Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
Re: Накъде около Плевен?
има ли някъде някакъв риболов? споделете
- hanks
- вече хвърля и на тежко
Днес на Садовец десетина скобарета и кленчета от които 2-3 по едри.Имаше около 30 човека на вира никой не ловеше.
-
- научил се да хвърля
Колеги, някой престраши ли си да открие или още сме на свинско и винско?

Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
-
- ще става разбирач
На Садовец играта свършиhanks написа:Днес на Садовец десетина скобарета и кленчета от които 2-3 по едри.Имаше около 30 човека на вира никой не ловеше.

-
- фен клуб-скобар
Имах си аз да не би да се сетите да пишете къде кълве, ама на след като свърши играта тогава се сещате тцтцmaverini написа:На Садовец играта свършиhanks написа:Днес на Садовец десетина скобарета и кленчета от които 2-3 по едри.Имаше около 30 човека на вира никой не ловеше..Водата много се избистри,риби има но не взимат.
-
- ще става разбирач
Браво бе пич,цял Плевен и половин София знаят че на Садовец има риболов,само ти не разбра.
- hanks
- вече хвърля и на тежко
Ония ден ми се хвалят колеги,че са ловили доволно.Даже два дни подред.maverini написа:На Садовец играта свършиhanks написа:Днес на Садовец десетина скобарета и кленчета от които 2-3 по едри.Имаше около 30 човека на вира никой не ловеше..Водата много се избистри,риби има но не взимат.
-
- фен клуб-скобар
maverini написа:Браво бе пич,цял Плевен и половин София знаят че на Садовец има риболов,само ти не разбра.
Емиии не знам да бяхте понаписали нещо в темата, макар ,че риболов има и на други места.. Червен бряг примерно ама никой не е написал.
Много отдавна такава информация се споделя само на уше.
-
- фен клуб-скобар
Точно това казвам и аз
....

Това е един от близките и интересни язовири до София. В този обхват не са много. Искър, Тополница Огняново, Сопот малко по-далеч Батак и Огоста. Държи риба, при дъжд има места от които е безпроблемно излизането. Сигурно изпускам някой.
Когато кълве риболовците са буквално на метър-два един от друг, но може да се спомене нещо, едва когато кълването е приключило. Единственото неудобство е липсата на сянка. Ма и на доста други места е така.
Когато кълве риболовците са буквално на метър-два един от друг, но може да се спомене нещо, едва когато кълването е приключило. Единственото неудобство е липсата на сянка. Ма и на доста други места е така.
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Сега се прибрах от големия в Кайлъка.Източен е жестоко до приливника под попската.Имаше разни дебелаци дето яко чешеха с тройки и вадеха таранки.На средата на локвата има 40 санта вода само.Около метър и нещо е каналчето на барата.Шибаняците с тройките даже се хвалеха кой колко толостолопа,смадока и таранки е извадил тези дни.Звъннахме на Иара,те след 15 минути реагираха,но явно някой от малкия язовир дебнеше за проверяващи и седем бракониера рязко сбраха пръчките сминутка преди проверката за съжаление......Този язовир го зачерквам до 2019 година.Представям си какво го правят нощно време с мрежи и тройки....
- panddov
- вече хвърля и на тежко
Ами откакто го взеха от 2-3 години уж под аренда,пък после уж не е ,но нощем бивши арендатори и други приближени му разказваха играта с мрежи....Сега ремонт му трябвало на стената.?..и какво ли не измисляха и го правиха този язовир през последните години....И не само той ...и Малкия и двата на Мъртвата и колко други..Не сме държава и това си е!Няма закони,няма власт,да не говорим за съзнание и други добродетели!Цяла зима се нагледах на какво ли не по реките!
-
- ще става разбирач
Бах мааму верно е източен до дупка,аз съм от ''Мара Денчева''на времето в кайлъшките съм се учил на риболов.Е най-накрая ги съсипаха тотално, изродите мръсни.
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Да,така е.Но понеже на голяма вода рибата не свърши и сега-хайде на локва го направиха изродите гнусни!Като имат да ремонтират що не действат да ги еба в устата!?