Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от Don4o_62 »

yankosan написа:
KRASSI написа:И верно ли съм се научил да хвърлям ...... не , не съм щот аз Пускам под лодката :lol: :lol: :lol: .
Аз се научих да хвърлям :shock: Като заметна на няколко метра и ако има и лек дрейф,достигам желаната дълбочина за секунди и без да се оплита рибата в оловото :wink:
ти по далече от шишето в чашата да сипеш,даже повечето случай да ти долеят май друго не можеш :lol:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Don4o_62 написа:
yankosan написа:
KRASSI написа:И верно ли съм се научил да хвърлям ...... не , не съм щот аз Пускам под лодката :lol: :lol: :lol: .
Аз се научих да хвърлям :shock: Като заметна на няколко метра и ако има и лек дрейф,достигам желаната дълбочина за секунди и без да се оплита рибата в оловото :wink:
ти по далече от шишето в чашата да сипеш,даже повечето случай да ти долеят май друго не можеш :lol:
Смятам го за майтап,след два дни ще видим...
ribata402
новобранец
новобранец

Мнение от ribata402 »

Га ша одим зимата, че Рибата 4001 .. :lol: ....проспа миналият излет..... :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Ицо нищо несам проспал,даже напротив,доста походих,ма теб ти беше студено... :lol: :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

ribata402 написа:Га ша одим зимата, че Рибата 4001 .. :lol: ....проспа миналият излет..... :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Ицо нищо несам проспал,даже напротив,доста походих,ма теб ти беше студено... :lol: :lol: :lol:
Сомска басня....специално за Рибата...5001.. :lol:
....
Питали гаргата: - Искаш ли да се напием...?
Тя отговорила: - Гаа.......?... :lol: :lol: :lol:

Гаааа........ :lol: , кажете за тая зима, ще взема един приятел с лодка и той дето не може да фата на джиг, като мен... :lol: ...и ако не фаня още първият ден-не ми е интересно вече.. :lol: ., тогава само ще готвя... :lol: ..няма да има втори ден за мен.....вземи и Адмирала, да не го забравиш ей... :D :wink: :mrgreen: :lol:
..щото само с тебе моим да си играем само на сантасе... :lol: :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Ilor-talapar
новобранец
новобранец

Мнение от Ilor-talapar »

KRASSI написа: Най-големия сом 243 см - 90/95кг го хвана Венци на шаранска въдица с 0,35 корда .
От 250-300 метра дистанция за 25 мин. вънка - тва е за Тролката :D
На мене големите ми избегаха :rolleyes: :ANAL:
Шахът и Риболовът или Битките не са за всеки! :idea: Просто на някои им липсва малко интелект,малко усет или нещо друго за да са ............. или Играчи от Класа! :cry: Карма,ко да праиш! :drinkers: Магьосниците са малко на тоя свят,ей! :evil: Лека нощ на всички,които се чувстват инфантилни или дебили! :mrgreen: :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Хахах....."...за него плача аз, а той бил жив и здрав.." (из Кънчо П........в)
Този ред на мисли ми хареса, защото го чета на кестерме :wink: :D
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

KRASSI написа:Мани повечето от малките шарани 11кг бяха ударени от сомове ... .
:lol: :lol: - 'Кво да напрайм-природа.... :lol:

Както казва един от героите на Чехов:

Ех скука, скука. :lol:

..фиркат си двама приятели на верандата с малки водки сутрин рано с туршия от манатарки и черен хайвер... :wink:
....а пред тях едно поле от необрани зелки и около тях щъкат бели кокошки и кълват зелето, та и няколко прасета си хрупкат вкусно зеле и покрай тях и някоя бяла кокошка схрускат за мезе .. :lol: - без да искат...... :wink: :lol: :lol: :lol:
Собственика отговаря след поредната изядена кокошка:

- Ех скука, скука.... :lol: :lol:

...та така и със сомовете....
Обитават си заедно дупките с едни големи шарани и никой, никого не закача, докато някой изквичи..... :lol: :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Като се замисля и не ми е много смешно вече... :lol: ., като се има на предвид, че на крепостните селяни в Русия, годишната им заплатата е била 5 медни копейки, колкото е струвал един кибрит по това време - Ама хич не се чудете що е дошла революцията в Русия...?....:lol:

