Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Има автобуси до там. Тръгват от последната спирка на трамвай 22 на Ботевградско шосе. Как ще стигнеш до трамвая ти решаваш. Магазини рибарски има на Мадрид и Черковна и на Ботевградско на предпоследната спирка на трамвая.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
А случайно на някого да му се ходи на Враждебна и да има ледобур, че аз не съобразих, че нямам, а и точно сега нямам излишни 80лв да си взема?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Събота и неделя ще има безброй рибари, ледобури и изоставени дупки. Стига да имаш желание и да си на леда ще си намериш.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
Къде за Враздебна говорите от страната на летището ли. А реката дали е замръзнала ?:)
A na men kyde mi e nai udobno da slqza na mosta na iskyr li? sry za latinicata neshto ne moga da smenq na kirilica 

Мдам след това в дясно фащаш по реката, ама с тия положителни температури в неделя не знам колко ще е за лед 

Наслука тогава
и ако може да видиш дали реката е замръзнала, дали ще има смисъл да се разкарвам в неделя ще съм ти благодарен 

Shte pogledna 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Наско, пиши на кирилица, за да си нямаш неприятности!
Това е едно от основните правила на Форума млади приятелю!
Нали си ги чел и приел! Маймуница тук не се търпи! Най-приятелски те съветвам да се коригираш, преди да са те видели модераторите! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
А как да го редактирам? Иначе ходих днес реката не е замръзнала. Добър риболов се получи, като се има впредвид, че ми беше за първи път на този тип риболов.
)

Мерси колега
, а на леда ли беше, костур ли излиза?

да
ама имаше 2 места от които можеше да се влезе :Д утре пак :Д може би

Днеска на Враждебна:
Лед около 15 сантима
Хората ги скъсаха ,но аз не бях подготвен добре и с вердевас и гледах , но пък следобед ги запердаших на едно друго место
на Враждебна Главно костури излизаха - размер - до 15 сантима и от време на време някоя бабушка
Народ : около 100 човека
Не знам как ще е положението в следващите дни - дават го топло време и не се знае леда колко ще държи макар ,че през нощта трябва да замръзва пак !
Това е от Враждебна !
Лед около 15 сантима
Хората ги скъсаха ,но аз не бях подготвен добре и с вердевас и гледах , но пък следобед ги запердаших на едно друго место

на Враждебна Главно костури излизаха - размер - до 15 сантима и от време на време някоя бабушка
Народ : около 100 човека
Не знам как ще е положението в следващите дни - дават го топло време и не се знае леда колко ще държи макар ,че през нощта трябва да замръзва пак !
Това е от Враждебна !
а утре дали ще има поне 1 човек там? с ледобур :Д