Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Старт - 2015г
- SammY
- фен клуб-скобар
Старт - 2015г
Здраейте колеги , днес доста умувах дали да ходя за риба , но в крайна сметка мерака надделя над разума и натоварих ... Взех платформа , щека , мач , директни .... зачудих се за фидера... той си остана ... Нарочно не си взех живарник и кеп , защото за където бях тръгнал знам че има много малко риба и на всичкото отгоре дребна
Кацнах към 11:30 на мястото и какво да видя ... лед си е'ало мамата
Помислих си , че е тънак и ще си направя място за риболов , но уви , оказа се доста дебел ... еххх само свредел ми трябваше и една малка въдичка за подледен
ама няма ... Веднага в движение ми идва план Б отивам на реката .... е да ма тя спаднала и набелязаното място вече не ми се виждаше перспективно
... Ами сега ... добре че градския пусна една тема та да се сетя и за план Ц ... директен полет към сепарацията 
Е там вече направих страхотен риболов с много риби ( за съжаление повечето дребни) . Лових с директен 5-ца , плувка 0,5гр , 0,10мм повод и кука 18 Камасан 651 ...
Те т'ва щракнах в движение ...

Първата ...

Баш парчето

Големи "мишки" тип нутрия , малко ми бъркаха риболова нахалниците ... наложи ми се една да и дам посока с въдицата , че реши да ми мине през петното за по пряко

Първи тур ...

връщането ...

Това се случи около 1 час след старта на риболова , естетвено продължих да си ловя риба , но повече не съм снимъл ... Нямаше повече "бонуси" всичко беше дребно . Поне 150бр директно пуснах във водата , че бяха много по малки от уклей
Иначе на втория манш почти напълних кофата
Абе нз как мислите , но за това време 1 кофа риба била тя и дребна , ме изгустира здраво 
Наслука на всички който риболовстват целогодишно

Е там вече направих страхотен риболов с много риби ( за съжаление повечето дребни) . Лових с директен 5-ца , плувка 0,5гр , 0,10мм повод и кука 18 Камасан 651 ...
Те т'ва щракнах в движение ...

Първата ...

Баш парчето

Големи "мишки" тип нутрия , малко ми бъркаха риболова нахалниците ... наложи ми се една да и дам посока с въдицата , че реши да ми мине през петното за по пряко

Първи тур ...

връщането ...

Това се случи около 1 час след старта на риболова , естетвено продължих да си ловя риба , но повече не съм снимъл ... Нямаше повече "бонуси" всичко беше дребно . Поне 150бр директно пуснах във водата , че бяха много по малки от уклей

Наслука на всички който риболовстват целогодишно

Последно промяна от SammY на Съб Яну 03, 2015 7:21 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
Re: Срат - 2015г
Луд умора няма,поздравления.Какво значение има времето когато ти се ходи за риба,
ами никакво
ами никакво

Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
- Баш Щукар
- ще става разбирач
Re: Старт - 2015г
Браво! Екстра риболов!

Поздравления за риболова.Тези места в момента са най-дашни по нашият край.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- SammY
- фен клуб-скобар
Нямах никаква идея за товаdekata написа:Поздравления за риболова.Тези места в момента са най-дашни по нашият край.

- pacho109
- сериозен играч
Браво,отличен риболов 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Под тръбите правят добър риболов на кефал.Аз не бях ходил около година и миналата седмица минах само на разходка.Иначе доста се хвалят с добър улов от тези места.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- hshopov
- разбира нещата
добър риболов си направил,колега!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- ydobrev75
- разбира нещата
браво!добро начало за годината!
добро начало на 2015.Продължавай в същия дух колега 

-
- научил се да хвърля
Браво!През цялата година така да ти върви! 

- SammY
- фен клуб-скобар
Дано и да се "удъжат" малко , че тези бяха много "къси"iliaka написа:Браво!През цялата година така да ти върви!

- vanko1988
- фен клуб-скобар
Чудесна работа 

Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !