Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Jack Daniels
- разбира нещата

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Ставаше въпрос за конкретната тема, ама карай. Набързо погледнах първите страници и мернах Люско но не и тебе, та затуй....G.Petkov написа:
Ама ако ще си ги мерим по регистрации,
Аз трябва да съм "старо куче" за теб:
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Аааа, сега разбрах !
Той, Люси, вече много пъти е изтъквал, като голямо предимство, по-ранното си включване в "Прехода" от мен
.
Верно е !
Аз малко късно се усетих за всестранните възможности на темата,
Ама после наваксах, де
!
А иначе, зимате ще е дълга - хубаво е да има къде да раздуе човек
!
Той, Люси, вече много пъти е изтъквал, като голямо предимство, по-ранното си включване в "Прехода" от мен
Верно е !
Аз малко късно се усетих за всестранните възможности на темата,
Ама после наваксах, де
А иначе, зимате ще е дълга - хубаво е да има къде да раздуе човек
- Павел Иванов

А да се оплача и аз . Целата седмица скапана на максG.Petkov написа:Баси,...
Оправи ли си връзките със света ?
Ако не си няколко съвета . Кога пак ти се лагне нета пробвай ей тоя тест - http://free-webcambg.com/Internet-speed-test.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; . При МТел оптика ми се е случвало , при обещана скорост на download към 50МВ да дава 9КВ реална такава . Друго може да си заразил браузера с нашумялото последно време Trovigo.com или нещо от типа . Прилепват се с една купчина безплатни приложения които сами по себе си едно са безвредни , второ са в помощ за торенти , превод , джава , плеари и пр. Може и още куп раути ама кът човек требва да те кара да споделяш с ченгела
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател

Павка, когато нещата започнат да се преебават го правят ама на МАХ.. И ако сме оцелели от все това, задължително идва периода в който все почва да върви кат по мед и масло....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
dantho.mihov
- Модератор

От кога се надявам на този период ... При мен през цялата минала година предимно негативи се случиха - откраднаха ми едната кола, в магазина ми проникнаха и още куп неща. Не съм споделял за тях, че не е в унисон с темата. Дай Боже тази година да е по-добра и дявола да си намери друго място !Vid написа: ... задължително идва периода в който все почва да върви кат по мед и масло....
- GODzillata

Алоооооо, новобранките, я фнимавай!G.Petkov написа: G.Petkov - "Регистриран на: Чет Сеп 18, 2008 9:00 am"
Jack Daniels -"Регистриран на: Съб Яну 24, 2009 5:05 pm"
GODzillata
Аз кога съм одил из тоа форум, вие сте стояли прави под масата и сте питали т'ва ли е небето!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- трапера
- сериозен играч

Ейй Павка, стари Пънко на стари години де се катериш!? Виж как се гласи стълба
На другия ден след монтажа на ламаринката показах на Майстера к`во съм свършил, а оня се опули и вика-"как тъй си жив още"
Пожелавам ви скорошно оздравяване- на теб и на Хондата
Вчера жената ме изработи. Ходихме напред-назад и накрая реши, че трябва да отиде до WC-то в един мебелен магазин, който е пред закриване и всичко е на разпродажба, ама тотална. Кротко си седяхме със сина в колата и си слушахме AC/DC, когато корделата се появи нарамила килим а в другата ръка стиснала моп. Щяла да си врътка килимчетата през няколко месеца, а аз само трябва да местя масата пред дивана. И понеже "стария" килим го купих аз и е едноцветен, а новия и в три цвята, пасващи на пода, дивана и секцията , вчера цяла вечер слушах-"запомни едно-килимът Ми е много по-добър от килимът Ти"
Вярна е приказката за приликата между жена в магазин с банкова карта и лудия с картечницата...
Пожелавам ви скорошно оздравяване- на теб и на Хондата
Вчера жената ме изработи. Ходихме напред-назад и накрая реши, че трябва да отиде до WC-то в един мебелен магазин, който е пред закриване и всичко е на разпродажба, ама тотална. Кротко си седяхме със сина в колата и си слушахме AC/DC, когато корделата се появи нарамила килим а в другата ръка стиснала моп. Щяла да си врътка килимчетата през няколко месеца, а аз само трябва да местя масата пред дивана. И понеже "стария" килим го купих аз и е едноцветен, а новия и в три цвята, пасващи на пода, дивана и секцията , вчера цяла вечер слушах-"запомни едно-килимът Ми е много по-добър от килимът Ти"
Вярна е приказката за приликата между жена в магазин с банкова карта и лудия с картечницата...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Много поздрави от яз искър.времето е супер ясно но не кълве нищо все още.
Риболовци.
- Jack Daniels
- разбира нещата

