Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от Д.Граховски »

Това е от години и ще продължи с години ако разчитаме на ИАРА само. Я вижте какво почнаха да правят колегите от Пловдив, Пазарджик и др. градове
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Бобошево нали е в зоната на ИАРА-КН?? Миналата година те контролраха стриктно района си, а сега от няколко места чувам, че там браковците си косят спокойно?!
Имам 3-4 излета тази зима в района на Бл, такова нещо не видях.Има типове с вид и въдици като на косачи- обикалят, ослушват се, сучат се ,ама някой да коси като предишни години не видях.

Мите, в Пз и Пл вадят и унищожават мрежите на бракониерите, което е похвално. Тук е различно- трябва да си играеш на криеница с драскачите, а и закона е недомислен- с тройки неможе, ама с двойки може...?? Толкова ли не може ИАРА да иницира законови промени??
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

DJONI RINGO написа:........Сега много се радвам ,че Бело поле е издишало,Бобошево ще издиша много по бързо и то след броени дни-и тогава ще си снимам ташаците-ще ги публикувам и като няма риби може да ми ги пипат на картинка:)!.........
:lol:
И филм трябва да пуснеш. За пореден път ще се окажа прав.
скобара е риба проклета
Изображение
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

naskobo написа:Бобошево нали е в зоната на ИАРА-КН?? Миналата година те контролраха стриктно района си, а сега от няколко места чувам, че там браковците си косят спокойно?!
Имам 3-4 излета тази зима в района на Бл, такова нещо не видях.Има типове с вид и въдици като на косачи- обикалят, ослушват се, сучат се ,ама някой да коси като предишни години не видях.

Мите, в Пз и Пл вадят и унищожават мрежите на бракониерите, което е похвално. Тук е различно- трябва да си играеш на криеница с драскачите, а и закона е недомислен- с тройки неможе, ама с двойки може...?? Толкова ли не може ИАРА да иницира законови промени??
Насе Митака нещо се е предал май, или по-лошо. Дочух информация, че вече не е в ИАРА ама не знам колко е достоверна, а от КН той е най-сериозен. Дано не е вярно, ама ако се видиме ще имаме неприятен разговор. А може и никой да не се обажда, ама па хич да не отидат. Аз утре се прибирам и в събота може и да го подкарам да ходим заедно с моята кола да не го познаят.

Ама също така трябва да съм сигурен че има шуби, та да ги натисна които има в офиса да обединим сили.

Изображение

DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Граховски аз имам информация,че е имало скандал за някакъв джип-но не мога да кажа нищо по конкретно,защото не е моя работа! Разпра вътре в Иарата-ако не работи щее много жалко,защото той наистина е от добрите!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Аз в събота ще отида по-късно на риба, като преди това ще мина през офиса им и ако са там направо ги товаря в мойта кола и отиваме да санкционираме. Все пак дано е още там.

Изображение

srdbregalnica
новобранец
новобранец

Мнение от srdbregalnica »

какво е времето за сабота.ше одиме на бело поле за проба?водата мтна ли е???мерси!!!
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

кои ловил ловил водата вече е студена мн снежна .. на покровник ми се виде даже голема ... цвет идеален вадим 3ките и парашутите че са на леб нема да яде :D :D следващо ходене чак февруари март :drinkers:
Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

srdbregalnica написа:какво е времето за сабота.ше одиме на бело поле за проба?водата мтна ли е???мерси!!!
Като за първо мнение в този риболовен сайт, направо си се надскочил :)
45324
Все някога ще науча риболова на скобар!!!
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

Човека е македонец,добре се е справил,само къде клавиатурата му е сръбска :)
Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

humfy написа:Човека е македонец,добре се е справил,само къде клавиатурата му е сръбска :)
Ебаси то само и македонците ми требват на Бело поле, че са малко наще туфлеци..
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
srdbregalnica
новобранец
новобранец

Мнение от srdbregalnica »

topsoft написа:
humfy написа:Човека е македонец,добре се е справил,само къде клавиатурата му е сръбска :)
Кога извадих билет не ми казаха дека некоя рибари че прават разлика коя какв е ама гледам имало такива.и при нас идват българи па ништо страшно
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

srdbregalnica написа:
topsoft написа:
Кога извадих билет не ми казаха дека некоя рибари че прават разлика коя какв е ама гледам имало такива.и при нас идват българи па ништо страшно

Добре дошъл и наслука! Никой няма да ти връзва кусур, просто рибарите по зимните места тук сме прекалено много, а не си струва! Дано пускаш рибата, тя няма националност?!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

srdbregalnica написа: Кога извадих билет не ми казаха дека некоя рибари че прават разлика коя какв е ама гледам имало такива.и при нас идват българи па ништо страшно
Добре дошъл на риболов в България и гледай на всичко написано откъм веселата му страна. Няма проблем да си ловиш риби на Струма, даже можеш да споделиш в тази тема как ловите бойниците и белите мрени на река Вардар. Интересно за нас ще бъде и какви монтажи използвате в речния риболов.
Отговарям и на питането ти за времето в събота :) На Бело поле температурите ще са положителни през целия ден, като максималната ще достигне 10 градуса. Ще духа слаб вятър по течението на река Струма, което е за предпочитане. Не очаквай силен риболов. От неделя притоците на Струма вкарват снежна вода, която пресече интензивния риболов, който се получаваше до миналата седмица. Ловят се много трудно по 2-3 риби на ден, а над 5 риби си е майсторски риболов :)
Пожелавам ти успех и да напишеш впечатленията си. И лятото да ни поканиш на риболов по Вардар :)
Последно промяна от Veleka на Пет Яну 23, 2015 9:27 pm, променено общо 1 път.
45324
Все някога ще науча риболова на скобар!!!
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Veleka написа:
srdbregalnica написа: а над 5 риби си е майсторски риболов :)
Ще почерпя като се видим :)
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”