Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
В неделя ми издуха мозъка, хем отидох в 11 уж да е минал студа. Хванах малко рибки не белополски, за тоя ураган бива.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- jasonsmith
- разбира нещата
Евалата, аз приключих за тая година дано началото на следващата врмемето да позволи да се разходя на долу.
Информация за река Струма от 16.30 ч. тази вечер в района на Бело поле. Реката е видимо висока, но с перфектен цвят за риболов. Температура на въздуха -8 градуса, но силният вятър създаваше усещане за -20. Всички места за риболов бяха свободни и белязани с множество изоставени отпадъци. Ниските температури през днешния ден са отказали и най-големите ентусиасти.
В Благоевград няма никакъв сняг
!!?!?!?!

-
- разбира нещата
Re: Инфо за р. Струма!Twitter
Много е студено не си заслужава мръзненето, щом и драскачите ги няма направете си сметка. 

- ivanovbd67
- фен клуб-скобар
Не е така колеги,просто хората си взеха забележка и обещават повече така да не ловят.metoo написа:щом и драскачите ги няма направете си сметка.

...и аз да се изкажа неподготвен
- daanndo
- фен клуб-скобар
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА 

- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Честита Нова Година! Много здраве и големи люспи през новата!!!!! 

- prodigy666
- разбира нещата
Честита Нова Година и все големи
утре атака пък да видим дали 2015 ще е послушна

-
- разбира нещата
Честита Нова Година и само успехи през 2015.
- msotiroff
- фен клуб-скобар
Да, аз бях един от ентусиастите на 30-ти. Такъв пронизващ вятър не ме беше брулил отдавнаVeleka написа:Информация за река Струма от 16.30 ч. тази вечер в района на Бело поле. Реката е видимо висока, но с перфектен цвят за риболов. Температура на въздуха -8 градуса, но силният вятър създаваше усещане за -20. Всички места за риболов бяха свободни и белязани с множество изоставени отпадъци. Ниските температури през днешния ден са отказали и най-големите ентусиасти.

- prodigy666
- разбира нещата
днес по стума масово се ловеше "щука на тапа '' с чивте напрао без стръф при дълбочина 1 м дигнали 3 метра ..... нагли П...ли засичащи напрао пред плувките ни ... от 12 до 2 часа 4 скобара на леб на тунело тва ...ако немаше Прота по драскане (само за тва си говореха ) щеше да стане малко от малко ... аи да идва летото и да си ходат по язовирите по бистрако и така гладен народ бе бачкат у фирми мощи зимат по 1000 лв и повече ама гладни за косто бе ...деба тоя фосфор
- daanndo
- фен клуб-скобар
Вчера на Железница от 9 до към 13ч 7 риби на троха и още толкова откачени,хора нормално,реката перфектна,ама задуха яко и събрахме багажа-почти целия
някой ако ходи на гумите има един живарник там прострен да съхне на тръните дано е изсъхнал вече
На тунела имаше 4-5 човека на изтичалото незнам дали са ловили и на какво,от там на монцата
30 коли,през метър човек,болшинството на тройки.На Бело поле си имаше нормално хора както винаги,на монцата беха 3 пъти повече.Наслука

мн интересно преди да се развали времето Монца беше най-спокойното място с по 4-5 човека ама явно некои специалист тройкар е фанал 5 риби и сега неможе да остане работата така докато не се затвори пасажа у буркани....
-
- фен клуб-скобар
Точно това исках да напиша! Имам си лично обяснениеbounce написа:мн интересно преди да се развали времето Монца беше най-спокойното място с по 4-5 човека ама явно некои специалист тройкар е фанал 5 риби и сега неможе да остане работата така докато не се затвори пасажа у буркани....
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите