Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- vobler4o
- вече хвърля и на тежко
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Колеги ще ви помоля за помощ ,но да не пускам нова тема направо тука ще пиша та въпроса ми е от къде мога да намеря уплатнение за водача че въдицата падна и това уплатнение се счупи мисля че беше керамично
Тайната на успеха се крие в това - човек да не се страхува да експериментира!!
-
- научил се да хвърля
Сменяш водача!
-
- разбира нещата
Намираш същия водач,със същия диаметър.Изваждаш керамиката на новия,и със секундно лепило,монтираш на повредения.vobler4o написа: къде мога да намеря уплатнение за водача че въдицата падна и това уплатнение се счупи мисля че беше керамично
Ако не можеш да го извадиш от новия,нагрей го леко със запалка.Новото "уплътнение",дори и да е с малко по-голям външен диаметър,със шкурка може да се изшлайфа,за да влезе във водача.
Успех!

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
- vobler4o
- вече хвърля и на тежко
Мерси много колега жив и здрав да си!valmet написа:Намираш същия водач,със същия диаметър.Изваждаш керамиката на новия,и със секундно лепило,монтираш на повредения.vobler4o написа: къде мога да намеря уплатнение за водача че въдицата падна и това уплатнение се счупи мисля че беше керамично
Ако не можеш да го извадиш от новия,нагрей го леко със запалка.Новото "уплътнение",дори и да е с малко по-голям външен диаметър,със шкурка може да се изшлайфа,за да влезе във водача.
Успех!

Тайната на успеха се крие в това - човек да не се страхува да експериментира!!
-
- разбира нещата
Благодаря подобно,Воблерчо!vobler4o написа: Мерси много колега жив и здрав да си!
И да се радваш на големи трофеи с тази въдица!

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
- bogno
- вече хвърля и на тежко
И аз да питам.От София съм и ходя чат- пат да лъжа кефали по наща мижава рекичка (Искър).Знам че при вас го ловите по притоците успешно на мънисто.Та да кажете к'вото се сетите да ги пробвам и тук (може пък да ги разбия).Начи цветове на мъниста комбинаций със стръв или без места за риболов............Благодаря в аванс.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
Колеги някой пробвал ли е спининг наскоро около Марица-района в Пловдив и край града... и има ли смисъл въобще да се пробва, като гледам нивото на реката е доста високо а и е доста мътна.
Мътна стана от 2-3 дена иначе ставаше. Вчера положението беше много зле - мътилка на талази. Аз утре смятам да се разходя да повъртя. Ходя за щука предимно...
Спининг мания...
Момчета /и моичета/ ) , гледам на метереологичната страница, че реката рязко пада, избистря ли се водата или е твърде висока и кална за спининг все още ?
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Преди време някой беше писал, че в Марица нямало кефал. Не помня кой беше.

Бързай бавно.
А риболовен билет имаш ли?
- daniel defoe
- разбира нещата
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Даже два имам. А ти имаш ли?doki 7 написа:А риболовен билет имаш ли?
Бързай бавно.
Марица ли и викат вече !?
))))))

Най - обичаме софийските надувки, дето всичко знаят и могат !
Ами тогава трябва да знаеш,че имаш право да "умъртвиш" три килограма риба на излет и нямаш право да "умъртяваш" маломерна риба,притежателю на два риболовни билета!SUPER MARIO написа:Даже два имам. А ти имаш ли?doki 7 написа:А риболовен билет имаш ли?