Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Това със зуума много често оправдание последно времеКрасимир Атанасов написа:...Изглежда по-дебел заради зума,иначе си е тънък.
Ти ела да видиш моята си раклаКрасимир Атанасов написа:...Иначе ... воблери на едно място ме съмнява някой да е виждал повече на едно място...
Люс , упражнението натоварване на кораба само с една ролка влакно е напълно безсмислено , не че не съм го правил де , но поне е сигура , че имаме JDM стока а не флейслифт за европейският пазарlusienn написа:...Нека Павката да провери с неговия шипинг колко идва 8 нишковия жълт конец ролката от Япония...
Кире , Кире , тая дзифтария ш те довършиGODzillata написа:Баааааго!...........и бех турил шишета ...
После летоска кът се топне ш има да лепне сума си време след преживяванетоПавел Три написа:Антифриз концентрат и си свиркаш...
Днеска петък и ми е едно убаво , боли ме , че и утре требва да се бачка . Та по случай празника от обед се почнах
Като се загледа човек в темата болшинството сме си музикални , та сме се сродни душиlusienn написа:...Искам да ви питам-тук от писалите има ли някой да има музикални наклонности освен мен...
пп - моята първа Кремона си я купих сам , от ЦУМ , с дълго и грижливо сбирани в касичката парета
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Jack Daniels
- разбира нещата

Мамка им шебеци, провалиха южния поток, барем търбите да бяха направили че да ти пусна малко саламура от морето - да не замръзва коритотоGODzillata написа:Баааааго!.................ем бях сипал препарат против замръзване и бех турил шишета - и па си замръзна басейна и си държи леда......
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Убеден съм,че имаш мат'реал,ма баш повече от магазин....аре няма нуждаПавел Иванов написа:...Ти ела да видиш моята си ракла...
Ето малко бижута да окъпеш окото
Само като се сетя с какъв ентусиазъм човека говори за своите рожби,ми идва да се разплача.

И една за Г.Петков

Аха-явно съдбата ни събра.
Сега да уточня едно 2 години разлика-по Ония времена по комунизма си беше голяма разлика.
Аз-1970 роден,Павката по поздравите,ако е вярно,че вече 4 години се поздравяваме е с 2 години по млад.
Днеска си говорих със първия ми спаринг партньор.И той ми е комшия-обаче ни е голяма разликата в килограмите.
Та той е по малък с година от мен обаче е доста едър,около 150 килограма,и като дете беше същия.
първия ми спорт беше Борба,в 4 ти клас с него,щото нямаше други желаещи-всички искаха-футбол.
Просто ми напомни,че беше охрана по ония години в дискотеките,и познаваше всички.
Вечерен час и сега е 22 часа.
Има глоби за родители-300 лв.
За държатели на дискотеки-в Хиляди.
Та му го споменах на сина-да не ме притеснява за всеки случай,щото и по наше време беше същото за ученици.
Сега друго се сетих.
Имаше близо до нас,един много бърз Китарист-беше-от цигански произход,беше и Боксьор година по голям от мен.Като си купих китарата ходех да го гледам в ръцете.
Баща му му беше осигурил-цяла апаратура да учи музика,той свиреше в швейцария за големи пари.
Казваше се Бисер-до сегашната метростанция Вардар живееше,и беше най бързия соло китарист тогава.
Някой от форума да го познава и да знае къде е сега
Между другото форума се вижда прекрасно и от комшията.
Влезнах без регистрация и от неговия комп-едно към едно.
Даже се зарадва,че пуснах пост за книгата.
Искренно се учуди от многото изписани страници-за пръв път ги вижда и е дал линк на колегата да ни се порадва.
Обаче много дълго писах и Краси се включи на Риболовна тематика.
Сега да уточня едно 2 години разлика-по Ония времена по комунизма си беше голяма разлика.
Аз-1970 роден,Павката по поздравите,ако е вярно,че вече 4 години се поздравяваме е с 2 години по млад.
Днеска си говорих със първия ми спаринг партньор.И той ми е комшия-обаче ни е голяма разликата в килограмите.
Та той е по малък с година от мен обаче е доста едър,около 150 килограма,и като дете беше същия.
първия ми спорт беше Борба,в 4 ти клас с него,щото нямаше други желаещи-всички искаха-футбол.
Просто ми напомни,че беше охрана по ония години в дискотеките,и познаваше всички.
Вечерен час и сега е 22 часа.
Има глоби за родители-300 лв.
За държатели на дискотеки-в Хиляди.
Та му го споменах на сина-да не ме притеснява за всеки случай,щото и по наше време беше същото за ученици.
Сега друго се сетих.
Имаше близо до нас,един много бърз Китарист-беше-от цигански произход,беше и Боксьор година по голям от мен.Като си купих китарата ходех да го гледам в ръцете.
Баща му му беше осигурил-цяла апаратура да учи музика,той свиреше в швейцария за големи пари.
Казваше се Бисер-до сегашната метростанция Вардар живееше,и беше най бързия соло китарист тогава.
Някой от форума да го познава и да знае къде е сега
Между другото форума се вижда прекрасно и от комшията.
Влезнах без регистрация и от неговия комп-едно към едно.
Даже се зарадва,че пуснах пост за книгата.
Искренно се учуди от многото изписани страници-за пръв път ги вижда и е дал линк на колегата да ни се порадва.
Обаче много дълго писах и Краси се включи на Риболовна тематика.
Риболовци.
- Павел Иванов

Относно разнообразието от воблери които моята ракла предлага ..... ами не са много магазинерите които предлагат таковаКрасимир Атанасов написа:...Убеден съм,че имаш мат'реал,ма баш повече от магазин....аре няма нужда...
Днеска мъ е избила на разни пост демократически класики и си ги слушам с кеф докът си къркам с ваша компания
Павел Иванов
Павел Иванов
Е сега погледнах долу рожденниците.
По писания Манук го помня-става на 71 години и е от подводния риболов.
Павка кой трябва да се сеща за тия работи
По писания Манук го помня-става на 71 години и е от подводния риболов.
Павка кой трябва да се сеща за тия работи
Риболовци.
- Павел Иванов

Ми ти деlusienn написа:...Павка кой трябва да се сеща за тия работи
Павел Иванов
Павел Иванов
Гледам Ачо е по от преди мене-нека Той да отговаря за тая работа 
Риболовци.
- Vid
- кандидат преподавател

Уникална красота е то яз.Кърджали. Днес ходихме на с.Сухово и ги мъчихме под въжения мост...
На самия мост имаше 7 човека, кои бяха нахвърляли 45 въдици на тапи и жива стръв. Минах по моста и направо се удивих- тука има въдици кои могат да заредят поне два риболовни магазина, през два метра пръчка в продължение на 100 и кусур метра..
В края на краищата оне си тръгнаха с един уловен литров костур, а нашата дружина си врътнахме поредното капо на силикон..
Ако внимателно се вгледате в снимката, ще видите и замръзналите участъци...

На самия мост имаше 7 човека, кои бяха нахвърляли 45 въдици на тапи и жива стръв. Минах по моста и направо се удивих- тука има въдици кои могат да заредят поне два риболовни магазина, през два метра пръчка в продължение на 100 и кусур метра..
В края на краищата оне си тръгнаха с един уловен литров костур, а нашата дружина си врътнахме поредното капо на силикон..
Ако внимателно се вгледате в снимката, ще видите и замръзналите участъци...

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODzillata

Мойте наклонностиlusienn написа:Искам да ви питам-тук от писалите има ли някой да има музикални наклонности освен мен...

