Той не е по спининга, но пък е местен и го чатка риболова.
С интерес ще следя темата. Ще се въздържа от мнение за язовира и рибите, защото информацията ми е от лятото, когато бях за последно там, и нивото на водата постоянно се променяше. Както споменаха колегите, хищниците са кефал,костур,щука и сом. За тази година имам една трофейна щука ( която ми е и първата ), хваната на силикон. И ако не броим кефалите, които рядко са големи и малките костури, спининга е малко труден там. От лодка знам, че има по-добри резултати.
Успех и наслука.
Който има актуална информация моля да я сподели.
П.П. Колегата Petrad, има отворена тема за Бебреш. Той не е по спининга, но пък е местен и го чатка риболова.

Първата щука и първата кака се помнят вечно независимо от килограмите им !