Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Тези риби влизат от Марица в притока, как да ти го обесня по ясно.doki 7 написа:Явно не си помниш мненията, щот в началото на хваленето рибките бяха от Марица ,а след това каза на колегата,че са от приток на Марица.Река Марица има няколко притока.
Е това не е ли противоречие?

Бързай бавно.
-
- ще става разбирач
Пичове, не знам как е по Марица , но по Струма кефалите започват да се появяват по притоците заедно с носещите хайвер скобари, по-големите си тръгват с падането на водите, малките остават докато пораснат. Зимата кефала не ебава да мигрира никъде.
Хванал си човека, а дали ще ги пуска си е негова работа. Стимулацията към кеч и релииз става с добри думи и личен пример , не с критика.

Хванал си човека, а дали ще ги пуска си е негова работа. Стимулацията към кеч и релииз става с добри думи и личен пример , не с критика.

SUPER MARIO написа:Тези риби влизат от Марица в притока, как да ти го обесня по ясно.doki 7 написа:Явно не си помниш мненията, щот в началото на хваленето рибките бяха от Марица ,а след това каза на колегата,че са от приток на Марица.Река Марица има няколко притока.
Е това не е ли противоречие?
Що продължаваш да се правиш на циркаджия не мога да разбера!В началото написа ,че си ги уловил на Марица,после се оказа ,че сте ги хванали двама,слад това каза ,че си ги хванал на приток на Марица.Какво значение има от къде е дошла рибата.
-
- научил се да хвърля
doki 7 написа:Що продължаваш да се правиш на циркаджия не мога да разбера!В началото написа ,че си ги уловил на Марица,после се оказа ,че сте ги хванали двама,слад това каза ,че си ги хванал на приток на Марица.Какво значение има от къде е дошла рибата.
Аз питам теб същото - Защо продължаваш да се правиш на циркаджия? И най-вече какъв ти е проблема с колегата и рибите му?
Дали ги е хванал в Марица или на 10 метра от реката в някой приток или локва е толкова важно че само ти го забелязваш... Да не говорим за това че рибите не мърдали на снимката - до сега на снимка не съм виждал да има движение, виж на клип е друго нещо

Да правя се на циркаджия щот от такива като вас скоро време ще гледате риби само на снимка.
За мен не бери грижа какво ловя,мисли за себе си и за такива герои като колегата с натръшкани мъртви риби какво ще ловите след години .
Евала ,браво ,великани най-големите явно само тови си мислите като показвате тези снимки.
Поклон!
За мен не бери грижа какво ловя,мисли за себе си и за такива герои като колегата с натръшкани мъртви риби какво ще ловите след години .
Евала ,браво ,великани най-големите явно само тови си мислите като показвате тези снимки.
Поклон!

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Как може някой си да критикува колега без да го познава и да му бъде съдник.
Познавам Адаша/Супер Марио/ и повярвай ми има какво да научиш от него.И не спори за глупости-не веднъж съм снимал риби на тревата след което ги пускам и няма нито една хвърлила топа.
Ходете по често по реката и не съдете човек от една снимка.
Весели празници!
Познавам Адаша/Супер Марио/ и повярвай ми има какво да научиш от него.И не спори за глупости-не веднъж съм снимал риби на тревата след което ги пускам и няма нито една хвърлила топа.
Весели празници!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Весели празници !butnik написа:Как може някой си да критикува колега без да го познава и да му бъде съдник.
Весели празници!

Бързай бавно.
-
- ще става разбирач
Преди малко се загледах:
Най-големия кефал е повдигнал хрилото си, а този до него гледа надолу - това са живи риби.
Айде весело.

Най-големия кефал е повдигнал хрилото си, а този до него гледа надолу - това са живи риби.
Айде весело.

- Don4o_62
- учете се от него
ако си вгледате по внимателно на голям зум,ще видите как пред тях има сянка на един с една пръчка,и а някой кефал да шавне,бий през перките
айде наздраве и весели празници на всички

айде наздраве и весели празници на всички

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- daniel defoe
- разбира нещата
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
.......кефали на Въча/приток на Марица/ се хващат от около месец насам.Поздравления за колегата,майстор си е на риболова на плувка.........ако и вие ходите по-често ще хващате.Нека си публикува спокойно снимките,знам,че не е месар.Весели празници.
валатът не най-лошото нещо на света
айде някой да даде жокер къде на марица да разпъна щеката
-
- разбира нещата
Привет,колега!nradnev написа:айде някой да даде жокер къде на марица да разпъна щеката
Гледам,постоянно чакат на "правия канал"(както го наричат пловдивчани),в началото на гр.Стамболийски.Дочувам,че излизало кефал.
Говоря от името на страничен наблюдател
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Колеги, някой пробвал ли е спининг в района на Пловдив наскоро?
- daniel defoe
- разбира нещата
+1to4eh написа:Колеги, някой пробвал ли е спининг в района на Пловдив наскоро?
p. s. В крайна сметка, ще се окаже, че спинингистите са предимно читатели, докато писатели ще излязат алайистите