Важното е, че ти вече си клъвналlusienn написа: но не кълве нищо все още.
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
И на реката не кълве.
Риболовци.
Jack Daniels написа:Важното е, че ти вече си клъвналlusienn написа: но не кълве нищо все още.
Клъвнах едно кафе,един чай и съм си запазил едно теленце за през годината.
Ако не ти се вярва-вари се и в буркани.
Така ме посрещат на язовира.
Риболовци.
- Павел Иванов

Тя и моята беше тъй монтирана ама не издържа на напънатрапера написа:...Виж как се гласи стълба ...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Вече сме си вкъщи
Аз и три жени
Ще трябва да си купя една нивичка и засея с памук.Иначе само за тампони ще трябва да работя
Павка,къде ходиш да се катериш,няма ли кеч за тази работа
Работна ръка колкото искаш,шефове малко в тази криза....
Пий един царевичак и пали свещ,а колата не я мисли,просто ламарини.
Аз и три жени
Ще трябва да си купя една нивичка и засея с памук.Иначе само за тампони ще трябва да работя
Павка,къде ходиш да се катериш,няма ли кеч за тази работа
Работна ръка колкото искаш,шефове малко в тази криза....
Пий един царевичак и пали свещ,а колата не я мисли,просто ламарини.
- GODzillata

Ша видиш ко е да се спъваш в дамски превръзкиКрасимир Атанасов написа: Аз и три жени![]()
Ще трябва да си купя една нивичка и засея с памук.Иначе само за тампони ще трябва да работя![]()
Днес тук у длибокиа СЗ, бе жега върху жега и отгоре слънце, се едно беше април да го еба......пролет пукна, ние не!
Времето беше убаво, ама па кофти, че си неаме МД, та се опрааме сами, некфо куту баба Илийца, къде немало кой да я прекара и тя зела кола и сама се прекарала, та и я така - сам си напраих бургер за чудо и приказ:

И те така!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Бааааси бургера... той за 1000 сомалийчета ше стигне..
Краси, един приятел и той е с две дъщери, та си купи мъжко куче и мъжко канарче и реши проблема с бройката..
Като спомена за дамски тампони, че се сетих за тоя:
Дошла добрата фея в стаята при плачещата Пепеляшка и я запитала защо плаче, а Пепеляшка през сълзи и отговорила:
- Ми дойде ми по-рано и не мога да ида на бала!
- Не плачи миличка! - казала добрата фея, като я погалила по златната косица. После се огледала как да и помогне. Съзряла една тиква модел"Цигулка", махнала с вълшебната пръчица и тиквата се превърнала в тампон.
- Хайде слагай си го и бягай на бала! - Пепеляшка не чакала втора покана, монтирала тампона където трябва и хукнала. Феята докато се чудела на бързината и се усетила, че не и е дала последните инструкции, затова се провикнала след бързо отдалечаващата се Пепеляшка:
- До полунощ де се прибереш и да махнеш тампонааа! Защото след това ще се превърне обратно в тиквааааа!
Краси, един приятел и той е с две дъщери, та си купи мъжко куче и мъжко канарче и реши проблема с бройката..
Като спомена за дамски тампони, че се сетих за тоя:
Дошла добрата фея в стаята при плачещата Пепеляшка и я запитала защо плаче, а Пепеляшка през сълзи и отговорила:
- Ми дойде ми по-рано и не мога да ида на бала!
- Не плачи миличка! - казала добрата фея, като я погалила по златната косица. После се огледала как да и помогне. Съзряла една тиква модел"Цигулка", махнала с вълшебната пръчица и тиквата се превърнала в тампон.
- Хайде слагай си го и бягай на бала! - Пепеляшка не чакала втора покана, монтирала тампона където трябва и хукнала. Феята докато се чудела на бързината и се усетила, че не и е дала последните инструкции, затова се провикнала след бързо отдалечаващата се Пепеляшка:
- До полунощ де се прибереш и да махнеш тампонааа! Защото след това ще се превърне обратно в тиквааааа!
Никоя риба не е по - важна от живота !