Едно време, 1988г. някъде, таа гитара беше яко фешън, щото имаше разни копчелъци, врътки и джунджурии, и моеше се включи към уредба или касетофон, което от акустична я праеше електрическа и следваше яко дисторж!
Бяхме млади хеви метъл копуета, имахме си група Raven Heads
Що се касае до шишетата в басейна, се пак тфа ми е първа зима и си мислех, че препарата барабар с малкото шишенца, ша свършат работа, ама курец.........та явно за догодина тряа да фърля повече препарат и да сложа мнооо шишета.
И доза хумор:
Двама македонци отишли на кръчма. Яли, пили на корем и тръгнали да си одат. Дошъл сервитьорът със сметката. Първият македонец разтворил палтото, а отдоле у пояса пищове и ножове, и с кръвнишки поглед гу запитал:
– Ма ние к’во съга, ке плащаме ли у таа кръчма?
Сервитьорът погледнал пищовете, видел му погледа и отвърнал:
– Нема, нема. За сметка на заведението ке е.
Тогава вторият запретнал и он палтото, отдоле па цел арсенал, отправил още по-кръвнишки поглед и запитал:
– А-а-а-а ресто ке има ли?
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- трапера
- сериозен играч

lusienn написа:
Сега друго се сетих.
Някой от форума да го познава и да знае къде е сега![]()
.
Те ти го
Роки певеца - най-бързата китара в света
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Като гледам на някои воблерчета висят 3 куки.Аз като лаик да питам нали дават до 2 куки на въдица ?Това не важи ли за воблери и блесни.Не че много ги ползвам ,но какъвто съм "късметлия" ако имам от тях да не се червя
пред господата от ИАРА.
Късмет.Всичко е до късмет. 
- GODzillata

Айде да ви почерпя виртуално и с днешната торта:

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Да ви е сладко.
на теб и семейството ти.
Късмет.Всичко е до късмет. 
Бря, бря, то май ще се окаже, че всички сме в кюпа, парчета музиканти.
То и аз съм от малък с китара под мишницата, ама после захитрях и пропях.
Бил съм в какви ли не формации, а после десетина години си вадих хляба с пеене в Бургаската Опера. Що турнета по Европата сме правили, къде ли не сме били.
Сега пак съм в една певческа формацийка и даже на 17 ноември пяхме с Руслан Мъйнов в зала 1 на НДК, любими руски парчета заедно с група "Акага" , Цветан Недялков, Бат Венци и др.
Лятото пък с една метъл група взривихме Античния в Пловдив.
И навънка всяка година излизаме. Това лято началото на юни сме на фестивал в Риека - Хърватска.
Абе има емоцийки, готино е, докато мога ще участвам.
Че в тази връзка се сетих едно вицле:
Едно малко цигане седнало на тротоара и свири с една цигулка, ама страхотно. Минал край него един световно известен музикант и направо останал изумен от способностите на мангалчето. Приближил се до него и започнал:
- Ти си факир...ти си гений...ти си талант... ти си виртуоз....
Цигането го гледало, гледало, че се изрепчило:
- Ти па да не мислиш, че си мноо убаф...
То и аз съм от малък с китара под мишницата, ама после захитрях и пропях.
Бил съм в какви ли не формации, а после десетина години си вадих хляба с пеене в Бургаската Опера. Що турнета по Европата сме правили, къде ли не сме били.
Сега пак съм в една певческа формацийка и даже на 17 ноември пяхме с Руслан Мъйнов в зала 1 на НДК, любими руски парчета заедно с група "Акага" , Цветан Недялков, Бат Венци и др.
Лятото пък с една метъл група взривихме Античния в Пловдив.
И навънка всяка година излизаме. Това лято началото на юни сме на фестивал в Риека - Хърватска.
Абе има емоцийки, готино е, докато мога ще участвам.
Че в тази връзка се сетих едно вицле:
Едно малко цигане седнало на тротоара и свири с една цигулка, ама страхотно. Минал край него един световно известен музикант и направо останал изумен от способностите на мангалчето. Приближил се до него и започнал:
- Ти си факир...ти си гений...ти си талант... ти си виртуоз....
Цигането го гледало, гледало, че се изрепчило:
- Ти па да не мислиш, че си мноо убаф...
Никоя риба не е по - важна от живота !