Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

годишен обзор 2014
- vanko1988
- фен клуб-скобар
годишен обзор 2014
Здравейте на цялата рибарска гилдия и весели празници!
По стара Американска традиция в края на годината пускам една тема с обзор на текущата година.Така и така вече все по-рядко пускам теми на риболовни излети,та реших да съчетая всичко в едно,дето се вика "All in one".2014 мога да я нарека годината на реките.За мое огромно щастие като любител на речния риболов тази година бях облагодетелстван от метеорологичните условия и имах възможност пролет,лято,есен,зима да съм на реката.В стоящи води имам всичко на всичко 5-6 риболова,които също ми доставиха доста удоволствие.Най-често действията се развиваха на р.Огоста,като в същото време посетих великият Дунав и красивия Искър,които се отчетоха подобаващо и не на последно място р.Ботуня.
Общо взето годината ще я запомня с добро,а надявам се и рибите да са ме запомнили с добро и да бъдат все така активни и през новата 2015
Пожелавам на всички колеги успешна нова 2015г,здраве и свободно време за да може да се любуваме повече на любимото хоби.А на всички недобросъвестни рибари пожелавам зли жени и спокойна плувка
Те да сложа и някоя снимка за цвят:

И те така!
По стара Американска традиция в края на годината пускам една тема с обзор на текущата година.Така и така вече все по-рядко пускам теми на риболовни излети,та реших да съчетая всичко в едно,дето се вика "All in one".2014 мога да я нарека годината на реките.За мое огромно щастие като любител на речния риболов тази година бях облагодетелстван от метеорологичните условия и имах възможност пролет,лято,есен,зима да съм на реката.В стоящи води имам всичко на всичко 5-6 риболова,които също ми доставиха доста удоволствие.Най-често действията се развиваха на р.Огоста,като в същото време посетих великият Дунав и красивия Искър,които се отчетоха подобаващо и не на последно място р.Ботуня.
Общо взето годината ще я запомня с добро,а надявам се и рибите да са ме запомнили с добро и да бъдат все така активни и през новата 2015

Пожелавам на всички колеги успешна нова 2015г,здраве и свободно време за да може да се любуваме повече на любимото хоби.А на всички недобросъвестни рибари пожелавам зли жени и спокойна плувка

Те да сложа и някоя снимка за цвят:
И те така!
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
Re: годишен обзор 2014
Епа хубав риболов си направил по реките.
Честита коледа-живи и здрави и щастливи.
Честита коледа-живи и здрави и щастливи.

Риболовци.
Много добре
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Чудесен обзор на vanko1988
!
Не само, че е бил майстор в тази много оскъдна на риби, година,
Ами и толкова обърнати във водата живарници не съм виждал от много време
!
А на това му пожелание :
!

Не само, че е бил майстор в тази много оскъдна на риби, година,
Ами и толкова обърнати във водата живарници не съм виждал от много време

А на това му пожелание :
Се засмях от сърцеvanko1988 написа:... на всички недобросъвестни рибари пожелавам зли жени и спокойна плувка ... И те така!

- Garbolino
- разбира нещата
Браво! Много хубави риби и още по-хубав пример!
Чудесни риби, а 2015г. дано е още по успешна.
- максимов96
- вече хвърля и на тежко
Много приятна години си си изкарал,още по-добра ти желая,и на всички други колеги.
Разкажи как го води попера?На каква дълбочина ти удари?
Добри риби,особено ми хареса пускането им.
- azareus
- ще става разбирач
Браво, страхотен обзор на годината!
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
- jorro11
- ще става разбирач
Чудесен обзор на 2014г. За 2015г здраве и още повече риби 

- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Евала, добра година е била, дано тази да е още по-добра, а и важното е, до колкото знам, че всички риби си плуват обратно
А по тоя край пускането на риби си е анатема като цяло 

- geibriel
- вече хвърля и на тежко
Евала голяма комбина сте двамата , гледах ви по хоби тв на една река.Няма ли пак да дават с вас нещо по тв-то определено има какво да се види и научи от вас.Трябва да има повече такива положителни и готини хора.Пожелавам ви много здраве и късмет през новата година,повече и по големи риби
и само напред и нагоре

Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
- vanko1988
- фен клуб-скобар
Благодаря за пожеланията колега,много слука и на теб и всички останали.Колкото до филмите,преди няколко дни имаше нов епизод 
Наслука

Наслука
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !