Воблери

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Воблери

Мнение от Д.Граховски »

chopara написа:Ако имам достъп до чери, ще направя една матрица и на него, разликата между двата модела само в големината ли е? Нямам търпение да го пробвам на пролет, а до тогава ще има и други разцветки :drinkers:
И големината и дълбочината на газене и играта са различни, иначе формата е идентична, но лопатката е под друг ъгъл, мога да ти предоставя едно чери, да направиш.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
chopara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chopara »

niki23 написа:от пластмаса ли е воблера
От епоксидна смола, сърцевината е от балса.
кьоркефали
КАЯ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КАЯ »

Разкошни неща правите. Не мога да им се нагледам.
П.п. Попаднах на следната машинка за правене на воблери, докато рових за дървообработващи машини.

Разбира се има най-различни такива копири, както и най-различни други начини за правене на дублики и серии.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Ха - това ме очарова и дълбоко ме замисли.
Не за воблерите,по принцип. :smt023
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Баш Щукар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Баш Щукар »

Здравейте, колеги! Издялках няколко воблера... уж да пробвам какво ще се получи, пък те станаха горе долу добре :)
Сега се чудя как да ги оцветя. Нямам аерограф, а и не смятам да си купувам... Просто ей така искам да си направя няколко воблерчета и да ги пробвам. Дайте съвети за оцветяването :)
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

Може с цветни спрейове. По-лесните, но и по-грозни варианти са с лакове за нокти, цветни химикали, маркери......
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Аватар
Баш Щукар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Баш Щукар »

f1team написа:Може с цветни спрейове. По-лесните, но и по-грозни варианти са с лакове за нокти, цветни химикали, маркери......
Със спрейовете няма ли да е много неконтролирано оцветяването? При едно пръсване ще се оцвети голяма част от воблера и няма да може да се разграничат няколко цвята... Поне аз така предполагам...
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

С малко тренировки не е чак толкова неконтолирано. Не е случайно, че спрейовете са последния етап преди аерографа. При всички други варианти е много трудно да се направи преливане от един цвят към друг, особено при лаковете за нокти.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Аватар
Баш Щукар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Баш Щукар »

f1team написа:С малко тренировки не е чак толкова неконтолирано. Не е случайно, че спрейовете са последния етап преди аерографа. При всички други варианти е много трудно да се направи преливане от един цвят към друг, особено при лаковете за нокти.
Благодаря колега! В най-скоро време ще пробвам!
Аватар
P-etkan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от P-etkan »

Баш Щукар написа:Здравейте, колеги! Издялках няколко воблера... уж да пробвам какво ще се получи, пък те станаха горе долу добре :)
Сега се чудя как да ги оцветя. Нямам аерограф, а и не смятам да си купувам... Просто ей така искам да си направя няколко воблерчета и да ги пробвам. Дайте съвети за оцветяването :)
Привет колега,

Има доста изписано в темата по твоя въпрос, но ..както и да е. В твоя случай "най-безболезнено" от финансова гледна точка е с лак за нокти по този начин "Оцветяване с дунапрен". Поразгледай, пробвай, направи тестове и ги оцветявай. За другите методи вече, ако ти хареса да дялкаш-тогава. За няколко бройки не си заслужава да хабиш спрейове и т.н. Има и други атрактивни методи с лак за нокти, но този ще ти свърши перфектна работа за твоя случай - мое мнение!

Поздрави
Аватар
Баш Щукар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Баш Щукар »

P-etkan написа:
Баш Щукар написа:Здравейте, колеги! Издялках няколко воблера... уж да пробвам какво ще се получи, пък те станаха горе долу добре :)
Привет колега,

Има доста изписано в темата по твоя въпрос, но ..както и да е. В твоя случай "най-безболезнено" от финансова гледна точка е с лак за нокти по този начин "Оцветяване с дунапрен". Поразгледай, пробвай, направи тестове и ги оцветявай. За другите методи вече, ако ти хареса да дялкаш-тогава. За няколко бройки не си заслужава да хабиш спрейове и т.н. Има и други атрактивни методи с лак за нокти, но този ще ти свърши перфектна работа за твоя случай - мое мнение!

Поздрави
Благодарско, колега! Много интересно, и добре се е получило, като гледам... Ще го пробвам още днес!
Аватар
максимов96
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от максимов96 »

Толкова елементарна техника а какъв удивителен резултат.
Разкажи как го води попера?На каква дълбочина ти удари?
Аватар
Стонин МаХенд
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Стонин МаХенд »

Tърся подходящ материал за лопатки в София, също така ако е възможно да ми споделите как се изрязват с толкова правилни форми?
Аватар
thephoenix
новобранец
новобранец

Мнение от thephoenix »

P-etkan написа:
Привет колега,

Поздрави
Колеги, искам само да уточня, че упоменатия метод за оцветяване далеч не е направен с лак за нокти, а със маслени бои ... Няма да се получи желаното преливане с дунапрен и лак за нокти. Най-много дунапрена да залепне за воблера :)
Аз лично си ги оцветявам моите с четка и акрилни боички за рисуване /това имах като наличност/ и съм много доволен ... рибите също :lol:
Живот и здраве, ще постна малко снимки на въпросните самоделки оцветени с боички :)
Стонин МаХенд написа:Tърся подходящ материал за лопатки в София, също така ако е възможно да ми споделите как се изрязват с толкова правилни форми?
Изразването на лопатките и на мен ми е най-трудната част ... и аз се присъединявам към горния въпрос. Има ли начин за механично изрязване на ръка или само лазерното води до такива резултати?
Аватар
P-etkan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от P-etkan »

thephoenix написа:...искам само да уточня, че упоменатия метод за оцветяване далеч не е направен с лак за нокти, а със маслени бои ... Няма да се получи желаното преливане с дунапрен и лак за нокти. Най-много дунапрена да залепне за воблера :)
Аз лично си ги оцветявам моите с четка и акрилни боички за рисуване /това имах като наличност/ и съм много доволен ... рибите също :lol:
Живот и здраве, ще постна малко снимки на въпросните самоделки оцветени с боички :)...
Пробвай с лак за нокти-при мен става. Ако при теб не става...се замисли, какво не е на ред.

Поздрави
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”