Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Който може да помогне.
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Който може да помогне.
То тази тема не е за тук ама?
Колеги,незнам от къде да започна ама почвам.
Имам дъщеричка на 7 месеца с алергия е към БЕЛТЪКА НА КРАВЕТО МЛЯКО.Пие едно мляко ПРЕГОМИН дето го няма в аптеките къде ли не обикалях и го няма и няма.В аптеката дето го зареждат очакват след 2 седмици нямало внос.Ако някой може да ме насочи къде мога да го купя ще съм му много благодарен.
Оставям си gsma 0887243623 само клипнете аз ще набирам.
Имам дъщеричка на 7 месеца с алергия е към БЕЛТЪКА НА КРАВЕТО МЛЯКО.Пие едно мляко ПРЕГОМИН дето го няма в аптеките къде ли не обикалях и го няма и няма.В аптеката дето го зареждат очакват след 2 седмици нямало внос.Ако някой може да ме насочи къде мога да го купя ще съм му много благодарен.
Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
Re: Който може да помогне.
Здравей Иван Григоров,Иван Григоров написа:То тази тема не е за тук ама?
Аз не съм лекар, но майка ми беше лекарка в района на Студентски град в София и много често ми е споменавала, че са я викали по спешност, заради такива алергични реакции при студенти от африкански / негърски/ произход - те имали вродена непоносимост към млякото и млечните продукти. Майка ми им предлагаше да пият соево мляко, може би въпросният Прегомин е нещо такова. При нас, които по подразбиране сме от бялата раса, този проблем се появява много по-рядко, но знам че в Америка има масово такива млека за черните. Аз ти обещавам обаче още утре да попитам една моя колежка, която има магазин за диетични, диабетични и антиалергични храни на пазара Иван Вазов, дали може да намери тоя Прегомин.
Записах ти джиесема и утре към 10,30 сутринта ще ти се обадя какво съм разбрал по въпроса и дали го има това мляко.
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
-
- научил се да хвърля
- bradata
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Софийска аптека номер 16 на ул. Георги Софийски 27 (срещу военна болница). Един приятел зарежда аптеките в София с такива работи и току що му се обадих. Той каза, че в момента нямало внос и очакват да им докарат тези дни, но вчера последното такова мляко го е закарал в тази аптека, така че ако можеш отбий се там! Надявам се да съм бил полезен!
Скромността е качество за тези, които нямат други качества!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
доста време сьм бил в тоя бизнес..поразпитах тук таме-верно няма внос в момента
това е проблема и за други работи-само една фирма е ексклузивен вносител,примерно на това мляко и като затегнат с производителя на финансова основа...а лекарите си изписват...хората си тьрсят..гати помярщината.да не говорим,че в момента две три фирми лапнаха доста по малки вносители и са от тях зависи всичко.освен при негрите и доста бели като порастнат им изчезва некьв си ензим,дето като деца го имат и разгражда нещо си в млякото,та на вьзраст се просират.аз сьм от тях
киселото мляко е успешен заместител обаче
не знам-сьжалявам,че не мога да помогна.поразпитах,ама нейсе

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- научил се да хвърля
Благодаря
Благодаря,на всички колеги за загриженоста.Ще се радвам и аз да помогна на някой.
Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре