Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

HOTDEMON
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: HOTDEMON
чесъна си е чесън ....не го пренебрегвай
тази година ми е титуляр

тази година ми е титуляр

- Антон Тонев
- сериозен играч
Докато има риби на два крака, ще има и предлагане за тях.Ароматите са за рибаря,не за рибата!!!Димитър Чаушев написа:26 лева , 26 , лева и 26 лев и..... така докато се усетиш че няма ефект от тяхособено пък ако ги ползваш царевица за стръв ,ако си купиш 10 кила топчета от същата марка със съшия аромат...... по 30 лева мисля че бяха , може и да хванеш някоя риба при условие че и захранваш с тях
ПП Нищо лично Димитраки

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- разбира нещата
Нали и те(производителите) трябва да живеят Тони
Всеки прави грешки ,по-важното е да си признаваш 

- Антон Тонев
- сериозен играч
Аз поне имам една кофа с аромати.Лова основно на диво, и досега не съм имал особена слука с дипвани зърна/ с топчета ни мятам/.Виж, с вкиснати съм съгласен.Димитър Чаушев написа:Нали и те(производителите) трябва да живеят ТониВсеки прави грешки ,по-важното е да си признаваш
Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- разбира нещата
Правилното топче е голема сила , знаеш че и аз ловя само на диво ,и аз казвах че ,царевицата на диво е най добре но се опровергах сам .Антон Тонев написа:Аз поне имам една кофа с аромати.Лова основно на диво, и досега не съм имал особена слука с дипвани зърна/ с топчета ни мятам/.Виж, с вкиснати съм съгласен.Димитър Чаушев написа:Нали и те(производителите) трябва да живеят ТониВсеки прави грешки ,по-важното е да си признаваш
Тия думи до преди 2 години знаеш че , от мене заклетия царевичар нямаше да ги чуеш ама на , сега пея друга песен

- hshopov
- разбира нещата
А на мен все още не ми е ударило на топчеДимитър Чаушев написа:Правилното топче е голема сила , знаеш че и аз ловя само на диво ,и аз казвах че ,царевицата на диво е най добре но се опровергах сам .Антон Тонев написа:Аз поне имам една кофа с аромати.Лова основно на диво, и досега не съм имал особена слука с дипвани зърна/ с топчета ни мятам/.Виж, с вкиснати съм съгласен.Димитър Чаушев написа:Нали и те(производителите) трябва да живеят ТониВсеки прави грешки ,по-важното е да си признаваш
Тия думи до преди 2 години знаеш че , от мене заклетия царевичар нямаше да ги чуеш ама на , сега пея друга песен

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
-
- разбира нещата
Трябва да е правилното топче , аз случайно го намерих с помоща на един добър човек 

- hshopov
- разбира нещата
хот демон ли еДимитър Чаушев написа:Трябва да е правилното топче , аз случайно го намерих с помоща на един добър човек

-
- разбира нещата
Не , не е хот демон , мое производство , само( сладки ) аромати ,но не ме питай няма да кажа повече ,дал съм думаhshopov написа:хот демон ли еДимитър Чаушев написа:Трябва да е правилното топче , аз случайно го намерих с помоща на един добър човекшепни ми на лични де...аз как ти казах за спода
![]()

- hshopov
- разбира нещата
Хич няма да те тормозя тогава(щом си дал дума) и все пак разчитам на доброто ти сърце да се издадеш все някогаДимитър Чаушев написа:Не , не е хот демон , мое производство , само( сладки ) аромати ,но не ме питай няма да кажа повече ,дал съм думаhshopov написа:хот демон ли еДимитър Чаушев написа:Трябва да е правилното топче , аз случайно го намерих с помоща на един добър човекшепни ми на лични де...аз как ти казах за спода
![]()

-
- разбира нещата