Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Доставка от Dragoncarp
Модератор: dantho.mihov
- akoto13
- ще става разбирач
Доставка от Dragoncarp
Здравейте. Харесах си две легла от Dragoncarp Direct- http://www.dragoncarpdirect.com/carp-ki ... e=94318516" onclick="window.open(this.href);return false;
Проблема ми е че никога не съм поръчвал. Гледах,четох и стигнах до заключението, че ако ги поръчам доставката до пощата в квартала ще ми е 83 пенита, тоест почти безплатно
. Молбата ми е хора, които са си поръчвали да отделят една минутка, за да ми кажат дали е така или нещо бъркам, което е доста вероятно.Мерси
Проблема ми е че никога не съм поръчвал. Гледах,четох и стигнах до заключението, че ако ги поръчам доставката до пощата в квартала ще ми е 83 пенита, тоест почти безплатно

На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Доставка от Dragoncarp
Не съм пазарувал точно от там , но ми стана интересно за какви 83 пенита става дума
Не друго ами гледам са упоменали че това е минималната доставка за най-ниското тегло което може да се предложи . За да ти бъде изчислена точната стойност на доставката са обяснили , че ще бъде обявена в последната стъпка преди завършване на плащането . Демек слагаш покупката в кошницата и тръгваш към втора стъпка . Гледам при нея се изисква или регистрация , или актуален мейл за нови клиенти не желаещи регистрация . До тук ми стигна интереса защото не желая мейла ми да се пълни с излишни реклами на още един сайт . Ако наистина се интересуваш се регни и карай нататък , така поне ще узнаеш точно колко ще излезе . Общо взето обаче съдейки по други сайтове за покупка от Англия , ако доставката ти е директно от сайта а не през български спедитор имеющ седалище в Англия , самата доставка няма да ти излезе по-евтино от стойността на леглото , демек доста над 83 пенита .

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Миналата коледа имаше големи промоций и си взех доста неща оттам, но използвах адреса в Англия на фирма посредник - shopper.bg - според мен всичко ще ти излезе около 150-60лв до БГ.
- akoto13
- ще става разбирач
Ами аз направих всичко както си трябва, и на последната стъпка, точно преди плащането ми показва 100,8 паунда за плащане. Както и да е ще мина утре през посредниците, видях къде им е магазина в София, и ще ги поръчам на тях. Мерси момчета, все пак ще се свърши работата.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!