Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Имам нужда от помощ!
Модератор: dantho.mihov
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Имам нужда от помощ!
Почвам да пиша в темата, ама въобще не ми се иска.
Колеги риболовци, имам куче Ирландски сетер на почни 5 години. Гледам го и ми става 100 – пъти по гадно,че трябва да го предам, то не би постъпило така с мен.
Тя никога не се и интересувала дали съм грозен или хубав, лош или добър, винаги ме е посрещало с вярност и любов! всеки ден до тук......
За съжаление в живота на човек се явяват обстоятелства за които по принцип не се сещаме. Имам малко детенце на година и 3 месеца, което от как се е родило има някакви недоказани от лекарите алергии и се наложи да изхвърлим от вкъщи всякакви неща като мокети, цветя и най кофти в цялата история е, че настояват да махнем и кучето! А само каква гледка са двете с малката .... такава емоционална игра му хвърлят.....
За кучето сега... Казва се Вики (женско), с паспорт, ваксини, родословие и т.н.
Научена е да яде всичко и да не взема от чужди хора, гледана е в апартамент и е научена да не пипа нищо от масата или където и да е било без разрешение! Кастрирана е защото не е предвиждана за разплод. Също да чака човека докато е в магазин, да пътува с кола и да не върши работата си докато не я изведат.... Абе въобще доста е изпълнителна.
Понеже куче не се подарява, и искам 1 лев! Няма значение от къде е човека който би я поискал.... ще му я доведа лично. Ако има двор или е ловец .... от това по хубаво няма. Трудно ми е да пиша повече....... Поздрав на всички

Колеги риболовци, имам куче Ирландски сетер на почни 5 години. Гледам го и ми става 100 – пъти по гадно,че трябва да го предам, то не би постъпило така с мен.
Тя никога не се и интересувала дали съм грозен или хубав, лош или добър, винаги ме е посрещало с вярност и любов! всеки ден до тук......

За съжаление в живота на човек се явяват обстоятелства за които по принцип не се сещаме. Имам малко детенце на година и 3 месеца, което от как се е родило има някакви недоказани от лекарите алергии и се наложи да изхвърлим от вкъщи всякакви неща като мокети, цветя и най кофти в цялата история е, че настояват да махнем и кучето! А само каква гледка са двете с малката .... такава емоционална игра му хвърлят.....
За кучето сега... Казва се Вики (женско), с паспорт, ваксини, родословие и т.н.
Научена е да яде всичко и да не взема от чужди хора, гледана е в апартамент и е научена да не пипа нищо от масата или където и да е било без разрешение! Кастрирана е защото не е предвиждана за разплод. Също да чака човека докато е в магазин, да пътува с кола и да не върши работата си докато не я изведат.... Абе въобще доста е изпълнителна.
Понеже куче не се подарява, и искам 1 лев! Няма значение от къде е човека който би я поискал.... ще му я доведа лично. Ако има двор или е ловец .... от това по хубаво няма. Трудно ми е да пиша повече....... Поздрав на всички

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- петър власев
- разбира нещата
Еееех мъчно ми стана
За съжаление колкото и да ни се иска понякога да не е тъка
то се случва.
Аз гледах котка 13години в апартамента и като си замина
все едно че загубих,близък роднина деиба.
В твоя случай няма как да постъпиш по друг начин.
детето ти да е живо здраво е най важното.
Дано се намери добър човек да го вземе.
За съжаление колкото и да ни се иска понякога да не е тъка
то се случва.
Аз гледах котка 13години в апартамента и като си замина
все едно че загубих,близък роднина деиба.
В твоя случай няма как да постъпиш по друг начин.
детето ти да е живо здраво е най важното.
Дано се намери добър човек да го вземе.

- Михалич
- ще става разбирач

Аз мисля да взема на моя малкия лабрадор - дано нямам бодобна дилема
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
дай ми я--не сьм имал кучета,главно котки,но мосля,че ще се справя-па се и повлюбих малко
ай дай ми я?три осмици,585967-ма ти го и знаеш мисля..аз искам на детето да дам нещо живо,че да не става гад,като повечето хора-са един вид,като манна небесна ми идваш
е,две три думи ще ми каеш за гледането и толкова.аз сьм си имал работа сьс сетери,та ги поназнайвам горе долу-дай ми я..продай де-нали така беше.в лоши рьце нема да попадне-бьди сигурен!

