Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Колеги някой засичал ли е тази година да се хваща шаран, амур на някоя баластиера. 

-
- научил се да хвърля
Колеги, сетих се и за платеното на Хераково, ама нз какви са условията на него и дали дава пъстърва на него. Има ли ограничения в улова.
"Санчо Панса" - шаран.power123 написа:Колеги някой засичал ли е тази година да се хваща шаран, амур на някоя баластиера.
Белият амур твърдят, че присъства в гьола, ама освен две късания от нещо силно и бързо, което не мога да знам какво е, друго нямам. Пък не съм и виждал някой да вади амур, де. Приказки само.
- bogno
- вече хвърля и на тежко
chirusa_bg написа:На баластриерите им стига само един харпунджия и приключват. Кътина е прекрасен пример за това...

Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
Днес на Суходол на бял червей някъде до към 2 и 30 три пъстърви около 700 -800грамови 

Здравейте колеги, търся инфо за платено около София където мога да направя хубав риболов? 

- kostura_24
- ще става разбирач
Mefo написа:"Санчо Панса" - шаран.power123 написа:Колеги някой засичал ли е тази година да се хваща шаран, амур на някоя баластиера.
Белият амур твърдят, че присъства в гьола, ама освен две късания от нещо силно и бързо, което не мога да знам какво е, друго нямам. Пък не съм и виждал някой да вади амур, де. Приказки само.
Не е вярно , че са само приказки септември бях на разходка до гьола и един колега беше хванал приличен амур.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Преди две години ходих да си хвана пъстърви за Никулден от платеното на Герман. Хванах и една 2.3 кг. Сега колега нямам представа как е, но преди 2-3 г. на жива рибка съм си чесал крастата добре. Особено при гости рибари-кулинари. Хващал съм си винаги толкова бройки , колкото са били нужни за случая. 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- glarusa
- кандидат преподавател
Сега се връщам от Панчарево, платеното. От 13:00 до 15:30 - 4 пъстърви на паста Бъркли- дъга.
Имаше колеги и на блесни и изкараха 3-4 пъстърви на малки блесни и клатушки.
Имаше колеги и на блесни и изкараха 3-4 пъстърви на малки блесни и клатушки.
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Здравейте колеги,
Отдавна не съм мърдал на някъде и ми се иска в неделя да се поразтъпча. Искам да попитам какви са условията на платения в Герман (не съм бил там от години)? И също така какво е положението със щуката по баластиерите (най-вече Челопечене, Чепинци и враждебна)?
Ще съм благодарен ако помогнете с инфо
Отдавна не съм мърдал на някъде и ми се иска в неделя да се поразтъпча. Искам да попитам какви са условията на платения в Герман (не съм бил там от години)? И също така какво е положението със щуката по баластиерите (най-вече Челопечене, Чепинци и враждебна)?

4 лв. за въдица и 9 лв. пъстърваm101 написа:Здравейте колеги,
-
- научил се да хвърля
Все още ли недават с изкуствени примамки да се лови, поне преди си правех кефа на блесни?4 лв. за въдица и 9 лв. пъстърва
щуката я няма никаква, поне по Чепинци

Не, не дават .mitkom написа:Все още ли недават с изкуствени примамки да се лови, поне преди си правех кефа на блесни?4 лв. за въдица и 9 лв. пъстърва
-
- новобранец
На Панчарево на микро-клатушки се ловят на всяко хвърляне пъстърви! 5 лв. пръчка и 8 лв. килото. За начесване на крастата става...........mitkom написа:Все още ли недават с изкуствени примамки да се лови, поне преди си правех кефа на блесни?4 лв. за въдица и 9 лв. пъстърва
Нека всички хващат, нека всички пускат:)
Благодаря за информацията, а платен с възможност за catch&release? 777, Герман, Панчарево?