Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от трапера »

Да ти е живо и здраво кутрето Кире, да ви радва и забавлява цялото семейство :smt113
Налях си биричка и ще пия за негово здраве :drinkers:

Днес пак се правя на готвач.
Влязох в ПЕНИ след работа, с идеята докато се шматкам да ми блесне някоя идея к`во да готвя. Докато слаломирах между регалите гледам ухааа :shock: два модела на Джим Бим на примоция :D Взех по едно шише, ей тъй да има, въпреки, че аз не пия концентрат.

Всяка седмица на един голям магазин (РЕАЛ) има по някое намаление. Винаги вземам по няколко бутилки. А буля мърмори-"няма ли да се спреш с тоя алкохол, луд ли си да дадеш 60евро ..." Два месеца нищо не купих, само биричка за мен. Като се изпразни долапа, пак мърмори-"уууу егоист, само за теб си купуваш пиенье ние с детето умряхме жадни.." Ей, няма угаждане :lol: :lol:

Скивах-зеле, бело и чирвено. Имам кило и нещо св.врат, я да го омеша със зелце мммм. Бах това зеле-твърдо и тежко като топка за боулинг. Едвам го насецах с трионестия нож, а червеното ми боядиса дъската за рязане- не мога да я измия.
Вече половин час е на котлоня няма омекване.
Еех, къде са на баба къдравите зелки :cry:

Докато сготвя ще омятам няколко бири и ще си загубя апетита, да го ева :mrgreen:
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

А при нас , Свилене ,вече и киселото зеле стана.Кълцаш ,малко олио ,червен пипер за цвят и си наливай каквото имаш.Ае - :drinkers:
Късмет.Всичко е до късмет. :D
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Павел Иванов написа:...А аз си помислих , че тук е приключил житейският път на хайванчето , ама явно съм се объркал :mrgreen:

В рамките на черния хумор и аз си помислих същото,
Ама явно не сме познали :D !

Но като се размисля за народопсихологията ни - на село бабите с голяма любов се грижеха, хранеха и обслужваха прасенца, агънца и кокошки !
Ама като дойдеше 1-ви май, Коледа или просто есента - и всичко под ножа, мръвките в чиниите и никакви глезотии,да го ева :D !

Пък сега - само дето стриптизьорка не са поръчали за "младежа" :lol: !

Кире,
По кучки пускате ли рожденника, бре :D !
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

lusienn написа:...Много ми се ходи некъде на Топъл минерален басейн,ама ми е скъсан джоба в момента.

Люси,
При скъсан джоб или при липса на време отиваш в балнеолечебницата в Панчарево.
Вход - 5 кинта, горе-долу става от към хигиена, през делничните дни и по-рано сутрин няма много индобългари. Два топли минерални басейна - единия 37-38 С, другия 42-44 С температура на водата.Ако си як - влизаш и в горещия басейн. Обаче се киснеш не повече от 20 минути. Водата е тежка и ти натоварва сърцето и въобще организма.
Но........... жестоко помага след грип, вирус или подобни, и при болки в стави, кости и прочие.
Преди повече от 20 години физиотерапевта на Попската поликлиника ме посъветва по въпроса и когато закъсам - ходя на 2 до 3 сеанса и ми светва пред очите.
Иначе влачиш вируса със седмици.
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Павел Три написа:А при нас , Свилене ,вече и киселото зеле стана.Кълцаш ,малко олио ,червен пипер за цвят и си наливай каквото имаш.Ае - :drinkers:
Абе знам аз как да го подправя, ама немам.... Шъ трябва да видя в турските магазини. Там има много "балкански" работи :D

по-рано сутрин няма много индобългари.
:lol: :lol: :lol:
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

GODzillata написа: Изображение[/url]
Ето Бенджамина, по паспорт е кучка , ама иначе за децата е Бенджи ! Щото прилича на кучето от филма "Бенджи,Закс и Звездния принц" .
G.Petkov написа: ...
По кучки пускате ли рожденника, бре :D !
Е не са го пускали , понеже бил много възпитан :oops: Иначе моята кучка нямаше да може да му устои на мерака :oops:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

:lol:

Ае, хора, т'ва, че съм бил с китайка на маса, не значи, че съм прихванал от навиците на жълтурите да канибалстват с първия приятел на човека! :mrgreen:

Триасе, таа твойта кучка ша я отнесе като куцо пиле домат, ша я разнаса из поляната като пръскачка за лозе, ша я мандръса, та чак свят ша и се завие... :D ...........ама на ум, щото веднъж го пуснах на една йорка и само вилняха, не се :ANAL: .......може би още не им е дошло времето... :roll: .......тоа моа пустиняк ми налита на косматата ръка да се клати на нея... :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

GODzillata написа::lol:

Ае, хора, т'ва, че съм бил с китайка на маса, не значи, че съм прихванал от навиците на жълтурите да канибалстват с първия приятел на човека! :mrgreen:

Триасе, таа твойта кучка ша я отнесе като куцо пиле домат, ша я разнаса из поляната като пръскачка за лозе, ша я мандръса, та чак свят ша и се завие... :D ...........ама на ум, щото веднъж го пуснах на една йорка и само вилняха, не се :ANAL: .......може би още не им е дошло времето... :roll: .......тоа моа пустиняк ми налита на косматата ръка да се клати на нея... :lol:
Аз ша си трая , понеже съм от къде ебаната страна ! :roll: Имам си две щерки и едно мъжко за всеки случай :idea:
Последно промяна от Trias на Чет Дек 18, 2014 2:28 am, променено общо 1 път.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Бах тоя алкохол... И, Я като се спра на щанда седя и дерзая.... Това докато жената не ме избута, ама все съм забърсал некоя бутилка.. :lol: Боклуци, ментета- ама такива де не тровят, а представляват просто спирт и есенция за 10-на лева с имена като отлежала, специална и пр....
lusienn написа:Един пример за фалшив алкохол с бандерол.
Млад мъж около 100 кг-не дете,при това чепеларец.
Изображение
Пи около 350 грама от шишето пред мен.
Люс, алкохола не е за всеки, без значение колко тежи или от коя част на БГ е. Аз цял живот съм си пил и съм си карал кола без произшествия, ама не и напоследък, щото много "тежки" хора се навъдиха като тегло и най вече като самочувствие, кои почнаха да се самоубиват или убиват други хора най вече шофирайки.....
Още си спомням времето 87-89г. кога ходехме по барове и влизахме с оне старите паспорти и куверта беше 2 лв. като включваше една водка + лимонада... и все се напивахме, ама нямаше пиянски скандали, все си карахме пияни, ама нямаше катастрофи...
Тук проблемът не е в алкохола точно, а по скоро в липсата на възпитание, морал, дисциплина, безнаказаност и пр... и пр...

Точно това кое цитираш не се фалшифицира, щото няма как...
От 25г. го пия и га ида на бар и кога не съм имал пара и реша да мина тънко с друго..., а оня на другия край на масата пие такова, ароматЪт от чашата му така ми влиза в носЪт, че....
Чич Джак си е чич Джак, и фалшификат няма, освен за аматьорите де...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Добро ви утро, кашици на Прехода!

Двама мъже си говорят:
- Знаеш ли, че според статистиката над 30% от жените изневеряват на мъжете си?
- Статистика, статистика... За какво ми е на мене тая статистика?! Дай имена, адреси, телефони...

- Маро,не мога вече така!Трябва да се разведем!
- Ааа,Кире, вдовица ме взе ,вдовица ще ме оставиш!

В Бургаски бар момче и момиче се заговарят;
той -Как ти е името ?
тя - Елка
той-Въъъъй,смяяяятай....

Двама приятели се запили в дома на единия,ама вече доста напреднали и домакина казал на авера си;
-Искаш ли вече такси да ти викам?
- Както искаш така ми викай..
Никоя риба не е по - важна от живота !
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Връвел един шашкънин из гората да бере гъби. Ама халюциногенни. Видел една гъба и рекъл:
-Гъбке, можем ли да те наберем?
А она казала:
-Затварай бе, я че те наберем, що имам много минути.

:mrgreen:

Руснак в Москва влиза в чейндж-бюрото:
– Извинете, къде мога да купя долари?
– Ами най-близо в Минск, но не виждам как ще стигнете с тези чували до там.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Vid написа:...Люс, алкохола не е за всеки...
Тъй , тъй , самият Менделеев е казал , че "консумацията на алкохол е изкуство" :D Не случайно цялата му таблица се базира на заветната формула C2H5OH . Определил е още , че най-добрият алкохол , респективно зърнен спирт , е с 38% - 40% съдържание в бутилката .

Иначе това да караш пил ... лично аз нито го приемам , нито го практикувам , без значение от количеството поет алкохол , изключая една бира преко сили , но до там .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Менделеев сънувал таблицата на химичните елементи, събудил се и си казал:
- Край, повече никакви химии! Па минавам на водка!
Никоя риба не е по - важна от живота !
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

Павел Иванов написа: Определил е още , че най-добрият алкохол , респективно зърнен спирт , е с 38% - 40% съдържание в бутилката .
Това е истината - зърнен спирт !
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
lusienn

Мнение от lusienn »

G.Petkov написа:
lusienn написа:...Много ми се ходи некъде на Топъл минерален басейн,ама ми е скъсан джоба в момента.

Люси,
При скъсан джоб или при липса на време отиваш в балнеолечебницата в Панчарево.
Вход - 5 кинта, горе-долу става от към хигиена, през делничните дни и по-рано сутрин няма много индобългари. Два топли минерални басейна - единия 37-38 С, другия 42-44 С температура на водата.Ако си як - влизаш и в горещия басейн. Обаче се киснеш не повече от 20 минути. Водата е тежка и ти натоварва сърцето и въобще организма.
Но........... жестоко помага след грип, вирус или подобни, и при болки в стави, кости и прочие.
Преди повече от 20 години физиотерапевта на Попската поликлиника ме посъветва по въпроса и когато закъсам - ходя на 2 до 3 сеанса и ми светва пред очите.
Иначе влачиш вируса със седмици.

Ходих днеска на преглед-на слушалките още ми хъркат дробовете,та утре ми е последен

антибиотик и после още 7 дни други хапове,профилактика.

Тия Басейни външни ли са,щото знам за комплекса Корал-но никога не съм стъпвал-

сега са ми първи стъпки на хидролечение с минерална вода.

От към сърце-съм много як,Бъбреци проверих също.Кръвно вече нямам,но ме боли кръста отдавна

щото не съм го пазил.Ходих на физиотерапия в поликлиниката,слагат малко ток,и мажат с фелорал гел болното място.

Според мен най добре е да има повече физическо движение,и в допълнение водна терапия.

Като направя един преход 20 км на Витоша-ми действа-прекрасно-хем физически хем психически.

Друго което ми действа е Плаж на нашето Море,по спокоен-на третия ден ми се сменя физиономията към Прекрасна.

Сбирки с приятни хора-песни и танци-също много ми помага.

А за Алкохола,вече съм видял-всякакви хора-на всеки различно им действа.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Заключено

Обратно към “Разни”