Сонар?

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

tuci_fishing
новобранец
новобранец

Сонар?

Мнение от tuci_fishing »

Здравейте колеги какъв сонар ше ми предложите на цена от 700лв до 1000лв имам Humminbird 160 но искам да си взема по хубав сонар.Наслука!
Аватар
batceco
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Сонар?

Мнение от batceco »

и аз съм пред същата дилема, ще следя темата - според мен задължително трябва да има и gps. За сега си мисля за lowrance elite 4 hdi combo - само се чудя дали екрана не е малък ? Ще го ползвам за тролинг и джиг ?
tuci_fishing
новобранец
новобранец

Мнение от tuci_fishing »

batceco написа:и аз съм пред същата дилема, ще следя темата - според мен задължително трябва да има и gps. За сега си мисля за lowrance elite 4 hdi combo - само се чудя дали екрана не е малък ? Ще го ползвам за тролинг и джиг ?
И аз ше го ползвам за тролинг!
bulgarian
новобранец
новобранец

Мнение от bulgarian »

Бих ти препоръчал Лоуранс Елит 5 HDI или Гармин Еchomap 50s, разгледай сайтовете за да им видиш спецификациите. И двата модела са съсGPS навигация;
Аватар
batceco
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от batceco »

bulgarian написа:Бих ти препоръчал Лоуранс Елит 5 HDI или Гармин Еchomap 50s, разгледай сайтовете за да им видиш спецификациите. И двата модела са съсGPS навигация;
Разликата в цената между лорънс елит 5 и 4 е 400лв - някой би ли обяснил с какво елит 5 превъзхожда елит 4 - заслужава ли си да се дадат 400лв отгоре ?
bulgarian
новобранец
новобранец

Мнение от bulgarian »

batceco написа:
bulgarian написа:Бих ти препоръчал Лоуранс Елит 5 HDI или Гармин Еchomap 50s, разгледай сайтовете за да им видиш спецификациите. И двата модела са съсGPS навигация;
Разликата в цената между лорънс елит 5 и 4 е 400лв - някой би ли обяснил с какво елит 5 превъзхожда елит 4 - заслужава ли си да се дадат 400лв отгоре ?
Елит 5 е с по-голям диспей, а също и има извод за допълнителна GPS антена. Иначе сондите и софтуера са еднакви.
gogata1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogata1 »

batceco написа:и аз съм пред същата дилема, ще следя темата - според мен задължително трябва да има и gps. За сега си мисля за lowrance elite 4 hdi combo - само се чудя дали екрана не е малък ? Ще го ползвам за тролинг и джиг ?
Със сигурност екрана ще ти е малък за двете неща !!!
skorpiona_b1
новобранец
новобранец

Мнение от skorpiona_b1 »

колеги аз имам елите 5 dsi/combo за продаванеhttp://navigacia-gps.com/%D0%A1%D0%BE%D ... -DSI-Combo
0886414417-Борислав
Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”