Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Най-скъпият директен телескоп
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Най-скъпият директен телескоп
Кажете кой е най-скъпият директен телескоп 6 метра който сте виждали да се продава и къде.
Може и 7 -ца да е.
Може и 7 -ца да е.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
- SammY
- фен клуб-скобар
Re: Най-скъпият директен телескоп
Колмик Екстрийм и някакво Шимано , но не помня модела
Говоря за магазини в БГ и дължина 7м . Колмика при чичо Веско , а Шиманото в някой онлайн шоп , но не помня кой
Май , обаче не са качествени , защото не се ползват много , много

Май , обаче не са качествени , защото не се ползват много , много

Боки хората се интересуват къде да вземат по евтино в момента,но
нека да видим и тая анкета.
Ти си падаш по анкетите-та да се включа.
Нека магазинерите да кажат-те продават.

Риболовци.
Най-скъпия директен в Бг е този:
http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=53
Имам щастието да притежавам седмицата.Това е пръчка не за всеки и не за всички случаи...
A относно качеството-no comment...
....или не съм разбрал хумора...
http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=53
Имам щастието да притежавам седмицата.Това е пръчка не за всеки и не за всички случаи...
A относно качеството-no comment...

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Антарес е стара серия на Шимано,сега горния клас в ASPIRE, но Шимано нека си правят скорости за велосипеди-там им е силата. Аз бих гледал топ моделите на Мавер и Колмик, но ако е за качество, за най-скъпо едва ли?
Така неизбежно ще стигнем до вица за руските олигарси
_-виж каква шик вратовръзка си купих за 15 хил евро от МОЛ Х!
-прекарал си се, в МОЛ У, ги има същите по 20 хил евро!
Така неизбежно ще стигнем до вица за руските олигарси
_-виж каква шик вратовръзка си купих за 15 хил евро от МОЛ Х!
-прекарал си се, в МОЛ У, ги има същите по 20 хил евро!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- vankata81
- ще става разбирач
абе нека и аз да кажа един виц по темат
голф 2-ка с пернишка регистрация спира на кръстовище до едно бентли последен модел
"шофуора" на голфа маха ожесточено та този с бентлито,
онзи отваря прозореца и пита, какво има колега:
- ауе колега доуолен ли си от тая тарга?
-???????
-ами оти глуедам не ги карат много много у нашия град.
п.с. нищо лично към перничани.
голф 2-ка с пернишка регистрация спира на кръстовище до едно бентли последен модел
"шофуора" на голфа маха ожесточено та този с бентлито,
онзи отваря прозореца и пита, какво има колега:
- ауе колега доуолен ли си от тая тарга?
-???????
-ами оти глуедам не ги карат много много у нашия град.
п.с. нищо лично към перничани.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не че си падам по анкетите,не знам откъде си останал с такова впечатление.lusienn написа:Боки хората се интересуват къде да вземат по евтино в момента,но
Анкета или допитване до повече хора с познания в дадена област,обикновено е от полза за всички които имат интерес да дообогатят знанията си,а някой може и да използват получената информация.
Хората търсели по-евтино , ами не е вярно,стандарта в риболовните такъми непрекъснато расте.
Преди 10 г.сбора от цената на принадлежнастите на 5 човека средностатистически риболовеца струват колкото на един днес,при равни други условия.
Тънка материя са тези ми ти скъпи директни, но Наско е абсолютно прав според мен - най-скъпото не гарантира, че ше попаднеш на най-доброто, особено пък най-доброто за теб.
А иначе - не използвайте Колмик! Има висок риск от пристрастяване. Особено при някои от тоягите.
А иначе - не използвайте Колмик! Има висок риск от пристрастяване. Особено при някои от тоягите.
фен клуб-скобар
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
С първата част на поста ти съм съгласен напълно , но може да се пробва поне и да избираш.sashoart написа:Тънка материя са тези ми ти скъпи директни, но Наско е абсолютно прав според мен - най-скъпото не гарантира, че ше попаднеш на най-доброто, особено пък най-доброто за теб.
Обаче с второто изречение абсолютно не съм съгласен.
След запознаване с цените на резервните части за колмик, си е абсолютен финансов мазохизъм да се пристрастиш, така че лично за мен никога повече колмик. За това се оглеждам и ослушвам за нещо наистина добро.
- kukukuka
- кандидат преподавател
едно време за анкета или интервю заплащаха по 50 лв.
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Разликата с резервните части на Шимано е, че такива просто няма.Независимо от модела на скъпата въдица, в БГ неизменно ги ремонтираме с части от Тика:)boki speca написа:....
След запознаване с цените на резервните части за колмик, си е абсолютен финансов мазохизъм да се пристрастиш, така че лично за мен никога повече колмик....
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Шимано, Шимано, горещо препоръчвам
Ем скъпо, ем не подлежи на ремонт

Ем скъпо, ем не подлежи на ремонт

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- falco2
- ще става разбирач
Първата ми 7ца беше Еврохолд Сензор и за времето си беше една великолепна пръчка. Във времето експериментирах със Формакс, Фокус, Колмик, Тика, Шимано и други класни марки / тук визирам предимно среден клас/ и съм бил сравнително доволен
. Сега съм с Мавър 7м и 8м модел G 123 SL и съм много доволен.
.
Според мен от всички елитни марки ако се избере най-високия клас ще си заслужава, независимо ценовата им разлика, и най-практичният избор би бил тази марка която предлага и резервни части.
Наслука.

Според мен от всички елитни марки ако се избере най-високия клас ще си заслужава, независимо ценовата им разлика, и най-практичният избор би бил тази марка която предлага и резервни части.
Наслука.
-
- ще става разбирач
Като няма части как тогава от FilStar предлагат 3 години гаранция за пръчки и макари???
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
В българия:
най-скъпо и най-добро - Шимано aspire, fireblood, antares и т.н
най-рентабилно и най-смислено за покупка - ТИКА.
Отвън:
търсиш DAIWA HERA FX. По спомен я имаше в plat.co.jp и цената на седмицата беше около 950 евро. 9 метровия модел тежи под 200гр и струва 1400.
Сиренето е с пари. Има, разбира се японски и китайски семейни ателиета, изработващи по поръчка въдиците за популярния по тези географски ширини ХЕРАБУНА фишинг(нещо средно между риболов с директен и риболов на мач), където цената на един директен може да достигне и петцифрена сума в евро.
най-скъпо и най-добро - Шимано aspire, fireblood, antares и т.н
най-рентабилно и най-смислено за покупка - ТИКА.
Отвън:
търсиш DAIWA HERA FX. По спомен я имаше в plat.co.jp и цената на седмицата беше около 950 евро. 9 метровия модел тежи под 200гр и струва 1400.

Последно промяна от empar на Пет Яну 23, 2015 1:27 pm, променено общо 1 път.
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!