Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Спининг по р.Искър
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Спининг по р.Искър
Не! Не подгони нито веднъж! Аз по принцип зимния сезон в този район Своге - Оплетня, съм нямал успехи, сигурно не мога да я открия 

Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
- mblagoev
- научил се да хвърля
Ето че дойде време да раздвижа малко темата. За кефал още няма как да се ходи, но мисля уикенда да пробвам какво е положението с щуките по реката - ръцете ме сърбят и нямам търпение вече 
Заприходил съм малко нови такъми и ще ходя да ги намокря
Ще напиша какво съм направил след излета. Дано имам успех и да приложа снимков материал
Поздрави!

Заприходил съм малко нови такъми и ще ходя да ги намокря

Ще напиша какво съм направил след излета. Дано имам успех и да приложа снимков материал

Поздрави!
-
- вече хвърля и на тежко
Хайде да видим....
- mblagoev
- научил се да хвърля
Ходих днес, но щучките нещо не ми обърнаха внимание. Обиколих няколко меса и в района на Своге имах няколко леки почуквания, предполагам някакви дребни кефалчета... Реката е мааалко голяма и мътна все още. Другата седмица пак 

-
- вече хвърля и на тежко
Тук е по голяма и мътна и аз се отказах още сутринта.
- mblagoev
- научил се да хвърля
Ще полудея вече с тази забрана и с тая голяма река
Не мога и да пробвам щучките като хората...Не се ли стопиха снеговете вече? Не спира и да вали всеки ден...Ръцете ми треперят вече, не се издържа 

-
- вече хвърля и на тежко
Голяма, не голяма аз на 17.05. ходих между дъждовете......имах четири удара , единия го реализирах - клен беше - върнат обратно на секундата. Другите най - вероятно бяха пак от кленове.
- mblagoev
- научил се да хвърля
Браво на тебеd.n.mihaylov написа:Голяма, не голяма аз на 17.05. ходих между дъждовете......имах четири удара , единия го реализирах - клен беше - върнат обратно на секундата. Другите най - вероятно бяха пак от кленове.

-
- вече хвърля и на тежко
Аха в събота следобед ако позволи времето вероятно и аз ще съм там...знаеш дето ходихме да мятаме тримата, когато се запознахме.
- mblagoev
- научил се да хвърля
Ами нека да видя и аз как ще съм с времето и може да се разберем да отскочим заедно!d.n.mihaylov написа:Аха в събота следобед ако позволи времето вероятно и аз ще съм там...знаеш дето ходихме да мятаме тримата, когато се запознахме.

-
- вече хвърля и на тежко
- mblagoev
- научил се да хвърля
Малко да раздвижа темата 
Вчера отскочих до реката, имах 2-3 свободни часа и реших да направя проверка, дали пък кефалчетата не са се събудили вече
Реката беше малко мътна и по-голяма от нормалното, но...
На няколко места ходих, резултата беше 1 приличен кефал - този на снимката, а иначе имах и 2-3 почуквания, което определено си е напредък спрямо миналата седмица, когато за цял ден нямах дори пипане...
В района на Своге вчера беше пълно с рибари, но не бяха на спининг. Попитах един колега как е положението, каза, че е хванал 15-20 мренки до обяд и след това е спряло да кълве.
Та така, мисля, че все пак наближава момента, в който блесните и воблерчетата ще започнат да дават по-добри резултати
Наслука на всички!

Вчера отскочих до реката, имах 2-3 свободни часа и реших да направя проверка, дали пък кефалчетата не са се събудили вече

Реката беше малко мътна и по-голяма от нормалното, но...
На няколко места ходих, резултата беше 1 приличен кефал - този на снимката, а иначе имах и 2-3 почуквания, което определено си е напредък спрямо миналата седмица, когато за цял ден нямах дори пипане...
В района на Своге вчера беше пълно с рибари, но не бяха на спининг. Попитах един колега как е положението, каза, че е хванал 15-20 мренки до обяд и след това е спряло да кълве.
Та така, мисля, че все пак наближава момента, в който блесните и воблерчетата ще започнат да дават по-добри резултати

Наслука на всички!
- Прикачени файлове
-
- IMG_2797.JPG (2.38 MiB) Преглеждано 5798 пъти
- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Продължава ли реката да бъде все така пълноводна и мътна както в събота/неделя.
Мисля да отскоча до Реброво късният слетобед
- mblagoev
- научил се да хвърля
По-добра е от събота-неделя, пробвай. Добра е за спининг, проблема е в рибата в момента според мен. Аз в района на Реброво никога не съм ходил на риба. Само от Своге надолу. Ще бързам да се прибирам след работа, иначе можеше да се отбия където си, да ги "разбием"Стонин МаХенд написа:Продължава ли реката да бъде все така пълноводна и мътна както в събота/неделя.

Успех и драсни ако искаш после какво си направил!
- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Не успях да отида 
Изпуснах си влака и това ме отказа. Ходих до Богров, на локвите. Улових 10-тина костура за около час и половина и трябваше да тръгвам.
Всичките бяха хванати на Косадака ИОН55XS

Изпуснах си влака и това ме отказа. Ходих до Богров, на локвите. Улових 10-тина костура за около час и половина и трябваше да тръгвам.
Всичките бяха хванати на Косадака ИОН55XS