Garbolino Extreme Tele 8 метра

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Garbolino Extreme Tele 8 метра

Мнение от DJONI RINGO »

Колеги попълних колекцията си осмици с още една ,изчезващ модел който търсех отдавна и съвсем случайно намерих един останал чисто нов! Бях се заредил да купувам нещо много високо като клас Колмик Extreme new model,но си закупих нещо извънредно! Споделяйте своите наблюдения!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Garbolino Extreme Tele 8 метра

Мнение от boki speca »

Честито, аз я разглеждах в Мюнхен преди три години и ми се видя малко дебела в дръжката а и тъпия германец не ми даде да я хвана за върха и да я понатегна леко за да я видя как е като акция и пъргавина и се отказах,по скоро той ме отказа де, с поведението си. Ама като си тръгвах си купих една ролка корда за да имам възможност да го издразня с портфейл с над 7000 евро,щото сигурно си мислеше че съм поредната гладна шпинга от източна Европа.
А сега да я пробваш и да дадеш ти мнение как е, че да знам дали да ме е яд че не съм я взел :fishing12:
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

По принцип е твърда и много здрава-29 мм е дебела-не мога да ти кажа нищо сега аз съм в чужбина и я купих в България-но знам че е добра въдица!Имала много хубав строй и баланс и да малко повечко е диамм наистина! Иначе е с два върха -жило и кух! Красива външно!ето я от магазина и после в нас -до нея в магазина са Визаж 8 м,Тика Extreme,Focus Competition
Прикачени файлове
image.jpg
image.jpg (80.27 KiB) Преглеждано 1641 пъти
image.jpg
image.jpg (70.33 KiB) Преглеждано 1641 пъти
image.jpg
image.jpg (59.49 KiB) Преглеждано 1641 пъти

veno
новобранец
новобранец

Мнение от veno »

честито със здраве да си я ползваш и много риби
а какво ще кажете за MAVER LASER MX STRONG 8m.
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boki speca »

Айде прибирай се в Бг че хората го изловиха скобара и няма на какво да я тестваш.
Като я пробваш да пишеш как е.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

Честито! Със здраве и кеф да си я ползваш! :smt023
Не мога да дам мнение за осмицата на модела, но притежавах седмицата. Сега е собственост на друг колега от форума. Много се колебах при продажбата и, и сега страшно съжалявам.
Отличен телескоп - здрав, стегнат, без провисване, с върхова акция, вади едрите риби като на майтап :D Работи обикновено с върха си, но при по-едро влиза в действие и останалата част на "сопата" - уникален. И с двата върха се държи много добре. Аз предпочитах по-вече да ползвам шпица - кефи много. С кухия става мнооого сериозен. :D Само малко тежичък ми идваше сякаш - с тапите - над 300гр. - около 320 мисля че беше, не помня. Предполагам, че осмицата няма да е по-различна.
С две думи - не си сгрешил! :smt023
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

lishev_64 написа:Честито! Със здраве и кеф да си я ползваш! :smt023
Не мога да дам мнение за осмицата на модела, но притежавах седмицата. Сега е собственост на друг колега от форума. Много се колебах при продажбата и, и сега страшно съжалявам.
Отличен телескоп - здрав, стегнат, без провисване, с върхова акция, вади едрите риби като на майтап :D Работи обикновено с върха си, но при по-едро влиза в действие и останалата част на "сопата" - уникален. И с двата върха се държи много добре. Аз предпочитах по-вече да ползвам шпица - кефи много. С кухия става мнооого сериозен. :D Само малко тежичък ми идваше сякаш - с тапите - над 300гр. - около 320 мисля че беше, не помня. Предполагам, че осмицата няма да е по-различна.
Колега преди да ми я платят в магазина ,накарах да ми се премери на везната-закова се на дадените данни 340 г-на мен не са ми тежки-с грамажи 320-340 г толкива са ми повечето тояги мога да ловя 10 часа без проблеми-многократно го правя-тренирано 33 годишно момче съм и силата е тук :DГоворя само за 8 метра-9 метра имах хубаво шимано,ни не бях очарован-да за язовир е добре когато съм на платформа! За реката осмора,кеф ти ботушки,неопренче за зимата и мирно:)

Аватар
Doomm
новобранец
новобранец

Мнение от Doomm »

Случайно попаднах и рекох да раздвижа малко темата. :D Аз съм "другият колега от форума". Това е първият ми директен, и емоциите с него са на макс. До сега нямах възможност да го тествам на по "хард-кор" условия, но днес се представи повече от добре. Интензивен риболов на пъстърви около 300-400 грама в много силен вятър. Лових с жилото и 1.5 грама плувка. И за капак едно шаранче около 2 кила. Отначало помислих, че съм закачил дъното докато не почна да мърда :D нямах идея какво е да хванеш такава риба на директен, но пръчката се справи без никакви проблеми.
Със сигурност това е от една от най-заслужаващите си покупки. :fishing1:
На вЪтри, на плитко, на Леб !
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

Doomm написа:
Случайно попаднах и рекох да раздвижа малко темата. :D Аз съм "другият колега от форума". Това е първият ми директен, и емоциите с него са на макс. До сега нямах възможност да го тествам на по "хард-кор" условия, но днес се представи повече от добре. Интензивен риболов на пъстърви около 300-400 грама в много силен вятър. Лових с жилото и 1.5 грама плувка. И за капак едно шаранче около 2 кила. Отначало помислих, че съм закачил дъното докато не почна да мърда :D нямах идея какво е да хванеш такава риба на директен, но пръчката се справи без никакви проблеми.
Със сигурност това е от една от най-заслужаващите си покупки. :fishing1:
:D :smt023 :smt039
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”