С лодка в морето 2014 - чернокоп

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
krp
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: С лодка в морето 2014 - чернокоп

Мнение от krp »

Браво на вас. Аз в сряда не успях да я пипна на Коракя , където ходих за първи път.. Свърши ми батерията на сонара преди обяд :-( но пък си направих добра опознавателна екскурзия от там до Приморско и обратно на тролене. Направи ми много приятно впечатление, че сутринта на плажа всички си помагаха за вкарване и изкарване на лодките..пред вид, че има една отсечка, която сам трудно би взел човек.. Кипеше един сутрешен фитнес, закачки с настроение, което надали има на друго място. Поздравления на всички!

Иначе по дни във вторник Поморие.
Вода 13.1-14 през деня. Влязох 8.30 пред автогарата и напред до 15метър.
Започна изведнъж...по-едри рибки и свърши до 9.30. Скъсаха единия такъм през средата с пилкера. Продължих с леферски такъм с октоподи, че по здрав. До края на деня единични риби през цялото време с много местене и търсене. Към 8кг.
Късния следобяд преди залез не даваше много.

Сряда Коракя.
Водата температура като в Поморие. Може би малко по ниска.
Две циганки и 1 чернокоп пред маслен нос точно. И това беше. Към 15 се прибрах. Ходих и до РК тата но нищо и там. Уви не съм уцелил чернокопа, ама друг път ;-)
Там защо са сложили портал ми беше интересно. Бях в 6 и ми каза един човек, че към 7 отваряли и после бам едни 5лв.за билет че, сигурно за влизане в резерват или минаване през частна собственост или паркинг или кой знае какво
Аватар
bananaman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bananaman »

На Аркутино си е супер ! :fishing11:
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава :)
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
Аватар
vesofr
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vesofr »

Честит празник на всички рибари!
Не кълве,не кълве,че спре.
Аватар
zxzx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zxzx »

честито колега има такава тема :drinkers: http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=25&t=89124" onclick="window.open(this.href);return false;
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”