Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Бял червей
Модератор: dantho.mihov
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Бял червей
Ще ида накрая да го питам оня с камерата и цървите и ако ми каже как и т.н. и на вас ще кажа,само да не каже че трябва да се купува и стар хладилник 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Don4o_62
- учете се от него
Тъй като темата стана жизненоважна относно живота на белия червей
ходих да го питам колегата....и излезна голям майтап и рядко стечение на обстоятелствата
просто ги бил заредил, но пак почти вакумирани и като се върнел ако били много топли ги слагал в камерата за малко 1 - 2 ч. да се охлаждали,и аз баш улучих момента на вадене
има един начин за охлаждане и издържане на ручейник в хладилника повече от месец,та може и за цървите да стане
ручейника го слагам в метален съд без вода,покривам го с влажна вълнена кърпа и следва най важния момент
съда с ручейника се слага в друг малко по голям съд и отстрани между двата се долива вода до горе,така стените на вътрешния със стръвта седят във водна студена баня,която понижава темп. още
това е изпитано лично за ручейник,но може да действа и за белия червей

просто ги бил заредил, но пак почти вакумирани и като се върнел ако били много топли ги слагал в камерата за малко 1 - 2 ч. да се охлаждали,и аз баш улучих момента на вадене

има един начин за охлаждане и издържане на ручейник в хладилника повече от месец,та може и за цървите да стане
ручейника го слагам в метален съд без вода,покривам го с влажна вълнена кърпа и следва най важния момент

това е изпитано лично за ручейник,но може да действа и за белия червей
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Преди като ходех по-често за риба и аз ги държах в отделението за зеленчуци, но в по-голяма кутия да имат пространство. В зависимост от това колко са били пресни в магазина 1-2 седмици издържат. Сега понеже ходя много рядко, и обикновено взимам много повече от необходимото остатъка го давам на колегите като си тръгна.
Сега наистина червеи бол в магазините, поне в големите градове. Но случвало ми се е в провинцията да няма в нито един магазин. Та проблема за съхраняването за някои колеги си остава.
Преди бях попаднал в руските форуми /мисля бях давал препратка/за някакъв вид бели червеи издържащи до месец, дори и не и в хладилник поне десетина дни.
Сега наистина червеи бол в магазините, поне в големите градове. Но случвало ми се е в провинцията да няма в нито един магазин. Та проблема за съхраняването за някои колеги си остава.
Преди бях попаднал в руските форуми /мисля бях давал препратка/за някакъв вид бели червеи издържащи до месец, дори и не и в хладилник поне десетина дни.
Сега видях темата.
Последния път бях капо,а имах половинка бял.
Та за него дадох 7.50 и си го прибрах в хладилник на 2 градуса,сложих и талаш малко от стърготини,
да обира влагата.Гледаш и кутията да ти е подходяща с малки дупки и да е суха.
Аз ползвам от тия кутии.
Не е скъпа и я ползвам 5та година-4 лв някъде беше.
Корморан имат същите,зелен цвят.
Затварят се хубаво,и няма опастност червей да излезе.
Има и още много други моделчета на пазара сега.
Сега погледнах-живи са с малки изклячения,които са станали кастери-също стават за захранка-
клена ги яде.А сега зимата клена иска захранка с бял и кастери по реките.
Ако не вярва някой-ще му снимам мойте в хладилника.
Последния път бях капо,а имах половинка бял.
Та за него дадох 7.50 и си го прибрах в хладилник на 2 градуса,сложих и талаш малко от стърготини,
да обира влагата.Гледаш и кутията да ти е подходяща с малки дупки и да е суха.
Аз ползвам от тия кутии.

Не е скъпа и я ползвам 5та година-4 лв някъде беше.
Корморан имат същите,зелен цвят.
Затварят се хубаво,и няма опастност червей да излезе.
Има и още много други моделчета на пазара сега.
Сега погледнах-живи са с малки изклячения,които са станали кастери-също стават за захранка-
клена ги яде.А сега зимата клена иска захранка с бял и кастери по реките.
Ако не вярва някой-ще му снимам мойте в хладилника.

Риболовци.
Това ми е последния риболов и капото.
Значи изстрелял съм към 100 грама и това на снимката си го прибрах.

Значи изстрелял съм към 100 грама и това на снимката си го прибрах.

Риболовци.