Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Гласуване за дата.
Модератор: sapuna
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
сигурен съм че доста хора са гласували под въздействието на емоцията , което в никакъв случай не гарантира присъствието им !
няма да е лошо, когато се започне някаква организация да се пусне едно бързо преброяване няколко дена преди това !
и ако още сега изберем една дата примерно 15 април то на 20 вече доста точно ще се знае колко хора ще бъдем !
а от там ще намалеят и неприятните изненади
)
няма да е лошо, когато се започне някаква организация да се пусне едно бързо преброяване няколко дена преди това !
и ако още сега изберем една дата примерно 15 април то на 20 вече доста точно ще се знае колко хора ще бъдем !
а от там ще намалеят и неприятните изненади

- krokibg
- учете се от него
Момчета,няма проблем да запазя колкото искате агнета,но първо трябва да се разберем окончателно,колко човека ще се съберем.Инак или ще са малко или ще ни дойдат в повече в което се съмнявам
Но нека се разберем поне приблизително колко човека ще сме.Имайте си на предвид че вътрещностите ги правим на дроб сърма и става доста добре и с нея се пие много бира и вино

Но нека се разберем поне приблизително колко човека ще сме.Имайте си на предвид че вътрещностите ги правим на дроб сърма и става доста добре и с нея се пие много бира и вино

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
-
- разбира нещата
- krokibg
- учете се от него
Момчета,на кмета магазина във селото е като супермаркет и има всичко.Ако го няма,отива и го доставя на момента от Първомай.Аз ще го предупредя за срещата и да се зареди още повече,защото ще има нужда
ако има колеги,които да имат градини със домати,краставици,лук и такива работи,нека да донесат,за да не купуваме от пазара че там направо режат глави.Помислете и за това нещо.За агнетата и прасета нямате проблем.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- dimitar_
- сериозен играч
Ей хора спрете се за малко , нека Иво сложи "финала" на тази тема и следващата , да е вече точно за хората които ще дойдат.
Да ви кажа , и аз , може би , ще имам повод да почерпя , а това е най - удобният момент в който ще има хора от всеки край , а това са все колеги , които уважавам , дори и с някои да се виждаме за първи път , а знам че ще е по - трудно на много от вас да дойдат до Разград , да речем . Просто и на мен ми се "върти" в главата, едно агне и десетина литра ракия с някоя и друга каса бира .
Затова , нека не избързваме , знаете , че всеки идва с "хляб и вода" , най - малко за три дена и масите никога не остават празни , пък и Любо навреме казва за магазина , защото така ще спестим доста "място" в колите .
Аз като че ли избързах , мислех да го кажа към месец април , но като гледам как агнетата се множат , се уплаших моето да не остане за "тамъзлък"... , така че , нека оставим тези неща за следващата тема !
Важното е да сме живи и здрави , месец май ще дойде като "утре" ... !!!
Да ви кажа , и аз , може би , ще имам повод да почерпя , а това е най - удобният момент в който ще има хора от всеки край , а това са все колеги , които уважавам , дори и с някои да се виждаме за първи път , а знам че ще е по - трудно на много от вас да дойдат до Разград , да речем . Просто и на мен ми се "върти" в главата, едно агне и десетина литра ракия с някоя и друга каса бира .
Затова , нека не избързваме , знаете , че всеки идва с "хляб и вода" , най - малко за три дена и масите никога не остават празни , пък и Любо навреме казва за магазина , защото така ще спестим доста "място" в колите .
Аз като че ли избързах , мислех да го кажа към месец април , но като гледам как агнетата се множат , се уплаших моето да не остане за "тамъзлък"... , така че , нека оставим тези неща за следващата тема !
Важното е да сме живи и здрави , месец май ще дойде като "утре" ... !!!