Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за Жеков вир
Модератор: sapuna
Инфо за Жеков вир
Не знам дали това е точно мястото за това питане, но се нуждая спешно от инфо за Жеков вир.
Всъщност миналата седмица бяхме там и от към риби всичко беше ток и жици
- доста каракуди около 1 кг., кустури, кленове, червеноперки. Единствения проблем беше пътя, който макар и чакълест беше изпъстрен с безкрайни локви и всякакви off-road препятствия. А и нивото на водата беше високо и част от пътя, който минава покрай брега беше нъвъзможен за минаване.
Доколкото знам освен пътя (за който говоря), който е в дясно преди Душанци има и по-добър път през самото Душанци. Така че ако някой знае къде е този път нека удари едно инфо, а ние после ще се отблагодарим подобаващо с риби, бири и т.н.

Всъщност миналата седмица бяхме там и от към риби всичко беше ток и жици

Доколкото знам освен пътя (за който говоря), който е в дясно преди Душанци има и по-добър път през самото Душанци. Така че ако някой знае къде е този път нека удари едно инфо, а ние после ще се отблагодарим подобаващо с риби, бири и т.н.

- ivan_yo
- разбира нещата
Re: Инфо за Жеков вир
Akula написа:Не знам дали това е точно мястото за това питане, но се нуждая спешно от инфо за Жеков вир.
Всъщност миналата седмица бяхме там и от към риби всичко беше ток и жици- доста каракуди около 1 кг., кустури, кленове, червеноперки. Единствения проблем беше пътя, който макар и чакълест беше изпъстрен с безкрайни локви и всякакви off-road препятствия. А и нивото на водата беше високо и част от пътя, който минава покрай брега беше нъвъзможен за минаване.
Влез в селото и там питай!!!!!!!!!!!!! Има голям бетонен мост над реката. пресичате реката по него и вече си в правилната посока.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