Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
atanasko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от atanasko »

bounce написа:днеска на Железница на 2 на 3.реката голяма като цвят добра.риба има не съм хранил риболова беше на периоди.стъв троха и сланинка.даже може да кжа че сланината беше по харесана.а и як студ цел ден мъгла :X :D
Сланинката "прекарва ли се предварително" през скарата , защото и аз я предпочитам така и шанса да остане за рибките става минимален. :fishing2: :lol:
Весели празници.
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

ceko88 написа:малко семеен риболов на бело поле :)19.12.14
DSC_0392.JPG
Браво бре дупе дребно!Ма треа да минеш един курс по фотография първо на 30.12 най вероятно съм фри, мое да спретнеме нещо заедно и че ти редим ко да снимаш и ко не че и без това е събор!Са бех при баща ти напраили сте панаир,браво!!!
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Е той Моселестия показа как се минава курс по фотография-има нема цело лето беше бой,снимки и клипове на пускането:)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Тази тема е мулти-образователна. Едни се учат как да ги ловят, други как да ги снимат, а трети как да ги сушат и те така. :D
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

miro253 написа:Тази тема е мулти-образователна. Едни се учат как да ги ловят, други как да ги снимат, а трети как да ги сушат и те така. :D
А четвърти никога нема да се научат :D Примерно! Но най важно е наученото да пуснеш-според мен:)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Georgi777
новобранец
новобранец

Мнение от Georgi777 »

Вчера от сутринта до тъмно без храна, само троха и доста изпуснати.
Само тая снимка направих, и ги изсипах обратно, щото бях гладен,мокър и замръзнал :)
Като гледам как се лови не ми се мисли колко риба ще замине тая зима, въпреки големата река.
211220141318.jpg
211220141318.jpg (1.63 MiB) Преглеждано 1052 пъти
Аватар
vbakalov
новобранец
новобранец

Мнение от vbakalov »

Ето и от четвъртък.. Рибата се хранеше активно до към 14.00, само троха за стръв. Храната беше от значение :) .
Изображение
(аз от ляво, Васето от дясно)
Изображение

Ето и един клип :) - https://www.youtube.com/watch?v=-7wLJI1 ... e=youtu.be" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Пичове мисля на 25-ти да се пусна по реката да отчета скобаря тая година, ама ако може малко инфо да ми дадете от към места, може и на ЛС. Ако пък не ще си ходя за костурец на силикончета.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

DJONI RINGO написа:Е той Моселестия показа как се минава курс по фотография-има нема цело лето беше бой,снимки и клипове на пускането:)
Гледал ли си един филм с Уил Смит, I'm a legend ли беше кво беше :)
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Колега евала за улова и за клипчето.
Някой да даде инфо за Невестино? Ще се разходя на 23.12. да изчешам крастата.
Благодаря и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

Машала момци ловете са като е на 1 место оти летоска сме само 2-3 фотографите предполагам тогава ходат на лов за фазани или къв лов има тогава :D :D ... и кво са тая година нема да има тунел че има бело поле ? там 1 скара немое се напраи да го еба :D :drinkers:
Аватар
vbakalov
новобранец
новобранец

Мнение от vbakalov »

:D Това ни е 2 ра година на реката .. Повярвай ми идното лято ще съм на реката и ще дам всичко от себе си ;). Иначе относно местото никой не ние казвал къде дава..Направихме си 2 3 капота и си харесахме няколко местенца където си ловим. А ядене и пиеме има чудесно :D
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

prodigy666 написа:Машала момци ловете са като е на 1 место оти летоска сме само 2-3 фотографите предполагам тогава ходат на лов за фазани или къв лов има тогава :D :D ... и кво са тая година нема да има тунел че има бело поле ? там 1 скара немое се напраи да го еба :D :drinkers:
Ти па се скина от фотографии да те ева! :lol: Прав си ,че 90% от настоящите"риболовци" лятото няма да ги видиш,но и според 90% от тях,той тогава не кълве :wink: И нищо лично,но що е с Е на табелата,всичко у консервния завод работи(изключвам 1-2 човека)
И да,някой път като ме видиш някъде,не се срамувай,ще ми е приятно да се запознаем ;)
Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Мнение от daanndo »

prodigy666 написа:Машала момци ловете са като е на 1 место оти летоска сме само 2-3 фотографите предполагам тогава ходат на лов за фазани или къв лов има тогава :D :D ... и кво са тая година нема да има тунел че има бело поле ? там 1 скара немое се напраи да го еба :D :drinkers:
може,ама трябва си носиш дръвца :D
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

humfy написа:
Ти па се скина от фотографии да те ева! :lol: Прав си ,че 90% от настоящите"риболовци" лятото няма да ги видиш,но и според 90% от тях,той тогава не кълве :wink: И нищо лично,но що е с Е на табелата,всичко у консервния завод работи(изключвам 1-2 човека)
И да,някой път като ме видиш някъде,не се срамувай,ще ми е приятно да се запознаем ;)
Нема ядове само да почна да хода пак ... са е топло и караме моторчетата по гората ... тва с Е рег нема да го коментираме не са само те но са по масови в момента :( лани с на железница ловихме един срещу друг на гумите па че се видим некъде де ... струма е маленка
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”