Световен Рекорд На Шаран

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Smokey
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Smokey »

между азиатския шаран и европейския разлика има колкото между млада булка и зла свекърва
Изображение
За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Световен Рекорд На Шаран

Мнение от snegk »

zurnacia написа:
MiTaKa™ написа:Случайно се ровех из нета и вижте на какво попаднах :shock: [/url] http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... g%26sa%3DN
Колега - на тая снимка се виждат двама идиоти, които уж дуржат по 60 кг. всеки - не вярвам да беха толкова усмихнати. А това дето го държат прилича на сиамски картонен шаран.

А пък лично моето мнение е - от кога пък шаранът е хубава риба? Може да е емоция да го вадиш ама на мене лично почва да ми се повръща щом го вкуся - още от първата хапка. Не е случайно, че е риба която изобщо не се яде в много страни по света. Егати блудкавата сладня! А иначе в Азия наистина има такива риби! Виждал съм ги на много снимки - има и още по-големи сладководни от тая. В смисъл, че е напълно възможно. Ама тоя специално наистина прилича на японска анимация по-скоро.
Приятелю,шарана си е красива риба,вкусовете качества също са хубави.А за тези страни по света дето постояно говориш,за тях е по вкусно да ядът,червеи,хлебарки,бръмбари,червясало сирене и куп други лютиви и горчиви гадости.За рибата,дори и да е монтаж,не етолкова важно,важното е че наистина има ткива размери на този вид риба.
Последно промяна от snegk на Съб Фев 16, 2008 11:31 am, променено общо 1 път.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

ggbg написа:снимката не е монтаж за мен, ако породата си я има кво му е чудното. рекорда за най голяма сладководна риба пак беше някъде там.. делтата на меконг или нейде наоколо. ставаше въпрос за тонове.
Ето тука съм дал линк за филм кадето е снимана най-голямата следководна риба...
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t ... c&start=60
Изображение
zurnacia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Световен Рекорд На Шаран

Мнение от zurnacia »

[/quote]
Приятелю,шарана си е красива риба,вкусовете качества също са хубави.А за тези страни по света дето постояно говориш,за тях е по вкусно да ядът,червеи,хлебарки,бръмбари,червясало сирене и куп други лютиви и горчиви гадости.За рибата,дори и да е монтаж,не етолкова важно,важното е че наистина има ткива размери на този вид риба.[/quote]
Еми това си е до личен вкус. Аз лично предпочитам почти всяка друга. А колкото до монтажа - ментето си е менте - това е доста грозно такова. По-скоро не е важно, че наистина има риби с такива размери. То знаеме, че по всяка вероятност има гигантски сомове ама това не би оправдало някой да покаже фалшив 400кг. сом. Просто е адски тъпо.
Аватар
Chester
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Chester »

asini написа:Обикновеният шаран, който ние познаваме е много пъти по-хубав на вид, а и съм сигурен, че е и по-добър за ловене от някакъв гигант, не приличащ на риба.Това ми бие малко на някакъв вид хищен шаран, иначе как ще стане толкова голям :roll:
:smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043
Хвани и Пусни !
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

Преди време имаше също подобна снимка...пак с трофейна риба...пак с китайци начи :lol: Много яки тия бе! :D
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”