Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Дончо, дай малко обяснения за нас непросветените в това тайнство - кое, как, защо се прави?
А за даскал Киро, специално едно вицле:
Час по география.
Учителят пита:
- Иванчо, коя африканска държава можеш да ми кажеш?
- Заебабве....
- Не е Заебабве, а Зимбабве! Какви африкански зверове има там?
- Ебирози.......
- Не са ебирози, а носорози! А какви дървета има там?
- Ебибаби....
- Тъпак, не са ебибаби, а бабоеби!! /пауза/ Пфу, диване , как ме обърка! Сядай. Ебеница....
А за даскал Киро, специално едно вицле:
Час по география.
Учителят пита:
- Иванчо, коя африканска държава можеш да ми кажеш?
- Заебабве....
- Не е Заебабве, а Зимбабве! Какви африкански зверове има там?
- Ебирози.......
- Не са ебирози, а носорози! А какви дървета има там?
- Ебибаби....
- Тъпак, не са ебибаби, а бабоеби!! /пауза/ Пфу, диване , как ме обърка! Сядай. Ебеница....
Никоя риба не е по - важна от живота !
-
Gramofona.com
- новобранец

Хайде рибари, надлъгването започна. Чакаме вашите истории:
http://www.gramofona.com/hobi/obyavyava ... amofonacom" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gramofona.com/hobi/obyavyava ... amofonacom" onclick="window.open(this.href);return false;
- Don4o_62
- учете се от него

това се нарича вендузи и когато човек е настинал трябва веднага да се слагат да се пресече настинката,даже по Сф. съм чувал че по разни масажни студия ги слагат за тонусvatus56 написа:Дончо, дай малко обяснения за нас непросветените в това тайнство - кое, как, защо се прави?
имахме от баба ми едни крушовидни,но се счупиха с времето и тия са от детски храни,най малките бурканчета,на нещо се навива малко памук,топи се в спирт и се пали,вкарва се за 1,2 секунди в бурканчето,вади се и бурканчето се слага веднага на гърба,става вакум и не пада,реда и бройките се гледат,не трябва по гръбнака да се слагат само,държат се 10 мин. като болния се покрива с одеяло да не мръзне,после с лек натиск от единия край се натиска с пръст и се отлепят,маже се гърба със спирт да се загрее и бързо се облича,НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ХОДИ ПОНЕ 3 - 4 часа навън след това, особено на студено
страшно ефикасно средство за оздравяване е,в къщи и на сина и на жената и на мен си слагаме,даже и на чужди булки съм слагал
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 
Благодарско за разясненята , Дончо!
Детски бурканчета, спирт и юрганче за пртоцедурите ще се намерят, пък тъй кът се замисля и на чужди булки ще трябва да помагаме, щом трябва..
Детски бурканчета, спирт и юрганче за пртоцедурите ще се намерят, пък тъй кът се замисля и на чужди булки ще трябва да помагаме, щом трябва..
Никоя риба не е по - важна от живота !
И при нас е познато това с вендузите.Баба ми имаше такъв комплект от по-тъко стъкло,
и навремето ми е слагала.После ставаш на лилави кръкчета,които изчезват за месец.
Сега гледам при нас в аптеката-влизат едновременно-по 50 човека-и автоматично вътре бацилите
се предавад от човек на човек.Така е и в градския транспорт и метрото.
Фармацията ще направи пачка-на гърба на хората.
и навремето ми е слагала.После ставаш на лилави кръкчета,които изчезват за месец.
Сега гледам при нас в аптеката-влизат едновременно-по 50 човека-и автоматично вътре бацилите
се предавад от човек на човек.Така е и в градския транспорт и метрото.
Фармацията ще направи пачка-на гърба на хората.
Риболовци.
Адашко,явно имаш някакви лоши спомени от среща с вирус.Домашното лечение е добро,но някой път без лекари не става,но и профилактиката е важна.Сега ,в такова лошо време даже е много важна.Повече витамини (хапване и пийване
),спорт и чист въздух (риболов
),абе кой каквото му е кеф. 
),абе кой каквото му е кеф. Късмет.Всичко е до късмет. 
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър

Тъй , тъй , сега докато чакам буля да завърши кулинарията от три вида месо с лук и гъби си сръбвам доволно от течността съименник на по-горе писал съпреходник , с цел баш профилактика . А витамините ...... ми те в царевицата дет са я дестилирали не са ли доволно като количествоПавел Три написа:...Сега ,в такова лошо време даже е много важна.Повече витамини ...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- КИРО

- Обратна връзка:
И аз потвърждавам за този начин на лечение при настинка.lusienn написа:И при нас е познато това с вендузите.Баба ми имаше такъв комплект от по-тъко стъкло,
и навремето ми е слагала.После ставаш на лилави кръкчета,които изчезват за месец......
И още нещо - едно време докторите бяха много малко като бройка,еле по селата,
обаче болните бяха още по-малко,отколкото в днешни дни.
А сега де.......
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Ха
да ти е. На цялата компания -още веднаж 
Късмет.Всичко е до късмет. 
- Павел Иванов

