Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- daanndo
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
Весели празници 

- prodigy666
- разбира нещата
Обикновено не обръщам внимание на заядливите ти постове но в случая ще направя изключение за пръв и последен път и то защото ме цитираш. Никога не съм имал някое място за "МОЕ" "НАШЕ" или каквато още притежателна форма се сетиш. Но виж твоя типаж хора доста често предявяват собственически претенции към определени участъци, в конкретния случай от реката. Интересно е че персона с толкова ниска писмена култура има толкова чувствителен нос че цитирам " напрао драифам" (в две думи две правописни грешки).
Не знам, може и да си правя грешни изводи но определено ми се струва, че дървени философи като теб по-скоро вредят отколкото да допринасят положително за темата.Поправете ме ако бъркам.
P.S. А риболов има не само на Покровнишкият мост но и по Железница. Така че можете спокойно да избягвате Бело поле и Монца като дестинация за да не пречите.[/quote]
браточка пишем си как ми е кеф на ..... ако мислиш че немоем да пишем ок то и да си неграмотен като пишеш грешно думите ти ги подчертава с червено ама аз не му обръщам внимание на тва секи си пише как иска у форумите .... нее зададено като правило да се пише грамотно а само на кирилица
... и да мое да не одите на монца че ще ми пречите верно .... мн мразим да има неграмотни щекари или туристи около мен да ме гледат у ръцете
... тва с Вашето место не беше към теб специално ... чичо велека оди от лани поне там ... топсофта оди там ... нее въпроса кои оди .... а кои го напраи да ходи цела българия там ... видехме как се изложихте даже и по ТВ то аи стига ... са ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !!!! мир
Не знам, може и да си правя грешни изводи но определено ми се струва, че дървени философи като теб по-скоро вредят отколкото да допринасят положително за темата.Поправете ме ако бъркам.
P.S. А риболов има не само на Покровнишкият мост но и по Железница. Така че можете спокойно да избягвате Бело поле и Монца като дестинация за да не пречите.[/quote]
браточка пишем си как ми е кеф на ..... ако мислиш че немоем да пишем ок то и да си неграмотен като пишеш грешно думите ти ги подчертава с червено ама аз не му обръщам внимание на тва секи си пише как иска у форумите .... нее зададено като правило да се пише грамотно а само на кирилица

Бяло поле определено не е единственият вариант. Вчера само минах през навалицата и газ надолу.И се случиха нещата. Предимно трофейни риби, а един наистина грамаден успя да ми скъса,няма вадене. Но пък удари клен над килото.По-добре да се мърда смело. Както и да е!
Да сте много здрави и много щастливи и Бог да ви благослови! Честит празник на всички!
Да сте много здрави и много щастливи и Бог да ви благослови! Честит празник на всички!
Последно промяна от sashoart на Сря Дек 24, 2014 6:59 pm, променено общо 1 път.
фен клуб-скобар
-
- научил се да хвърля
Весели празници колеги! Пожелавам ви да сте живи и здрави и много риболовни успехи на всички! Някой има ли информация как е положението на Бело Поле, като изключим лудницата от хора, излиза ли скобар? Поздрави! 

От онзи ден.. Спрях на Железница по обед само да погледна реката как е - висока, цвета става, хора няма 

-
- фен клуб-скобар
Весела Коледа на всички ! Бъдете здрави и щастливи!Само искам да сте скромни и да не забравяте,че реката ври от риби
Майтап;) Поздрави и весели празници

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

бело поле 24.12.2014
- jasonsmith
- разбира нещата
Като ви гледам найлоновото пликче, и на Вас да Ви е весела и приятен апетит с тия кокаляциceko88 написа:Весела коледа на всички!!!
бело поле 24.12.2014

споко рибите са обратно в реката,безценно е да видиш 20 човека как тъжно гледат как се връщат рибите.Тези риби не са от интерес за мен на масатаjasonsmith написа:Като ви гледам найлоновото пликче, и на Вас да Ви е весела и приятен апетит с тия кокаляциceko88 написа:Весела коледа на всички!!!
бело поле 24.12.2014
-
- фен клуб-скобар
Не бе ние не сме съдници тука-има една дума МОРАЛ! Рибите заслужават да живеят!Според мен е лесно да се щракне и снимка с пускането ако има такова;)
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- indalo
- фен клуб-скобар
Рибите са пуснати, има клипче но незнае как да го постне. Незнам наистина почна да се преекспонира малко с това снимки на пускане и т. н. Аз рядко снимам катопускам щото съм умазан, бързам да прибирам багажа и да си тръгвам. Остарях за фотостар
.
p.s. А специално за тия хора мога да гарантирам, че са пуснали повече риби обратно в реката, отколкото мен и доста други пишещи в темата. Случвало се е и да вземат за най възрасния в семейството или за някой познат, както и на мен се е случвало, но обикновенно рибите са обратно в реката. А ходят, и то целегодишно, горе долу по веднъш в седмицата са по реката. Та вервайте им.
p.s.2 ВЕСЕЛА КОЛЕДА на всички ви. Бъдете здрави щастливи, усмихнати. Нека злобата се заличи, за сметка на разбирателството и добротата.

p.s. А специално за тия хора мога да гарантирам, че са пуснали повече риби обратно в реката, отколкото мен и доста други пишещи в темата. Случвало се е и да вземат за най възрасния в семейството или за някой познат, както и на мен се е случвало, но обикновенно рибите са обратно в реката. А ходят, и то целегодишно, горе долу по веднъш в седмицата са по реката. Та вервайте им.

p.s.2 ВЕСЕЛА КОЛЕДА на всички ви. Бъдете здрави щастливи, усмихнати. Нека злобата се заличи, за сметка на разбирателството и добротата.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Аз трябваше днес да ходя по план ама онзи ден ме стегна кръста и не успях. Ще чакам по-добри времена, дават го от събота минус 10 минус 20 даже, та само да се оправя и да имам време скачам на Струма.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
ЯЯЯ тая тучна поляна не ми е позната, а си мислех, че съм бил насекъде на Бело поле 
п.п Между другото, човека съм го виждал да лови на същото място без живарник и да пуска директно....

п.п Между другото, човека съм го виждал да лови на същото място без живарник и да пуска директно....

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- фен клуб-скобар
Е значи мога само да ги поздравя с толи чувства!Браво! А за теб урок Мосело недна:Dtopsoft написа:ЯЯЯ тая тучна поляна не ми е позната, а си мислех, че съм бил насекъде на Бело поле
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите