310костура+3щуки и 1бяла=2дена спининг!

Модератори: bobopeli, sapuna

Публикувай отговор
vanio
новобранец
новобранец

Re: 310костура+3щуки и 1бяла=2дена спининг!

Мнение от vanio »

труда ще ни направи свободни..
Аватар
Chromeo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Chromeo »

vanio написа:труда ще ни направи свободни..
...и правописът също :D
catch a fish or die trying !!!
Аватар
stanevJR
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stanevJR »

Такива дето ми ги прибират щучки под кило и нещо дори две и ми се кефят като малки дечица , да не говорим пък за 500 грамови, директно са за трепане..Говоря защото масово се практикува това, понякога и пред очите ми и направо ми причернява!!!!! отговорът им - страшна супа ставало..а в живарника му плуват десет поне по 200 грама!!! Аз не съм богат, не съм и еколог и също понякога няма какво да ям, но не го правя бе ХОРА, а за тия - не бихте могли изобщо да се наречете риболовци, и не подлежите на промяна затова направо хвърляйте въдиците и така..Хора без морал в риболова са всичко друго, но не и рибари! Пък този видимо болен и егоцентричен трол отдавна ме изнервяше и си получи заслуженото! Браво и край на мача. :drinkers:
"Над нещата."
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
stankof
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stankof »

:smt039 .....
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
Ilor-talapar
новобранец
новобранец

Мнение от Ilor-talapar »

По принцип всеки може да напише каквото си поиска по Форумите,но въпросът е дали е компетентен по дадената тема! :idea: Тук прочетох доста мнения на "Ихтиолози","Съдии" и "Членове на ИАРА",може би има и "Милиционери",но дали това наистина са Ихтиолози,Съдии,Членове на ИАРА и Милицията или НЕ? :roll: Риболовеца е преди всичко риболовец,а това каква професия има или се вживява в нея,не е важно!И аз искам да съм Съдия и да ви осъдя,но не мога!ЗАЩОТО НЕ СЪМ КОМПЕТЕНТЕН! :idea: :idea: :idea: Та за това ще си остана обикновен риболовец и няма да съдя никого за неговия улов,а ще си гледам моя улов,моя морал и така-нататък!Та за истинския риболовец може да има само един въпрос в тази тема и той е: Как се хващат толкова риби и то всеки път :?: :?: :?: Защото това е втората или Н-тата тема на автора по въпроса! :wink: :drinkers: Успех в риболова на Който му връзва и Усеща нещата :drinkers: ! :idea: :drinkers:
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Ха добре дошъл! Отново....
Аватар
stankof
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stankof »

Ilor-talapar написа:По принцип всеки може да напише каквото си поиска по Форумите,но въпросът е дали е компетентен по дадената тема! :idea: Тук прочетох доста мнения на "Ихтиолози","Съдии" и "Членове на ИАРА",може би има и "Милиционери",но дали това наистина са Ихтиолози,Съдии,Членове на ИАРА и Милицията или НЕ? :roll: Риболовеца е преди всичко риболовец,а това каква професия има или се вживява в нея,не е важно!И аз искам да съм Съдия и да ви осъдя,но не мога!ЗАЩОТО НЕ СЪМ КОМПЕТЕНТЕН! :idea: :idea: :idea: Та за това ще си остана обикновен риболовец и няма да съдя никого за неговия улов,а ще си гледам моя улов,моя морал и така-нататък!Та за истинския риболовец може да има само един въпрос в тази тема и той е: Как се хващат толкова риби и то всеки път :?: :?: :?: Защото това е втората или Н-тата тема на автора по въпроса! :wink: :drinkers: Успех в риболова на Който му връзва и Усеща нещата :drinkers: ! :idea: :drinkers:

Рапалка пак ще те плущят Модераторите :ANAL:
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Подписът на Л.Вичев/krokibg е много актуален в случая :!:
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Ilor-talapar
новобранец
новобранец

Мнение от Ilor-talapar »

трапера написа:Подписът на Л.Вичев/krokibg е много актуален в случая :!:
Така е,човек винаги е актуален за себе си! :finga:
Аватар
kostakosta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kostakosta »

