Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
miro253
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от miro253 »

naskobo написа:
topsoft написа: Оправда се нещо там със Сандански и не знам си кво си и ме изгуби като слушател....
Ако изобщо е верно, егати организацията?! Имат да контролират 5-6 места непосредствено до Благоевград където им е офиса, те ръгнали към Сандански??
Явно в Благоевград са в "Конфликт на интереси" :lol: , а "закона" е суров в това отношение.
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

DJONI RINGO написа:
indalo написа:Днес на тунела 4 човека 33 хванати и още толко откачени, само 2-3 косача имаше.към 1 заваля и тръгнахме. Не сме снимали, направо ги пуснахме и газ. То пък спря и се отбихме на Бело поле за по една риба и така открих. :)
Добре е-напълно нормален риболов по 7-8 риби-иначе много станаха тея дето искат тонове:) Само требва сега да се молят някои да не е сухо и горещо лято-щот ще има синя тишина;)Чакам Моселестия и Балтимор Формакса да кажат кво са направили днес :D Също така ако може и малко инфо от колегата Юрдечка Бибо-Краля на единичния брой:D

Синия тишина добре казано за повечето ще е така. :lol:
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Колеги ако някой има инфо за Невестино и Вуков мост нека сподели, смятам да отида на риба утре и дали въобще си заслужава да мръзна на тоя студ!
Аватар
pepi555
фен клуб-скобар

Мнение от pepi555 »

DJONI RINGO - ПРЕЗИДЕНТ!!!!
:fishing9:
На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!
AlbinoTrout
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от AlbinoTrout »

Нещо споменахте за ИАРА пак. Болната тема.
Без промяна на закона няма да стане. Ако вземете една брадва отиде до близкия парк и започнате да сечете една пейка. Ще извикат полиция. Ще ви пишат по ноовините. Глоби и престой в ареста.
Хванете няколко чувала с риби и полицията, няма да дойде въобще. Дори не се знае дали ще препратят сигнала до ИАРА.
Просто защото не са нясно с този закон.
Трябва част от полицаите да ходят на курс за клас-клафикация за закона за горите. И тогава ще могат да помагат и на друго министерсво. Затова и ще взимат по-добра заплата. В САЩ за икономия на много места сливат държавни служби.
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

pepi555 написа:DJONI RINGO - ПРЕЗИДЕНТ!!!!
:fishing9:
Джонката е Капитан На Кораба , президент и още и още краля на 8метровите сопи шефа на Кн дефилето :fishing2:
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

AlbinoTrout написа:Нещо споменахте за ИАРА пак. Болната тема.
Без промяна на закона няма да стане. Ако вземете една брадва отиде до близкия парк и започнате да сечете една пейка. Ще извикат полиция. Ще ви пишат по ноовините. Глоби и престой в ареста.
Хванете няколко чувала с риби и полицията, няма да дойде въобще. Дори не се знае дали ще препратят сигнала до ИАРА.
Просто защото не са нясно с този закон.
Трябва част от полицаите да ходят на курс за клас-клафикация за закона за горите. И тогава ще могат да помагат и на друго министерсво. Затова и ще взимат по-добра заплата. В САЩ за икономия на много места сливат държавни служби.
Да бе... пък горските и иараджийте да те глобяват за превишена скорост и, че си без колан покрай реката... :lol:
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

Някой нещо , за района на Благоевград :roll: за рибите е ясно - по-скоро ме интересува дали наистина има ледоход по реката ?

Поздрави
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Ледоход нямало вчера, риболова е тегав, освен ако не заложиш на железце. От други реки се чуват доста по хубави неща.

п.п Гледам в един сайт викат, че имало ледоход, ма знам ли за 1 нощ...
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

topsoft написа: п.п Гледам в един сайт викат, че имало ледоход, ма знам ли за 1 нощ...
Мда и Аз оттам го прочетох - затова питам :wink: утре ще ги проверя местата и каквото стане :roll:
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Мнение от daanndo »

имаше ледоход чак до обяд,после ще кача снимки-отивам на греяна ракиика,че премразнах :D
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

daanndo написа:имаше ледоход чак до обяд,после ще кача снимки - отивам на греяна ракийка,че премръзнах :D
Супер - чакаме снимките - след обед хвана ли се по някое рибе :roll:
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Мнение от daanndo »

Днес на Железница,яко студ и лед,влакното ставаше на гирлянд на 2-3 возенета,така до към 13ч после замръзваше само върховия водач и антената на плувката :D една риба преди обяд за носа и една след обяд в устата странично,колегите с мен капо,с по няколко откачени.Незнам ама май не се качи повече от -5,хора скромно,ниво и цвят супер-Наслука :drinkers:

пп вече се стоплих :rolleyes:
Снимка0095.jpg
Снимка0095.jpg (247.71 KiB) Преглеждано 1097 пъти
Снимка0096.jpg
Снимка0096.jpg (256.15 KiB) Преглеждано 1097 пъти
преди да си тръгнем пак почна да носи
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

И на Невестино днес ледоход е имало до 11.00ч. После времето поомекнало и спрял. Аз бях към 12.00 на реката и пълна скръб. Само един колега видях да извади риба но беше далече от мен, а аз само един откачен на сланинка. Времето бе студ около 1 градус, безветрие , добре че поддържахме кладата та да се постоплим. Времето ще се пооправя и може и да се размърдат. Колеги бяхме точно 17 над и под Кадин мост, реката е малко спаднала е почва да избистря. Това от днес 08.01.2015г. Наслука.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Брей,брей след 3-4-5 годишна бомба ,Струма стана много търсена дестинация.... Като уклейки как викаше Даскала Маринков лека му пръст..... Брей,брей,брей-филми,камери,стратези,състезатели и прочие-брей ,брей:) Представям си какво ще стане ако вземе,че и трети бараж се върне в играта -ще има шоуто на звездите :)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”