На здраве и на тебе адаш . Аз вече се напапках и докато буля гуеа онуй недоразумение за брадъра а детко учи , мисля да продължа да се наливам с царевични витамини

Да де , ама за сметка на това пък средната продължителност на живота е била по-ниска от сегашната , та нещата до някъде се компенсиратКИРО написа:...А сега де.......
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- G.Petkov

vatus56 написа:....- Тъпак, не са ебибаби, а бабоеби!! /пауза/....
Вица на Ватус-а много ми хареса - смях се от сърце
- Vid
- кандидат преподавател

А, напълно съм съгласен с това написано от Don4o_62 и потвърдено от Киро, ама все пак става дума не за вируси, а само за настинка?? То, щото последния вирус де ме тръшна и ме държа две седмици с кашлица и храчки, а храчките ме държаха и цял месец даже, не може да се лекува по този начин.КИРО написа:И аз потвърждавам за този начин на лечение при настинка.lusienn написа:И при нас е познато това с вендузите.Баба ми имаше такъв комплект от по-тъко стъкло,
и навремето ми е слагала.После ставаш на лилави кръкчета,които изчезват за месец......
Всъщност дори си мисля, че все антибиотици никва работа не вършат, а просто е нужно време имунната система да се справи... а, все процедури като тази на Don4o_62 и други свързани с масажи и пр.. са един + за по бързото оправяне...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Don4o_62
- учете се от него

На мен ми са интересни народните лечения, та от тук от там знам някой работи
при болно гърло и сливици има лесно и просто средство,пробвано е много пъти
на месестата част на ЛЯВАТА ръка между палеца и показалеца се маже с малко олио,начукват се 2 - 3 скалидки чесън и се налага отгоре,разстоянието да е малко повече от 1 лев примерно,покрива се с найлон и кърпа и почва да се чака,след малко почва да загрява,държи се колкото може повече
но Вендузите са просто вълшебни,всичко вадят,и кашлици и настинки и т.н.,на другия ден си на 80 пр. оздравял,който го пробва ще разбере,няма нищо страшно,само малко стискат но зависи от настинката
знам за Простатата и черния дроб една много ефикасна билка,но се събира на пролет,събрал съм си и профилактично пия за прочистване,особено на черния дроб от вечерните аперитиви
при болно гърло и сливици има лесно и просто средство,пробвано е много пъти
на месестата част на ЛЯВАТА ръка между палеца и показалеца се маже с малко олио,начукват се 2 - 3 скалидки чесън и се налага отгоре,разстоянието да е малко повече от 1 лев примерно,покрива се с найлон и кърпа и почва да се чака,след малко почва да загрява,държи се колкото може повече
но Вендузите са просто вълшебни,всичко вадят,и кашлици и настинки и т.н.,на другия ден си на 80 пр. оздравял,който го пробва ще разбере,няма нищо страшно,само малко стискат но зависи от настинката
знам за Простатата и черния дроб една много ефикасна билка,но се събира на пролет,събрал съм си и профилактично пия за прочистване,особено на черния дроб от вечерните аперитиви
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 
-
dantho.mihov
- Модератор

А изплюй камъчето де. Коя е тази билка ?Don4o_62 написа: знам за Простатата и черния дроб една много ефикасна билка,но се събира на пролет...
При мене стана по сериозно.Почнах 37.4-ходих на лекар-не ми изписаха антибиотик,
а разни други.Вчера сутринта вече имах 38.4 и силна кашлица-цял ден бех у леглото,
щото и главата ме болеше.Вечерта дигнах 39.4 и още повече ми се зави свят и силна кашлица.
Сега бях пак на лекар-направиха ми и снимка,и вече съм на антибиотик-силен.
Та така и така се осигурявам-не виждам защо да не ходя на лекар.
Преди 5 години не ходих и направих двустранна пневмония и некъв плеврит-още се виждат на снимката.Е тука пише за тая болест
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... WD4Jhei6xQ" onclick="window.open(this.href);return false;
А Дончо-никой няма да му се разсърди-да сподели още тайни от народната медицина.
Най добре е всички живи и здрави да си посрещат празниците.
а разни други.Вчера сутринта вече имах 38.4 и силна кашлица-цял ден бех у леглото,
щото и главата ме болеше.Вечерта дигнах 39.4 и още повече ми се зави свят и силна кашлица.
Сега бях пак на лекар-направиха ми и снимка,и вече съм на антибиотик-силен.
Та така и така се осигурявам-не виждам защо да не ходя на лекар.
Преди 5 години не ходих и направих двустранна пневмония и некъв плеврит-още се виждат на снимката.Е тука пише за тая болест
А Дончо-никой няма да му се разсърди-да сподели още тайни от народната медицина.
Най добре е всички живи и здрави да си посрещат празниците.
Риболовци.