Ilor-talapar написа:По принцип всеки може да напише каквото си поиска по Форумите,но въпросът е дали е компетентен по дадената тема! :idea: Тук прочетох доста мнения на "Ихтиолози","Съдии" и "Членове на ИАРА",може би има и "Милиционери",но дали това наистина са Ихтиолози,Съдии,Членове на ИАРА и Милицията или НЕ? :roll: Риболовеца е преди всичко риболовец,а това каква професия има или се вживява в нея,не е важно!И аз искам да съм Съдия и да ви осъдя,но не мога!ЗАЩОТО НЕ СЪМ КОМПЕТЕНТЕН! :idea: :idea: :idea: Та за това ще си остана обикновен риболовец и няма да съдя никого за неговия улов,а ще си гледам моя улов,моя морал и така-нататък!Та за истинския риболовец може да има само един въпрос в тази тема и той е: Как се хващат толкова риби и то всеки път :?: :?: :?: Защото това е втората или Н-тата тема на автора по въпроса! :wink: :drinkers: Успех в риболова на Който му връзва и Усеща нещата :drinkers: ! :idea: :drinkers:

Това е защото е ВЕЛИК МАЙСТОР и във вените му ведно с кръвта плува хайвер от сом, бяла риба, щука и костур. Лодката му е не просто лодка. Това е ЛОДКАТА на ВЕЛИКИЯ МАЙСТОР. Въдиците - и те СА ТАКИВА. Да не говорим за ВОБЛЕРИТЕ. Те са... съвършенството на изяществото. ПРЕШЪС!!!
Той и Наполеон е бил велик. Само дето малце се е поо@к@л и Тия дребни душици не са го разбрали колко е велик и са го прее...ли. :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Ilor-talapar , Троли , ся ще си играем на нови регистрации с нови банове ли ? Ами ето ти бан и на тази регистрация :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
stanevJR
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stanevJR »

Той е прост и по-лошото - упорит! ..
"Над нещата."
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
m101
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от m101 »

Не мисля, че съм хейтър, просто определени черти на поведението на хората ме дразнят изключително. Ясно е, че законите са пълна дупка и е въпрос на морал и чест да постъпваш правилно. Защото ако всеки почне да упражнява всяко право, което му се дава в татковината България би станало страшно, защото на практика тук почти всичко можеш да правиш безнаказано. Колеги говореха за 9кг. риба за 3-ма човека - на кой му трябва толкова риба (не ми излизайте с това, че е криза и тр'еа се яде..). И все си мисля, че това е форум за спорта, за хобито, за радостта от риболова, а не за това, че си хванал 17849823659265 бройки риба (която сигурно половината е изхвърлена). Но както и да е. Дано се случи чудо и в следващите години риболовното разнообразие и количество ако не да се увеличи, то поне да не се намали.
Слука и през новата година на всички "хейтъри" като мен!
AlbinoTrout
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от AlbinoTrout »

Аз прочетох още няколко материала за популациите от малки костури:
В САЩ иам следният термин:
"закърняла популация" - изпозват я за хишни риби които са се намножили много и са станали хилави и дребни. За коригитането на този проблем се пускат хишни риби или хибриди.Описал съм го в темата за тигровата пъстърва.
Но дори и тяхните учени имат нужда от експерименти за да стигнат до най-доброто решение.
Ето един линк с много интересната риба Боуфин или на руски "ильная риба":
http://www.bowfinanglers.com/science.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Та пуснали на едно място на едно място боуфини да коригират многото зелени слънчевки , но бофина нещо не ги харесал , не можал да се разможи и го карал на раци и лешанки.И така 10 години :D :D
Сега ако кажа да зарибим от тези риби , ще тръгне много критика, затова не го казавам :D :lol:
Та българите сме силни да сваляме приложения, да играем в нета на световно ниво, разбираме от айфони повече от американците, но за рибите и тяхното правилно стопанисване,си оставме десетки години назад..
vgd63
новобранец
новобранец

Мнение от vgd63 »

Верно ли сме толкова завистливи Българите.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”