Избор на фидер

Модератор: sapuna

okotito
новобранец
новобранец

Избор на фидер

Мнение от okotito »

Здравейте мисля да си купя фидер но незнам с какви размери да е и акция и т.н ще ловя предимно каракуда и платика ако може да ме опътите кум някои прът с каква дължина акция т.н.Ще ловя предимно на яз.Сопот и на по-малки водоеми около Ловеч

Мерси!!!!
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Избор на фидер

Мнение от azareus »

Не си споменал бюджет за въдицата, но ето ти едно бюджетно предложение от което много колеги са доволни: http://megafishing.bg/product/3580/fide ... -3-9m.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; , а това: http://megafishing.bg/product/3048/fide ... 3-66m.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; е въдицата, която ползвам аз и съм повече от доволен. Успех в избора!
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
okotito
новобранец
новобранец

Мнение от okotito »

Аз ще ловя за пръв път с фидер мисля да си закупя някои фидер "куча марка" които е около 40 лева и търся нещо такова
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

Значи няма смисъл да се захващаш,със тая куче марка само ще си дадеш тия 40 кинта и бързо ще се откажеш от тоя риболов.
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

okotito написа:Аз ще ловя за пръв път с фидер мисля да си закупя някои фидер "куча марка" които е около 40 лева и търся нещо такова
При това положение не ти е нужно мнение за въдицата, а просто отиваш в първият риболовен магазин и ги помоли да ти дадат най-евтиният фидер, който имат.
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
Аватар
boreto1
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boreto1 »

okotito написа:Аз ще ловя за пръв път с фидер мисля да си закупя някои фидер "куча марка" които е около 40 лева и търся нещо такова
Търси бутника в момента продава много хубав фидер на доста ниска цена -няма да съжаляваш въобще
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

Ако продължаваш да държиш на КУЧЕ марка,просто се порови в обявите на форума(продавам). Ще намериш фидери и под 40 лева!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

Tеди написа:Значи няма смисъл да се захващаш,със тая куче марка само ще си дадеш тия 40 кинта и бързо ще се откажеш от тоя риболов.
Напълно подкрепям колегата с отговора по темата за избор на фидер. :) :) :) :fishing7: :drinkers:
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
NikolaiManolov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от NikolaiManolov »

Колеги, може ли някой да изкаже мнение за пръчките от типа мач-фидер? И по специално за тази на Енерго Тийм. Благодаря!
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

NikolaiManolov написа: мнение за пръчките от типа мач-фидер?
Колега според мен двата типа риболов се различават много и аз не бих си купил такъв тип пръчка,който си посочил.Мач и фидер по-отделно най добре,но ако ти харесва на теб тази пръчка си я купи.Мое мнение.Успех! :) :) :) :fishing9: :) :) :)
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

Port_Royal написа:
NikolaiManolov написа: мнение за пръчките от типа мач-фидер?
Колега според мен двата типа риболов се различават много и аз не бих си купил такъв тип пръчка,който си посочил.Мач и фидер по-отделно най добре,но ако ти харесва на теб тази пръчка си я купи.Мое мнение.Успех! :) :) :) :fishing9: :) :) :)
Много си прав,колега и аз също съм на това мнение!
Buliviv
новобранец
новобранец

Мнение от Buliviv »

Подкрепям мнението, че най-добре е да не се смесват нещата. Удоволствието е пълно, когато си с подходящ такъм. Без да съм ползвал съответната пръчка, смятам, че не е правилен избор.
NikolaiManolov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от NikolaiManolov »

Честита Нова Година, колеги! Благодаря Ви за мненията и дано да сте много щастливи през 2015 г! Имам и друг въпрос? Има ли някой, който да е ползвал фидер за риболов на плувка и какво може да кажете по този въпрос? Аз лично ловя на дистанция около 15-20 метра и си мисля дали да не пробвам такъв вариант. Основната риба, която търся е шаран. Използвам подвижни неутежнени плувки около 3-4 грама. Идеята ми е, че един хубав фидер може да ми служи добре, ако ловя едри шарани близо до брега на плувка. Другото, което ми харесва при фидерите е, че имат повече резервни върхове, а мача като го счупиш-става много неприятно.
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

NikolaiManolov написа:... Има ли някой, който да е ползвал фидер за риболов на плувка и какво може да кажете по този въпрос? ... Другото, което ми харесва при фидерите е, че имат повече резервни върхове, а мача като го счупиш-става много неприятно.
За много години колеги !
Първия въпрос - става за плувка, но с доста компромиси. За да има добър кастинг трябва да се поставят тежки плувки. Но наистина тежки, защото фидера е проектиран да изхвърля хранилки с храна. С лека плувка дистанцията е доста по-къса и не може да замени мача.
Второто, което съм цитирал е "резервните върхове". Ами те не са резервни. Това са връхчета с различен тест на сгъване и се използват в различни ситуации. По подобие на плувките с различен грамаж.
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

dantho.mihov написа:
NikolaiManolov написа:... Има ли някой, който да е ползвал фидер за риболов на плувка и какво може да кажете по този въпрос? ... Другото, което ми харесва при фидерите е, че имат повече резервни върхове, а мача като го счупиш-става много неприятно.
За много години колеги !
Първия въпрос - става за плувка, но с доста компромиси. За да има добър кастинг трябва да се поставят тежки плувки. Но наистина тежки, защото фидера е проектиран да изхвърля хранилки с храна. С лека плувка дистанцията е доста по-къса и не може да замени мача.
Второто, което съм цитирал е "резервните върхове". Ами те не са резервни. Това са връхчета с различен тест на сгъване и се използват в различни ситуации. По подобие на плувките с различен грамаж.
абсолютно си прав,колега! мача си е мач...фидера си е фидер! :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”