ГДБОП В СПАЛНЯТА МИ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Да,вече не са им нужни трети,четвърти или пети отдел зада те шпионират.Американците ни гледат от сателитите нон-стоп.Тези нашите искат да ни се наврът направо под юрганите и горе долу са на път да го постигнат,със нашето овчедушно поведение и те го знаят и на това разчитат.Тук обикновенния полицай няма нищо общо,те също ще бъдат строго наблюдавани и ако не испълняват или станат неудобни,направо ти връчват едно подготвено компроматче като червен картон и хайде на топло,за да не буниш хората.Така че Грандал,приятелю просто всички сме във кюпа,но повечето не го разбират,другата част ги е страх а останалата част,просто е толкова малка че са безсилни да направят каквото и да е,та дори и предатели ще се намерят между тях,та хептен да си ебе мамата.Ха със здраве :shock: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Това е голата истина.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Поборников написа:Добре си се ориентирал като си напуснал тази корумпирана система,
ХОРА МНОГО МАЛКО ЧОВЕЦИ. :wink:
Приятелю ,мн. си далеч от истината-все още съм действащ-вече 19-та год.Не мога да коментирам системата,но с чиста съвест казвам-досега не съм вземал подкуп при никакви обстоятелства :!:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

grandal_331 написа:
Поборников написа:Добре си се ориентирал като си напуснал тази корумпирана система,
ХОРА МНОГО МАЛКО ЧОВЕЦИ. :wink:
Приятелю ,мн. си далеч от истината-все още съм действащ-вече 19-та год.Не мога да коментирам системата,но с чиста съвест казвам-досега не съм вземал подкуп при никакви обстоятелства :!:
айде па и ти де...НИКОЙ не се заяжда с теб и не ти казва нещо криво и лично:idea: ок-имаме си мнения.наши си.ти си имаш твойто,пич :idea: не го взимай секаш некой те напада-няма такова нещо.секи да си вьрши работата.ако това става,всичко друго ще е наред. :wink:па "ИСТИНАТА"...тя има много лица :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Съжалявам ако съм разбран погрешно.Общо приетото мнение все пак не е правило -нали :?: Пък и не виждам някой да се заяжда с мене.А давайте по нататък :!:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

grandal_331 написа:Съжалявам ако съм разбран погрешно.Общо приетото мнение все пак не е правило -нали :?: Пък и не виждам някой да се заяжда с мене.А давайте по нататък :!:
по скоро ти не ме разбираш :shock: заеби-поредната мьртвородена тема :idea: кво да "даваме"?нали ти казвам,че никой не се заяжда-според мен де :idea: кво се обиди?ай стига глупости де!
Аватар
predator
новобранец
новобранец

Мнение от predator »

Най-голямото в страната количество защитени с авторско право електронни обекти бяха иззети в Добрич при спецоперация на служители на ГДБОП и регионалното звено за борба с организираната престъпност.

Конфискувани са 12 сървъра с общо 25 терабайта музика, филми и софтуеър, разпространявани от добричкия интернет доставчик „Бергон” ЕООД, съобщи Явор Колев – началник сектор „Компютърни престъпления” в ГДБОП. Обемът на иззетото количество пиратски продукти може да се сравни с 37 000-40 000 компактдиска, поясни Колев.

Неутрализирано е и незаконно разпространение по интернет на телевизионни програми. От офисите на „Бергон” са иззети седем стрийминг сървъра и сателитни ТВ-декодери, чрез които нелегално са разпространявани 45 телевизионни и пет радиопрограми.

Акцията на ГДБОП се е провела в сряда следобед и е била наблюдавана от прокуратурата. Антимафиотите са действали по сигнал на Българската асоциация на музикалните продуценти.

По случая е образувано полицейско дознание. При доказване на такова престъпление законът предвижда от две до осем години затвор и глоба от 10 000 до 50 000 лева.

Работата по ограничаване на интелектуалното пиратство продължава на територията на цялата страна, заяви Явор Колев. :evil: майка им офча
1 кибрит - 5ст...1 литър бензин - 2.50лв....
....да видиш как Община Добрич гори..БЕЗЦЕННО!
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

5кила написа:
grandal_331 написа:Съжалявам ако съм разбран погрешно.Общо приетото мнение все пак не е правило -нали :?: Пък и не виждам някой да се заяжда с мене.А давайте по нататък :!:
по скоро ти не ме разбираш :shock: заеби-поредната мьртвородена тема :idea: кво да "даваме"?нали ти казвам,че никой не се заяжда-според мен де :idea: кво се обиди?ай стига глупости де!
Абе пич не съм се обидил на никого-няма за какво-всичко си е тип-топ :D
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

grandal_331 написа:!
Абе пич не съм се обидил на никого-няма за какво-всичко си е тип-топ :D[/quote]
на 6 :wink:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Нормално е интелектуалната собственост да е защитена с авторски права,но темата беше друга от къде на къде разговорите по СКАЙП и GSM ще се контролират от МВР,каво следва от това -ползваки информацията от послушването ставате потенциален обект на рекет от недобросъвестни служители на МВР,с две думи давай 200-500 евро щото ще те топна на жена ти,давам го като пример.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Поборников написа:Нормално е интелектуалната собственост да е защитена с авторски права,но темата беше друга от къде на къде разговорите по СКАЙП и GSM ще се контролират от МВР,каво следва от това -ползваки информацията от послушването ставате потенциален обект на рекет от недобросъвестни служители на МВР,с две думи давай 200-500 евро щото ще те топна на жена ти,давам го като пример.
КОЙ гледа втора,а?А? :wink:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

АЗ + още 70 ам без бой няма да си призная. :lol: :lol: ама и мога да нося :wink:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

И какво толкова се притеснихте,бе-да не би с Бен Ладен да си бъркате по дупките?/щото ГД"БОП"е слаба ракия с т.нар."интелектуална собственост"-що не попитате колко осъдени има "крадци"на интелектуална собственост след шумно оповестяваните им акции ?/.Създава се допълнително поле за работа и писане на справки,отчети и правене на анализи -както от бопаджиите,така и от суперконтрашпионите - за ДАМС-а забравихте ли ?С какво да си запълват работното време,ако не под служебен предлог,да си джиткат из Интернет-а и Скайпа?Шоу да става,-тъй рече трипосранната клоакалиция и нейната управа?Киризене в Скайпа-може,угодно е премиеру и пр.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

АНАЛизите ми харесаха като идея :wink: :lol: :lol: :lol:
некьв легнал на смьртно легло..сьбрала се целата рода и той започна предсмьртните слова:
жена,ти помниш ли,кога искаше да станеш старши научен сьтрудник,ама шефа ти те прееба?
сине,ти помниш ли,кога искаше да учиш,ама нещо те преебаха и те взеха трудовак?
дьще,ти сещаш ли се,кога искаше да стваш манекенка в чужбина,ама нещо не те пуснаха на границата?
братко,ти помниш ли,кога те затвориха за две години,вместо друг?
сестро,ти помниш ли,кога ти затвориха нелегалния цех за басмяни полички и седя три години без пари и работа?
ЕХ,сьжалявам-всичко това беше защото направих ДОНОС срещу вас...сега умирам,оставям ви огромно наследство,но единствените ми две желания са:МОЛЯ ВИ-ПРОСТЕТЕ МИ и когато издьхна ми забийте един карамфил в гьза(знаете,че сьм малко сексуално по така :wink: )
речено-сторено!!!простили му хората,купили карамфил,издьхнал той и те му го заврели в гьза...в този момент вратата била разбита с шут,нахьлтали милиционери и казали: "горе рьцете..получихмне ДОНОС,че тук се прави гавра с труп" :wink:

Фнимавай,поборников...мноо Фнимавай какви ги разправяш :lol: :lol:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

ДНЕШНАТА МИЛИЦИЯ НЕ БИЕ,НЕ ПОДСЛУШВА И НЕ ВЗИМА ПОДКУПИ АМА ВЧЕРАШНАТА :axe: :smt021 :smt071
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”