Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

310костура+3щуки и 1бяла=2дена спининг!
Re: 310костура+3щуки и 1бяла=2дена спининг!
Изчетох и всичките 5 страници на темата и понеже от много мнения насам няма нищо общо със заглавието , мисля че въпроса който искам да задам няма да е спам... Троли е известен чешит от форума , но със своите мнения , теми , понякога откровени заяждания(заради които явна понякога си понася наказания) , с безбройните си хвалебствия и самоизтъквания (аз съм най-великия) не може да се отрече , че придава неповторим колорит в "НаРиба"... Лично аз много пъти съм се забавлявал с неговите словоизлияния...Павел Иванов написа:Ilor-talapar , Троли , ся ще си играем на нови регистрации с нови банове ли ? Ами ето ти бан и на тази регистрация
Та въпроса ми конкретно към Павел Иванов е: Защо Ilor-talapar получи бан? Извинявай Павеле , но това наистина ми напомня на времената от близкото минало в които кварталния милиционер можеше да те задържи в участъка дори за това , че алаброса ти е бил сресан неправилно.... Ако е само заради съмнение , че е нова регистрация на Троли ... не знам дали е редно? Все пак колегата Ilor-talapar(колкото и прозаичен да е този нейм) от мненията си до тук с нищо не е предизвикал наказание...
P.S. В този ред на мисли , аз бих се усъмнил и в колегата vgd63 - да ме прощава , ама две мнения за 2 години.....

Човека си пишеше най-културно и възпитано, за какво ви трябваше да го банвате ? Сега няма кой да обяснява как стават нещата
Троли Президент 

- webfusion
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Колега аз се извинявам предварително, че се бъркам в зададеният въпрос към модератора, но... фактически никовете са хората и погледнато така пак е нарушение.salmo написа:Изчетох и всичките 5 страници на темата и понеже от много мнения насам няма нищо общо със Все пак колегата Ilor-talapar(колкото и прозаичен да е този нейм) от мненията си до тук с нищо не е предизвикал наказание...
Тоест модератора през ника наказва човека и 15 ника да направи то все тая, при положение че е същият човек.
Се едно си откраднал нещо , съдят те ма ти си сменяш паспорта ма те познават пак... е, ще ли те съдят няма ли?
Нищо против нито към тролито нито към теб, нито към никои, просто обяснявам механизма.
- stankof
- ще става разбирач
Нали искате еднакво прилагане на правила за всички бре скъпи колеги,кво го защитихте сега Тролито че придавал еди кво си на Форума?
Ами направете подписка да си го върнете като ви липсва толкова с неговите хиляди костури и си направете Форум "Колко костура бастисах днес" примерно!
Ами направете подписка да си го върнете като ви липсва толкова с неговите хиляди костури и си направете Форум "Колко костура бастисах днес" примерно!

ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
Станкоф-зима е.Скука.
Аз не съм му фен-и никога не съм го виждал на живо.
Но-и не го приемам за някакъв-важен фактор,та те така.
Аз не съм му фен-и никога не съм го виждал на живо.
Но-и не го приемам за някакъв-важен фактор,та те така.

Риболовци.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ами хвърляш едно око на това - http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=3684" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow и сам си отговаряш .salmo написа:...Та въпроса ми конкретно към Павел Иванов е: Защо Ilor-talapar получи бан? ...
Това , че имаш афинитет към интригите които постоянно въртеше Сашко си е просто някакво влечение към сеира . Има бол начини да си го задоволиш и извън форума .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- daniel defoe
- разбира нещата
Тази тема, според моето скромно виждане, се изчерпа преди има - няма 5 страници и е редно да се сиктирдоса най-накрая 

- трапера
- сериозен играч
Чакай де, зима е все пакdaniel defoe написа:Тази тема, според моето скромно виждане, се изчерпа преди има - няма 5 страници и е редно да се сиктирдоса най-накрая

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Троли-сега го сърбят пръстчетата.
Сигурен съм че чете и се кефи на аудиторията.
Сигурен съм че чете и се кефи на аудиторията.

Риболовци.
Троли президент 

На Павката едно голямо евала
, отдавна трябваше да го бастисате тоя никаквец
. Продължавай в същия дух и скоро може да спрат да наричат форума На Месо 

Павел Иванов написа:Ами хвърляш едно око на това - http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=3684" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow и сам си отговаряш .salmo написа:...Та въпроса ми конкретно към Павел Иванов е: Защо Ilor-talapar получи бан? ...
Това , че имаш афинитет към интригите които постоянно въртеше Сашко си е просто някакво влечение към сеира . Има бол начини да си го задоволиш и извън форума .
Не очаквах отговор... както и се случи - не получих. Това за "окото" си е типично модераторско изплъзване... И четири очи да хвърля (понеже съм с очила) никъде в правилата на форума не пише , че може да бъде наказван участник по съмнения , че това му е втори акаунт.... Това , че ме караш да чета "Общи условия и правила на naRiba.com" означава , че нямаш доказателства за това че (Ilor-talapar) е нашият герой Троли с рапала.....
За мен въпроса е приключил... Край!
P.S. Относно това , че имам афинитет към интригите.... това си е сериозна диагноза ,която би трябвало да се постави от лекар... Ако не си такъв ,Павел Иванов, моля те, въздържай се от подобни умозаключения....
Искрено съжалявам , че писах в темата на , явно толкова мразен съфорумник...
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
salmo написа:... че нямаш доказателства за това че (Ilor-talapar) е нашият герой Троли с рапала.....
При съвпадения на точно два IP адреса от общо трите от които пишеше само и единствено Сашко . При пренаредба на буквите за да се получи Ilor-talapar , при положение , че знам стила на Сашко години от преди да се регистрираш във форума , не смятам , че ми трябват повече доказателства

salmo написа:...P.S. Относно това , че имам афинитет към интригите.... това си е сериозна диагноза ,която би трябвало да се постави от лекар...
Афинитет и диагноза която чак доктор да я постави

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Аз дето съм сравнително отскоро във форума познавам неповторимия "стил" на писане на Троли Трола, та какво остава за господин модератора. Плюс това тоя смешник трябваше отдавна да са му били шута и евала на Павел Иванов че го направи!
И както каза гусин модератора, това че пише от 2 определени аипита е достатъчно доказателство!
И както каза гусин модератора, това че пише от 2 определени аипита е достатъчно доказателство!