Който може да помогне.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Иван Григоров
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Който може да помогне.

Мнение от Иван Григоров »

То тази тема не е за тук ама?
Колеги,незнам от къде да започна ама почвам.
Имам дъщеричка на 7 месеца с алергия е към БЕЛТЪКА НА КРАВЕТО МЛЯКО.Пие едно мляко ПРЕГОМИН дето го няма в аптеките къде ли не обикалях и го няма и няма.В аптеката дето го зареждат очакват след 2 седмици нямало внос.Ако някой може да ме насочи къде мога да го купя ще съм му много благодарен.
Оставям си gsma 0887243623 само клипнете аз ще набирам.
Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Re: Който може да помогне.

Мнение от docenta »

Иван Григоров написа:То тази тема не е за тук ама?
Колеги,незнам от къде да започна ама почвам.
Имам дъщеричка на 7 месеца с алергия е към БЕЛТЪКА НА КРАВЕТО МЛЯКО.Пие едно мляко ПРЕГОМИН дето го няма в аптеките къде ли не обикалях и го няма и няма.В аптеката дето го зареждат очакват след 2 седмици нямало внос.Ако някой може да ме насочи къде мога да го купя ще съм му много благодарен.
Оставям си gsma 0887243623 само клипнете аз ще набирам.
Здравей Иван Григоров,
Аз не съм лекар, но майка ми беше лекарка в района на Студентски град в София и много често ми е споменавала, че са я викали по спешност, заради такива алергични реакции при студенти от африкански / негърски/ произход - те имали вродена непоносимост към млякото и млечните продукти. Майка ми им предлагаше да пият соево мляко, може би въпросният Прегомин е нещо такова. При нас, които по подразбиране сме от бялата раса, този проблем се появява много по-рядко, но знам че в Америка има масово такива млека за черните. Аз ти обещавам обаче още утре да попитам една моя колежка, която има магазин за диетични, диабетични и антиалергични храни на пазара Иван Вазов, дали може да намери тоя Прегомин.

Записах ти джиесема и утре към 10,30 сутринта ще ти се обадя какво съм разбрал по въпроса и дали го има това мляко.
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Иван Григоров
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Точно от соя е много ще съм ти благодарен.То сега е по здравна каса и казват че го няма ама аз ще си купя на свободна цена,стига да го има?
А имаш ли си на идея колко много деца са с такава алергия?
Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
Аватар
bradata
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bradata »

Софийска аптека номер 16 на ул. Георги Софийски 27 (срещу военна болница). Един приятел зарежда аптеките в София с такива работи и току що му се обадих. Той каза, че в момента нямало внос и очакват да им докарат тези дни, но вчера последното такова мляко го е закарал в тази аптека, така че ако можеш отбий се там! Надявам се да съм бил полезен!
Скромността е качество за тези, които нямат други качества!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: С радост ще помогна.... имам една кутия.... малко но от сърце :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

доста време сьм бил в тоя бизнес..поразпитах тук таме-верно няма внос в момента :roll: това е проблема и за други работи-само една фирма е ексклузивен вносител,примерно на това мляко и като затегнат с производителя на финансова основа...а лекарите си изписват...хората си тьрсят..гати помярщината.да не говорим,че в момента две три фирми лапнаха доста по малки вносители и са от тях зависи всичко.освен при негрите и доста бели като порастнат им изчезва некьв си ензим,дето като деца го имат и разгражда нещо си в млякото,та на вьзраст се просират.аз сьм от тях :lol: киселото мляко е успешен заместител обаче :idea: не знам-сьжалявам,че не мога да помогна.поразпитах,ама нейсе
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Колега ,ако не си намерил 18-19 съм в Букурещ и ще ти купя,моля ня ЛС или 0889100579 :!:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Иван Григоров
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Благодаря

Благодаря,на всички колеги за загриженоста.Ще се радвам и аз да помогна на някой.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”