Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Идея за хотел или хижа до яз.Голям Беглик или яз.Широка поля
Модератор: sapuna
Идея за хотел или хижа до яз.Голям Беглик или яз.Широка поля
Колеги имам желание да прекарам 7/8 дни на яз.Г. Беглик или яз.Широка поляна но нямам информация за хотели или хижи. Моля Ви помогнете.
Re: Идея за хотел или хижа до яз.Голям Беглик или яз.Широка
[quote="Ангел"]Колеги имам желание да прекарам 7/8 дни на яз.Г. Беглик или яз.Широка поляна но нямам информация за хотели или хижи. Моля Ви помогнете.[/quote]
:lol: заминаваме около 1.08. купи си палатка ще ти струва всичко около 1500лв.ние сме дваистина мъжаги без съпруги и деца.
:lol: заминаваме около 1.08. купи си палатка ще ти струва всичко около 1500лв.ние сме дваистина мъжаги без съпруги и деца.
Преди 2 години ходих на Голям Беглик и отсядах в хотел "Рай" (бившето КЗУ) но за съжаление съм изгубил телефона...
Видях, обаче, че строеха нещо като хотелско комплексче точно до стената. Имаше и 1 малък "семеен хотел" на около 500 м от стената нагоре по пътя към КЗУ-то от дясната страна. Най-добре според мен е да се обадиш на услуги-Батак и да ги питаш за бившата станция на КеЗеУ-то 100% ще ти дадат телефон 
Успех!

Успех!
Ambitious people are simply too stupid to be lazy
Намерих едно друго хотелче на Голям Беглик ако още се интересувате: http://www.journey.bg/hotels/hotel.php?hotel=2713#pic
Ambitious people are simply too stupid to be lazy
Благодаря на всички за информацията. Основните хотели в района на Голям Беглик са два :
хотел"Рай" (бившата почивна станция на КЗУ)
телефони за резервации : 035532004 и управител 0897716899
цени 10 лева на човек в стая с две легла; 30 лева - апартамент в него има две легла и разтегателен диван. В хотела работят ресторант и дневен бар - работят на много интересно работно време - "На повикване". Хотела е позанемарен но все още става, ако не очаквате твърде много от него. Не работят- както казват тук ото петнадесет години - басейна и сауната.
Ловен дом Беглика (намира се на 100-150 метра от Синия залив) - телефон за резервации - 035532048 - 13 лева на човек в стая с две легла- условията са значително по-добри от тези в хотел"Рай". Има и други места за пребиваване но те са трудно достъпни за външни хора.
хотел"Рай" (бившата почивна станция на КЗУ)
телефони за резервации : 035532004 и управител 0897716899
цени 10 лева на човек в стая с две легла; 30 лева - апартамент в него има две легла и разтегателен диван. В хотела работят ресторант и дневен бар - работят на много интересно работно време - "На повикване". Хотела е позанемарен но все още става, ако не очаквате твърде много от него. Не работят- както казват тук ото петнадесет години - басейна и сауната.
Ловен дом Беглика (намира се на 100-150 метра от Синия залив) - телефон за резервации - 035532048 - 13 лева на човек в стая с две легла- условията са значително по-добри от тези в хотел"Рай". Има и други места за пребиваване но те са трудно достъпни за външни хора.