Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на болонезе
naRiba.com

Форум

Кой с каква болонеза ги лови?
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- vanko1988
- фен клуб-скобар
Re: Кой с каква болонеза ги лови?
Понеже бях послушен и си пусках рибите Дядо Коледа се отчете доволноmaverini написа:Гледам ''дядо Коледа ''вече е минал при теб да ти е честита колега,дано такъмчето ти носи много позитивни емоций.vanko1988 написа:

Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Много щедър тоз дядо, мен нещо ме е пропуснал, сигурно защото не вярвах в него... но като гледам подаръците му в днешно време , може да преосмисля 

-
- новобранец
Клеги имам 5м тика лондер и сам много доволен и 6м тика лондер като се прова на два риболова е без драскотина 0879310444
-
- ще става разбирач
Ми направи едни хубави снимки на болото,подреди ги в подходящия раздел, и успех в продажбата.rusiruskov написа:Клеги имам 5м тика лондер и сам много доволен и 6м тика лондер като се прова на два риболова е без драскотина 0879310444
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Труден за рисуване,ти на училище ходил ли си.rusiruskov написа:Клеги имам 5м тика лондер и сам много доволен и 6м тика лондер като се прова на два риболова е без драскотина 0879310444
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Здравейте.Аз имам Дюк елит боло 6м и Тика Уондър 6м.Когато не духа силен вятър ловя с дюк а когато вее ловя с Уондъра.Удоволствие е с Дюка защото при опънато влакно на плувката без да я гледам усещам кълване на оклей на ръката си.Това не значи че не съм ловил големи бели мрени с нея.С Уондъра ги вадя по бързо защото е по корав но това е въпрос на удоволствие.
Здравейте колеги.
Ловя ги с COLMIC-Emozione 6m.18гр.
Имам един въпрос колеги-защо не са с реална дължина.
Ловя ги с COLMIC-Emozione 6m.18гр.
Имам един въпрос колеги-защо не са с реална дължина.
някой да има впечатления за тика SWING 6м ще съм благодарен на всеки който се включи
-
- новобранец
ТЪНКА,ЛЕКА И МЕКА.....
Ето: http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... ilit=swing" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow. Има още инфо, но пробвай с търсачката.maikall написа:някой да има впечатления за тика SWING 6м ще съм благодарен на всеки който се включи
При правилно ползване и риби до 2 кг. риболова е голямо удоволствие и въпреки чувството, че е "кекава" въдица, ще разбереш, че е доста жилава. Въпреки, че е доста лека и финна трудно се балансира с макара. Тегли напред. Според мен ако и се премести макародържача със 7,8 см. напред ще стане по-добре,но така си мисля. Може и да бъркам. Пробвах с макари като Ексейдж 3000, Страдик 3000 - не си паснаха добре/поне според мен/. Сега съм със Рйоби Слам 4000 и си мисля, че е доста по-добре.
някакви отзиви за тика сигнал 5м.
Ползвай търсачката. http://www.nariba.com/forum/search.php? ... 0%BD%D0%B5" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollowdoikata написа:някакви отзиви за тика сигнал 5м.
- vanko1988
- фен клуб-скобар
Daiwa tournament X bolo Allround

Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
-
- новобранец
Mitchell Premium Lake 4m - Shimano Alivio ,
Colmic Texas 5m - Ryobi Excia .
Colmic Texas 5m - Ryobi Excia .