Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Яз. Марково, с. Марково, Чирпанско
Модератор: sapuna
Яз. Марково, с. Марково, Чирпанско
През миналата година язовирът "почиваше", казаха ми през есента, че ще го пускат за спортен риболов отново през тази година. Има ли колеги от региона с нова информация за този язовир? Благодаря предварително.
Re: Яз. Марково, с. Марково, Чирпанско
Eвала компанията - 331 прочитания, нито един отговор! Да не е паднала неутронна бомба над Старозагорско и Пловдивско? 

-
- разбира нещата
Аз лично нямам инфо за язовирчето,но ще се радвам и аз да чуя какво е положението
Преди 2-3 години ходихме често и хващахме хубави унгарци,а каракудите бяха по кило
Да не говорим щуките как стръвно налитаха на туйстерите 

Колега преди три дни говорех с шефа на язовира каза че мисли да го пуска но по късно август, септември понеже имал малки шаранчета и нали знаеш какво става иначе трофейни риби си имало.Информацията е сигурна с шефа на язовира сме комший говорил съм лично ,това ми каза той, казвам го и на вас всички колеги,ако науча нещо повече ще пиша обещавам ами това е от мен дано съм бил полезен иначе язвирчето е яката добро.
Таньо, много ти благодаря за подробния отговор, разчитам, че ще дадеш знак, ако (когато) собственика пусне язовира за любителски риболов. Бъди здрав!!!
-
- новобранец
колеги имали се още останал някои хищник из язовира и ако има разрешен ли е поне той?
-
- новобранец
колеги имали се още останал някои хищник из язовира и ако има разрешен ли е поне той?
Язовирът продължава да бъде затворен за спортен риболов, неизвестно докога - преди дни разговарях по телефона с пазача.
Ако някой колега все още проявява интерес към този язовир: уви, трябва да го забравим. Арендаторът засега няма планове да го пуска в обозримо бъдеще за спортен риболов, междувременно, щуката от язовира е на практика премахната... Информацията е от първа ръка.
Здравейте.
Язовирът в село Марково, Чирпанско ще отвори отново за спортен риболов от 01.03.15.
Стягайте такъмите и Ви очакваме напролет.
В допълнение бих искал да кажа, че ще има шаран, толстолоб, бял амур и каракуда.
Весели празници на всички!
Язовирът в село Марково, Чирпанско ще отвори отново за спортен риболов от 01.03.15.
В допълнение бих искал да кажа, че ще има шаран, толстолоб, бял амур и каракуда.
Stanley81 написа:Здравейте.
Това е позитивна новина. Но нищо не споменавате за щука - щука ще има ли, или е тотално извадена?
Здравейте отново.
Щука няма да има.
Ако имате и други въпроси, съм на разположение.
Ще се радвам, ако съм полезен.
П. П. Информацията, която пуснах е от първа ръка. Аз пропуснах да се представя, може би трябваше оттам да започна. Зет съм на арендатора и той ме помоли да публикувам информация за това, че язовирът тръгва отново напролет.
Щука няма да има.
Ако имате и други въпроси, съм на разположение.
Ще се радвам, ако съм полезен.
П. П. Информацията, която пуснах е от първа ръка. Аз пропуснах да се представя, може би трябваше оттам да започна. Зет съм на арендатора и той ме помоли да публикувам информация за това, че язовирът тръгва отново напролет.
А дали някой от другите язовири, арендовани от Вашия тъст не предлага спортен риболов на щука? Имам добри спомени от Марково и тъста Ви, затова съм толкова настоятелен с въпросите 

Всъщност само този язовир е арендован от него към момента.
И рибоците ще са тези, за които вече споменах.
Ако има развитие по отношение на щуката, непременно ще пиша.
И рибоците ще са тези, за които вече споменах.
Ако има развитие по отношение на щуката, непременно ще пиша.
Благодаря, и весели празници!