310костура+3щуки и 1бяла=2дена спининг!

Модератори: bobopeli, sapuna

Публикувай отговор
Аватар
salmo
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: 310костура+3щуки и 1бяла=2дена спининг!

Мнение от salmo »

Павел Иванов написа:Ilor-talapar , Троли , ся ще си играем на нови регистрации с нови банове ли ? Ами ето ти бан и на тази регистрация :wink:
Изчетох и всичките 5 страници на темата и понеже от много мнения насам няма нищо общо със заглавието , мисля че въпроса който искам да задам няма да е спам... Троли е известен чешит от форума , но със своите мнения , теми , понякога откровени заяждания(заради които явна понякога си понася наказания) , с безбройните си хвалебствия и самоизтъквания (аз съм най-великия) не може да се отрече , че придава неповторим колорит в "НаРиба"... Лично аз много пъти съм се забавлявал с неговите словоизлияния...

Та въпроса ми конкретно към Павел Иванов е: Защо Ilor-talapar получи бан? Извинявай Павеле , но това наистина ми напомня на времената от близкото минало в които кварталния милиционер можеше да те задържи в участъка дори за това , че алаброса ти е бил сресан неправилно.... Ако е само заради съмнение , че е нова регистрация на Троли ... не знам дали е редно? Все пак колегата Ilor-talapar(колкото и прозаичен да е този нейм) от мненията си до тук с нищо не е предизвикал наказание...
P.S. В този ред на мисли , аз бих се усъмнил и в колегата vgd63 - да ме прощава , ама две мнения за 2 години..... :wink:
ИзображениеYou'll Never Walk AloneИзображение
Аватар
batceco
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от batceco »

Човека си пишеше най-културно и възпитано, за какво ви трябваше да го банвате ? Сега няма кой да обяснява как стават нещата :fishing6: Троли Президент :smt041
Аватар
webfusion
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от webfusion »

salmo написа:Изчетох и всичките 5 страници на темата и понеже от много мнения насам няма нищо общо със Все пак колегата Ilor-talapar(колкото и прозаичен да е този нейм) от мненията си до тук с нищо не е предизвикал наказание...
Колега аз се извинявам предварително, че се бъркам в зададеният въпрос към модератора, но... фактически никовете са хората и погледнато така пак е нарушение.
Тоест модератора през ника наказва човека и 15 ника да направи то все тая, при положение че е същият човек.
Се едно си откраднал нещо , съдят те ма ти си сменяш паспорта ма те познават пак... е, ще ли те съдят няма ли?

Нищо против нито към тролито нито към теб, нито към никои, просто обяснявам механизма.
Аватар
stankof
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stankof »

Нали искате еднакво прилагане на правила за всички бре скъпи колеги,кво го защитихте сега Тролито че придавал еди кво си на Форума?
Ами направете подписка да си го върнете като ви липсва толкова с неговите хиляди костури и си направете Форум "Колко костура бастисах днес" примерно! :smt021
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Станкоф-зима е.Скука.

Аз не съм му фен-и никога не съм го виждал на живо.

Но-и не го приемам за някакъв-важен фактор,та те така.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

salmo написа:...Та въпроса ми конкретно към Павел Иванов е: Защо Ilor-talapar получи бан? ...
Ами хвърляш едно око на това - http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=3684" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow и сам си отговаряш .
Това , че имаш афинитет към интригите които постоянно въртеше Сашко си е просто някакво влечение към сеира . Има бол начини да си го задоволиш и извън форума .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

:smt023 :smt023 :smt023
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
daniel defoe
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel defoe »

Тази тема, според моето скромно виждане, се изчерпа преди има - няма 5 страници и е редно да се сиктирдоса най-накрая :toimonster:
ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

daniel defoe написа:Тази тема, според моето скромно виждане, се изчерпа преди има - няма 5 страници и е редно да се сиктирдоса най-накрая :toimonster:
Чакай де, зима е все пак :mrgreen:
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
lusienn

Мнение от lusienn »

Троли-сега го сърбят пръстчетата.

Сигурен съм че чете и се кефи на аудиторията.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
batceco
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от batceco »

Троли президент :smt038
Аватар
ILEGAL
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ILEGAL »

На Павката едно голямо евала :drinkers: , отдавна трябваше да го бастисате тоя никаквец :idea: . Продължавай в същия дух и скоро може да спрат да наричат форума На Месо :rolleyes:
Аватар
salmo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от salmo »

Павел Иванов написа:
salmo написа:...Та въпроса ми конкретно към Павел Иванов е: Защо Ilor-talapar получи бан? ...
Ами хвърляш едно око на това - http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=3684" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow и сам си отговаряш .
Това , че имаш афинитет към интригите които постоянно въртеше Сашко си е просто някакво влечение към сеира . Има бол начини да си го задоволиш и извън форума .

Не очаквах отговор... както и се случи - не получих. Това за "окото" си е типично модераторско изплъзване... И четири очи да хвърля (понеже съм с очила) никъде в правилата на форума не пише , че може да бъде наказван участник по съмнения , че това му е втори акаунт.... Това , че ме караш да чета "Общи условия и правила на naRiba.com" означава , че нямаш доказателства за това че (Ilor-talapar) е нашият герой Троли с рапала.....
За мен въпроса е приключил... Край!

P.S. Относно това , че имам афинитет към интригите.... това си е сериозна диагноза ,която би трябвало да се постави от лекар... Ако не си такъв ,Павел Иванов, моля те, въздържай се от подобни умозаключения....
Искрено съжалявам , че писах в темата на , явно толкова мразен съфорумник...
ИзображениеYou'll Never Walk AloneИзображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

salmo написа:... че нямаш доказателства за това че (Ilor-talapar) е нашият герой Троли с рапала.....

При съвпадения на точно два IP адреса от общо трите от които пишеше само и единствено Сашко . При пренаредба на буквите за да се получи Ilor-talapar , при положение , че знам стила на Сашко години от преди да се регистрираш във форума , не смятам , че ми трябват повече доказателства :idea: :idea: :idea:
salmo написа:...P.S. Относно това , че имам афинитет към интригите.... това си е сериозна диагноза ,която би трябвало да се постави от лекар...

Афинитет и диагноза която чак доктор да я постави :roll: :lol: :lol: Баси ! Твоята булка , примерно , след консултация с психиатър ли я взе ?!? Демек привличането е достатъчно да се констатира от страничен наблюдател и няма нужда да се диагностицира :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
ILEGAL
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ILEGAL »

Аз дето съм сравнително отскоро във форума познавам неповторимия "стил" на писане на Троли Трола, та какво остава за господин модератора. Плюс това тоя смешник трябваше отдавна да са му били шута и евала на Павел Иванов че го направи!

И както каза гусин модератора, това че пише от 2 определени аипита е достатъчно доказателство! :axe:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”