Последно промяна от Бат Мирче-5кила на Чет Фев 14, 2008 6:18 pm, променено общо 1 път.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не се връзвай на тъпотиите на лекарите!!!!/казвам го в прав текст с пълното съзнание,защото почти ежедневно при мене идват такива случаи.Като не могат/или не искат/,да открият причината за заболяването на детето,веднага обвиняват домашният любимец.Ако искаш приеми един съвет от мен:нека да направят алерготестове на детето/сигурен съм,че не са направили/ и ако се докаже,че е алергично ЕДИНСТВЕНО към косми от куче,то тогава последвай тяхното предписание.Принципно ако детето/нека да ти е живо и здраво/ е свръхчувствително към много неща/домашен прах,прашен кърлеж,химикали и др./,то освобождаването от кучето няма да реши пролема.Може разбира се да не е така като си мисля,но все пак не избързвай! 

валатът не най-лошото нещо на света
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колега да ти кажа може наистина да си прав.аксел написа:Не се връзвай на тъпотиите на лекарите!!!!/казвам го в прав текст с пълното съзнание,защото почти ежедневно при мене идват такива случаи.Като не могат/или не искат/,да открият причината за заболяването на детето,веднага обвиняват домашният любимец.Ако искаш приеми един съвет от мен:нека да направят алерготестове на детето/сигурен съм,че не са направили/ и ако се докаже,че е алергично ЕДИНСТВЕНО към косми от куче,то тогава последвай тяхното предписание.Принципно ако детето/нека да ти е живо и здраво/ е свръхчувствително към много неща/домашен прах,прашен кърлеж,химикали и др./,то освобождаването от кучето няма да реши пролема.Може разбира се да не е така като си мисля,но все пак не избързвай!
Той колегата Ангел най добре си знае,ама и аз да кажа.
Сестра ми също има куче в дома си,
и като се роди племеницата ми,2-3 години след това
имаха същия проблем.
Щяха да махат кучето да продават апартамента и да ходят да живеят
някъде на по чист въздух.Тинтири минтири.
после се оказа че е точно както си го описал.шес пет няма точно както си го написал.

- Моряка
- кандидат преподавател
Случая е много подобен с този на комшията ми отсреща.Той ми е Джипито де,и неговото момиче имаше някакви алергии .Знаеш лекар по би разучил всичко,от неразбиращи като нас и доста време се влачиха с лекарства и т.н. като през цялото време имаха едно дакелче.И още го имат де.Че жена му е детска ..... и дистрибутор на някакви водорасли.С водораслите се оправи детето и от доста време го гледам е добре.Иначе получаваше обширни сквами особенно по шията.Абе ако проявиш интерес консултирай се ,аз ще питам за името и не вярвам в София да не ги намериш.
- CERRUTI
- сериозен играч
Геле послушай човека!!!Кучето е можеби последен вариянт за алергия...Имам куче,разделял съм се с куче,умирало ми е куче така че знам какво тие....направи всички иследвания зада не се разделиш с кучето.аксел написа:Не се връзвай на тъпотиите на лекарите!!!!/казвам го в прав текст с пълното съзнание,защото почти ежедневно при мене идват такива случаи.Като не могат/или не искат/,да открият причината за заболяването на детето,веднага обвиняват домашният любимец.Ако искаш приеми един съвет от мен:нека да направят алерготестове на детето/сигурен съм,че не са направили/ и ако се докаже,че е алергично ЕДИНСТВЕНО към косми от куче,то тогава последвай тяхното предписание.Принципно ако детето/нека да ти е живо и здраво/ е свръхчувствително към много неща/домашен прах,прашен кърлеж,химикали и др./,то освобождаването от кучето няма да реши пролема.Може разбира се да не е така като си мисля,но все пак не избързвай!

-
- кандидат преподавател
- dimitar_
- сериозен играч
Ачо , първо ти видях снимките и после прочетох за какво става въпрос . Аз в нас имам куче и котка , а в апартамента ми е имало почти през всичките години някаква "гадинка" . По едно време щерките им излизаха някакви лишеи , и първата диагноза на докторите винаги е била , че за това са виновни животинките , да ти кажа едната щерка доста отдавна е излязла от къщи , но лишеите все още се появяват .
Не бързай да се разделяш с кучето , ако трябва , дай го някъде за известно време , направи пълни изследвания на детенцето , както те съветват колегите , и едва тогава решавай какво да правиш , времето ще покаже !
Наистина ще бъде жалко ако ги разделиш , прекрасни са , но понякога има и такива моменти в живота , но нека минат консултацийте с докторите , и тогава взимай решения ...
Дано си останат заедно !!!
Не бързай да се разделяш с кучето , ако трябва , дай го някъде за известно време , направи пълни изследвания на детенцето , както те съветват колегите , и едва тогава решавай какво да правиш , времето ще покаже !
Наистина ще бъде жалко ако ги разделиш , прекрасни са , но понякога има и такива моменти в живота , но нека минат консултацийте с докторите , и тогава взимай решения ...
Дано си останат заедно !!!