Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
- thephoenix
- новобранец
Re: Воблери
Имам още 2 кутий с бои, така че скоро не смятам да купувам лакове ... Пък и резултатите от боите за мен са повече от задоволителни.P-etkan написа: Пробвай с лак за нокти-при мен става. Ако при теб не става...се замисли, какво не е на ред.
Поздрави
Не съм писал, че при мен не става, понеже не съм пробвал с лак, а изказах предположение - което явно е било погрешно

И понеже ми стана интересно - ще може ли да качиш някоя снимка как се е получило такова преливане на цветовете с лак за нокти и дунапрен?
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
колко мм дебелина на балсата ми трябва за кленските воблери до 4 см, че ми падна от едно място да си купя да пробвам. По метода да две слепени половинки
Ми, не, няма да може да качи снимка. Защото с лак за нокти техниката с дунапрена не върви! Обикновения лак за нокти изяжда дунапрена, става една лепкава смес не ти е работа, за преливане никакъв шанс. Виж боите на водна основа, каквито са и акрилните, са друго нещо и с тях си струва да се поомацаш с дунапрена.thephoenix написа:....P-etkan написа: Пробвай с лак за нокти-при мен става. Ако при теб не става...се замисли, какво не е на ред.
Поздрави
И понеже ми стана интересно - ще може ли да качиш някоя снимка как се е получило такова преливане на цветовете с лак за нокти и дунапрен?
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Щом ще слепяш 2 половинки, 8мм плоскост е достатъчна. Даже и 5мм би трябвало да върши работа.niki23 написа:колко мм дебелина на балсата ми трябва за кленските воблери до 4 см, че ми падна от едно място да си купя да пробвам. По метода да две слепени половинки
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
- P-etkan
- ще става разбирач
bo-jo написа:Ми, не, няма да може да качи снимка. Защото с лак за нокти техниката с дунапрена не върви! Обикновения лак за нокти изяжда дунапрена, става една лепкава смес не ти е работа, за преливане никакъв шанс. Виж боите на водна основа, каквито са и акрилните, са друго нещо и с тях си струва да се поомацаш с дунапрена.thephoenix написа:....P-etkan написа: Пробвай с лак за нокти-при мен става. Ако при теб не става...се замисли, какво не е на ред.
Поздрави
...хайде сега, пробвай от начало, като преди това навлажниш дунапрена с вода. Така лака не засъхва и не разяжда дунапрена!!! Ако не искаш да го преливаш с издърпване, просто слагаш няколко капки лак директно на дунапрена и го ползваш като тампон, кеф ти за преливане, акценти и т.н. Не случайно съм написал да се пробва, експериментира и тогава на воблера. Техниката е изключително проста с уникален ефект - стига да знаеш как да я прилагаш. Както съм написал има и други изключително прости и ефективни методи с лак за нокти.
...и да, снимки няма да кача-експериментирайте си сами вместо да се чудите за какво да спамите с и без причина.
Поздрави и весели празници на всички!
- ivalpetkov
- разбира нещата
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
имам едно малко ъгли 2.5 см но плува като пирон. Пробвах да си играя с утежнението предна голяма кука , задна малка, само задна, само предна, но няма никаква игра. Беше се наклонило малко на едната страна, но му лепнах малко олово и вече е равномерно. При потапяне стои хоризонтално, но при дърпане не върти гъза. Шкурнах го малко да видя от какъв материал е и е от дърво
gallery/image.php?album_id=3233&image_i ... w=no_count" rel="follow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="follow
[/img]
gallery/image.php?album_id=3233&image_i ... w=no_count" rel="follow" onclick="window.open(this.href);return false;
gallery/image.php?album_id=3233&image_i ... w=no_count" rel="follow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="follow
[/img]
gallery/image.php?album_id=3233&image_i ... w=no_count" rel="follow" onclick="window.open(this.href);return false;
Това май е минало покрай Ъгли
. Имах такова и формата на лопатката беше съвсем друга. На твоя изглежда така, все едно аз съм я правил (и то набързо). Моето имаше много добра игра, но проблемът (за мен) беше, че е много леко.

няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
може би не се вижда добере на снимката лопатката няма надпис но е същата като на други ъглита с този размер които надпис на лопатката но тялото е малко по различно
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
A колко тежи неиграещото воблерче? Ако намеш везна, потъва ли и колко бързо?
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
плуващо е около 2 гр. Пробвах го пак само с долната кука и малко корекция на телта на лопатката и получи някаква игра но като сложа задната тройка умира. Пробвах с 16 и 18 като задни тройки
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Пробвай да му закачиш някакво утежнение на предната тройка.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Слагах ефект никакъв. Като сложа задната тройка спира да върти.
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Вариантите, които остават са да огънеш лопатката напред и/или да я смениш с по-голяма, но това вече е тегава работа. По-добре отпиши воблерчето, явно не е читаво. Добре направен воблер с такава форма трябва да играе много интензивно, независимо от тройките, които и където му сложиш.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На някой да му се намира дураформ за подаряване 
Може и малко тел за арматурите, че ми писна да обикалям магазините във Враца залудо

Може и малко тел за арматурите, че ми писна да обикалям магазините във Враца залудо