Изображение
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Ilor-talapar написа:
KRASSI написа: Най-големия сом 243 см - 90/95кг го хвана Венци на шаранска въдица с 0,35 корда .
Шахът и Риболовът или Битките не са за всеки! :idea: Просто на някои им липсва малко интелект,малко усет или нещо друго за да са ............. или Играчи от Класа! :cry: Карма,ко да праиш! :drinkers: Магьосниците са малко на тоя свят,ей! :evil: Лека нощ на всички,които се чувстват инфантилни или дебили! :mrgreen: :drinkers:
Още като извадиха сома и се сетих за теб .
Споменах те точно затова :!:
Всички ти казвахме , че е невъзможно да се извади такава риба с 0,35 но ти продължаваше да си вярваш докато един ден се усъмни и ти самия ........ уви било възможно :wink: .
Сжалявам , че не си ме разбрал правилно ...... надявах се поста ми да ти донесе положителна емоция.
Добре е , че ти хлопа дъската и не ти взимам постовете и нападките насериозно . :drinkers:
Всяко малко гущерче иска да стане ГОЛЯМ КРОКОДИЛ ....... НО не всяко може да плува ! :D :idea:
Кой какъв е и какъв иска да стане ... всеки сам си решава Тролка .
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Ilor-talapar
новобранец
новобранец

Мнение от Ilor-talapar »

KRASSI написа:
Ilor-talapar написа:

Още като извадиха сома и се сетих за теб .
Споменах те точно затова :!:
Всички ти казвахме , че е невъзможно да се извади такава риба с 0,35 но ти продължаваше да си вярваш докато един ден се усъмни и ти самия ........ уви било възможно :wink: .
Сжалявам , че не си ме разбрал правилно ...... надявах се поста ми да ти донесе положителна емоция.
Добре е , че ти хлопа дъската и не ти взимам постовете и нападките насериозно . :drinkers:
Всяко малко гущерче иска да стане ГОЛЯМ КРОКОДИЛ ....... НО не всяко може да плува ! :D :idea:
Кой какъв е и какъв иска да стане ... всеки сам си решава Тролка .
Да дадеш неколко хиляди евро за да станеш турист за сомове по Ебро=Верно треа да ти хлопа дъската! :idea: :shock: Имал-дал,но е крачка назад и с нищо не ти помага да преодолееш страха от Битката!Тролката дори и да е луд,поне е смел и знае да рискува! :idea: Инфантили и Дебили би трябвало да са недоразвитите или тези които искат да си скрият комплексите зад някой Голям сом,НО също и ората с 200 либри! :wink: Нека те се засягат! :wink: Каквото и да е казал Троли на тема риболов=треа да минат 3-4 години докато се разбере от масите,а ето при теб реотана е загрял по-бързо! :wink: И други истини ще изплуват,само имай търпение! :idea:
Чао,до другата година! :drinkers:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Ilor-talapar написа:Тролката дори и да е луд,поне е смел и знае да рискува! :idea: Инфантили и Дебили би трябвало да са недоразвитите или тези които искат да си скрият комплексите зад някой Голям сом,НО също и ората с 200 либри! :wink: Нека те се засягат! :wink: Каквото и да е казал Троли на тема риболов=треа да минат 3-4 години докато се разбере от масите,а ето при теб реотана е загрял по-бързо! :wink: И други истини ще изплуват,само имай търпение! :idea:
Чао,до другата година! :drinkers:
:D :D :D :D :D
Откакто си станал наОБРАТЕН си още по докачлив .
Верно , че меката китка е добре за ноустика но ...... дръж се .
Все си мислих , че няма да се спънеш толкова лесно в поста ми .
Абе тия 25 мин нещо не ти ли .......?
Ако говорим за великата битка и куража ти от загубата с 25-30 кг инормънс .... ще замълча :drinkers: прав си .
За сега предпочитам да си остана несветнат , но да знам с какво водя битка ! :wink:
Поздрави на Тролина . :D
умира сам в реалноста !
Ilor-talapar
новобранец
новобранец

Мнение от Ilor-talapar »

Тролката и Тролина са убити и тук и там,та не могат да ти отговорят! :cry: Там остана да се пише за ботуши и други боклуци от битака,но не и за сом!Там не пише и Великия Краси,по същите причини,защото е Фактор в този риболов и защото го Може! :drinkers: Не съм станал Обратен в този Обратен ден,а просто си спомням за онази вечер от последната ни среща и си дадох сметка,че си обграден от "минджи",което не е добре! :cry: Няма да ти ги изброявам поименно,но просто правя разлика с предишни твои другари,като Наско Боянов и Румбата,които са от друга риболовна класа,от друго тесто=Господ здраве да им дава,моля се! :idea: :drinkers:
Та ето една типично хейтърска и грозна темичка за Лека Нощ,да сънуваш кошмари! :mrgreen:

http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 56&t=64907

Лошото е,че с каквито се събереш=такъв ставаш=това е моят плач! :cry: :drinkers: Жалко! :drinkers: Но аз съм оптимист и няма да умирам през следващите 42 години и ще се опитам да ги превъзмогна и преодолея хейтърите на квадрат,ще ги изпаря в газова камера! :idea: Обещано! :drinkers: Пиша за последно,докъде не са ме усетили Комунистите,та ако ме нема съм "В Русия"! :drinkers: Поздрави на жена ти,дано е с по-дълги крака от Тролина! :drinkers: Ако да,ми кажи като тръгваш НА РИБА! :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ilor-talapar написа:
.........Да дадеш неколко хиляди евро за да станеш турист за сомове по Ебро.....
Много скачаш Троли, много по-евтино е! :wink:

Изображение

Значиии..... :lol:
За една кола -2-ма рибари....

Разход на гориво в двете посоки: 440.5 л./ 1101.26 лв.
Пътни такси да сложим - 300-400 лв- Краси може да каже колко.. :D
Билети за риболов за двама - 40 лв
Храна и напитки няма да броим, щото и тука ги даваме същите... :mrgreen:
Спане също няма да таксувам.. :mrgreen: .
и.....към 800 лв на калпак - грубо каазано...

Дори до Riba-roja d'Ebre е по-близо с 400 км в двете посоки -това ще е за напитките.... :lol:

Янич...готов ли си.... :lol: :lol: :lol:
Казанчето ми за вода побира 6 литра първач и е чисто.... :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Сега забелязах, че пътя минава и през река По... :shock: . :lol: :lol: :lol:

значи до....гр. Комакио... :mrgreen: :lol:

Разстоянието от: Пловдив до Комакио е 1460.936 km

Приблизително време за пътуване: 15 часа 10 минути

Разход на гориво в едната посока: 116.88 л./ 292.2 лв.

Разход на гориво в двете посоки: 233.76 л./ 584.4 лв.... :wink:

То много арно било, че и името му нацелих...баш... :lol:

Valli di Comacchio

Изображение

Изображение
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Платени магистрали в двете посоки - 286 Евро за кемпер
1.Годишен билет - 12 Евро
2.Дневно разрешително за две въдици - 5 Евро ( седмично 20 Евро ) Отнася се Само за района на Маклиненза
3.Чувал с пелети - 65 Евро ( по един средно на ден за 3 човека )
Храната като цени е почти като при нас и си пазаруваш от там .
За трима човека в кемпер излиза около 1100 лв на човек всичко .
Самия престой и риболов за 4 дни със разрешителни , пелети , и храна 110 евро на човек - другото е гориво и магистрали .
Забранено е ;
1.Живата стръв
2.Палатка - Шатра може
3.Риболова след 24 часа
4.Газов котлон отвън
5.Собствена нерегистрирана за там лодка - да не им заразиш рибите с нещо си .
6.Взимането на риба .
7.Пускането на живарник .
По Хоби ( с въдица в ръка ) ще дават в две части това което засне едното от момчетата с камерата .
Там се опитах да обясня и разясня ситуацията за тези които отидат .
Иначе ще се сблъскат на място с неща затрудняващи риболова и докато ги решат ще се наложи да си ходят .
Там много ни помогна Мишо от Испания и Голямо Благодаря на момчето .
умира сам в реалноста !
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”