Съвет за Въдица Оxygen Excellent...

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
go6odob
новобранец
новобранец

Съвет за Въдица Оxygen Excellent...

Мнение от go6odob »

Здравейте колеги,искам да попитам някой имал ли си е работа с въдица Оксижен Екселент 3,5 либри
моля,дайте някакво инфо и някакви мнения!!! Също така искам и да попитам за макара Feeder Wund 6000, 9+1 лагера........
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Съвет за Въдица Оxygen Excellent...

Мнение от antivik »

Нещо не мога да я схвана тази комбинация..... :smt017 . От една страна яка, шаранджийска сопа и от друга доста по изфинена фидер макара....
Какво точно ще се търси? Ако се набляга за изфинени линии с по-тънки влакна, за к`ъв чемер е тази яка сопа? :? Ако па се наблегна на сопата и търсене на стабилни монтажи, няма ли макарето да дойде слабичко :roll: ....?
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
go6odob
новобранец
новобранец

Мнение от go6odob »

Здрасти, ще се набляга на стабилни монтажи,макарата е 6000, алуминиевата шпула събира 200 метра влакно 0,35, а резервната, 350 метра. При огледа макарата ми се видя доста стабилна, обаче не знам дали ще ми върши работа???
Аватар
jivko81
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jivko81 »

колега ако искаш да ловиш големи риби и да наблягаш на тежки монтажи по добре си вземи шаранска макара фидеровата може и да не издържи при фидеров риболов всичко е по финно докато при шаранджииския там си е по грубо
Аватар
oneillbgm
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от oneillbgm »

Ако не си купил все още въпросните въдици, мога да кажа, че аз имах сет от 3 броя такива. Продадох ги. Здрави са, но бяха много тежички. Буквално си бяха неудобни сопи. При натоварване издаваха странен шум, подобно на пращене.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”