Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- къца - кълве
- сериозен играч
Re: Къца- кълве воблери BG

Нали няма да зарежеш пластмасовите заради дървените?
Първата щука и първата кака се помнят вечно независимо от килограмите им !
- къца - кълве
- сериозен играч
Не...е приятелю!markas написа:Нали няма да зарежеш пластмасовите заради дървените?
Тези също ще са пластмасови.Нещо което се е доказало в практиката,колкото и да го отричаме то си остава добро.Бих променял нещо само в името на уловимостта и здравината.Новите модели ще са направени така,че изпъкналата част на лопатката да влиза във воблера.Доста измъчих матричаря,но постигнах желаната форма.Докато не станат от пластмаса и не хвана една кофа риба с тях не мога да кажа нищо.

- къца - кълве
- сериозен играч
Моето мнение е,че нещо което работи не трябва да се пипа.Друг е въпроса,че като притуриш нещо от себе си получаваш по-голямо удоволствие при риболова.Аз съм сигурен,че Данчо Данев щеше да хване кефала в Швейцария и без да внася подобрения в оцветяването,но така е по-доволен.AlbinoTrout написа:Не съм ползвал от тези воблери, но съм доукрасявал от различни марки.
- къца - кълве
- сериозен играч
С риск да ядосам модератора ще се върна към този въпрос който ме тормози от доста време,но не можех да взема отношение по разбираеми причини.Сега давай да върнем парите ограбени от КТБ. Обвинявате ме,че ви давам евтини воблери без платени данъци.Аз не мога да върна това ограбване.Мога да ви дам евтини воблери.koda33 написа:Здравей колега, щом някой иска да прави търговийка ще трябва да си плаща масрафа , както го правят всички нормални търговци в тая държава, все пак има закони с които трябва да се съобразяваме , аз пари на търгаши не давам.rockeagle35 написа: Наистина ли за добрия улов е толкова важно дали производителя плаща ДДС и дали ще можете да се обърнете към съответните органи, ако, видиш ли, някое дете глътнало воблера(?!!!)?
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Къци , не ровичкай в жаравата да не заключа темата 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- къца - кълве
- сериозен играч
ИЗВИНЯВАМ СЕ!Павел Иванов написа:Къци , не ровичкай в жаравата да не заключа темата

Павката дебне навсякъде ! 
Пожелавам ти успех с новите воблери! Като ти писнат кефалските воблерчета, развихри се, и избухни с някой нов щукоубиец !

Пожелавам ти успех с новите воблери! Като ти писнат кефалските воблерчета, развихри се, и избухни с някой нов щукоубиец !

- къца - кълве
- сериозен играч
Какво ще кажеш за този десет сантиметров, плаващ,дълбоко газещ,дванадесет грамов, дрънкащ красавец.Избрал съм го от над петстотин екземпляра и съм инвестирал в него пет бона.Няма универсална примамка,но чрез задвъдичното устройство този воблер може да се представя добре в диапазона от нула до два метра и повече.Доказан при тролинг и всякакви условия.Бях длъжник на хората дето ловят на малки реки които почти пресъхват през лятото.Също така на тези дето ловят пъстърва.Не искам да заблуждавам никой.Надявам се новите воблери да оправдаят доверието.Като станат и ги изпробвам на практика ще коментирам.markas написа: Пожелавам ти успех с новите воблери! Като ти писнат кефалските воблерчета, развихри се, и избухни с някой нов щукоубиец !
Последно промяна от къца - кълве на Пет Дек 19, 2014 6:44 pm, променено общо 1 път.
Този го познавам вече !
(ако е 7 см.) Даже вече има драскотина от зъбки, за жалост рибаря е калпав и щуката се откачи преди да влезе в кепа 

- къца - кълве
- сериозен играч
Не е калпав рибаря.Сезона е такъв.Рибите са бавни и не могат да захапят както трябва.Аз от 6-7 удара хванах само един.Ще дойде пролетта и лятото и рибаря ще стане много добър.markas написа:Този го познавам вече !(ако е 7 см.) Даже вече има драскотина от зъбки, за жалост рибаря е калпав и щуката се откачи преди да влезе в кепа

- къца - кълве
- сериозен играч
https://www.youtube.com/watch?v=4pkqT0O ... e=youtu.be" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Намерих стария клип !
Днес имах десет минути на Огоста и направих клип на едно улавяне и имах два удара.
Намерих стария клип !

- къца - кълве
- сериозен играч
Ето днешния улов.С тия пълноводни реки на пролет и лятото ще бъде много яко!
https://www.youtube.com/watch?v=jLxVfn2J3a0" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=jLxVfn2J3a0" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Перфектно клипче
И воблера видяхме,и рибата разпознахме.

- къца - кълве
- сериозен играч
Съжалявам! И на мен не ми харесва качеството на клипа.maria88999 написа:Перфектно клипче![]()
И воблера видяхме,и рибата разпознахме.

Весели празници на всички!