Спининг пръчка и макара за щука

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Monovbg
новобранец
новобранец

Re: Спининг пръчка и макара за щука

Мнение от Monovbg »

Ако си готов да заделиш 200 лв., гледай в обявите на сайта за макараи и издебни нов Заубер има колеги го пускат за по 110-120 лв. размер 3000 или 4000. В тоя ценови диапазон няма да вземеш по-хубава макара освен Excia конкретно за спининг. С прът 2.40 и акция 10-30 или 15-40(45) ще си готов за щуколов. Отдели по-голямата част от бюджета си за свястна макара, тя е най-важна при тоя тип риболов, а първият ти прът може да е компромисен. Колегата, който е посочил Мичъла за 40 лв. ще ти свърши работа.
Аватар
pop_stavri_
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pop_stavri_ »

mblagoev написа: ... Определено пръчката с този тест 7-28 маистина ще ми пасне идеално, но в този сайт е с изчерпана наличност :( не я намирам никъде другаде, поне онлайн.
Продължавам да чета из форума и да търся из сайтовете...
Здравей,
посочената пръчка я има при румънците, пращат и до България, но цената е друга: http://bigfish.ro/en/predator-products/ ... -fast-7878
По празниците имаха хубави намаления и си струваше да се поръчва от тях. Разгледай и другите модели на Favorite.

П.П. Провери във Видракс за наличност, може и да я имат в някой от магазините и да я изпратят.
dimityr_georgiev
новобранец
новобранец

Мнение от dimityr_georgiev »

Здравейте да се включа и аз в темата понеже търся сходна пръчка и макара съм се спрял на следният вариант : въдица http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=7405" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; и макара http://www.megafishing.bg/product/3437/ ... fiber.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; , такъмат ще се изполва главно по вецовете на Река Искър и малки обрасли язовирчета в София област . Ако някои има преки наблюдения моля за мнение . :fishing1:
d.n.mihaylov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от d.n.mihaylov »

Мите, ти какво ще кажеш за пръчката, след като я имаш точно тази? :)[/quot

Аз цяло лято хвърлях с нея, ползвам я за всякакви риби с плетено влакно, извадих няколко сомчета и кефали и ми се вижда добра. Ако искаш идния уикенд ще ти я дам да я пробваш, няма проблем само звънни. Пръчката е 2.7м.
Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
Аватар
mblagoev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mblagoev »

pop_stavri_ написа:
mblagoev написа: ... Определено пръчката с този тест 7-28 маистина ще ми пасне идеално, но в този сайт е с изчерпана наличност :( не я намирам никъде другаде, поне онлайн.
Продължавам да чета из форума и да търся из сайтовете...
Здравей,
посочената пръчка я има при румънците, пращат и до България, но цената е друга: http://bigfish.ro/en/predator-products/ ... -fast-7878
По празниците имаха хубави намаления и си струваше да се поръчва от тях. Разгледай и другите модели на Favorite.

П.П. Провери във Видракс за наличност, може и да я имат в някой от магазините и да я изпратят.
Както каза, поразрових се вярно по-обстойно във Видракс и какво да видя:
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=7061" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;

Директно я поръчах :) Чакам доставка и нямам търпение да я пипна :)
Благодаря и на колегата Д.Граховски за съвета за тази пръчка :)

Следващата стъпка е да намеря и подходящата макара за нея :)
Аватар
pop_stavri_
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pop_stavri_ »

Успех с новата пръчка и само радост да ти носи! :fishing3:
Аватар
TonyBlaze
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от TonyBlaze »

Успех, колега :) Чакаме снимки с яки щуки ;)
В момента на удара разбираш, че цялата мъка, горещина, студ, кал, пот, изхарчени пари и гориво, както и време нямат абсолютно никакво значение!
- Антоан Виденов

Catch & Release!
tsvetelin_petkov
новобранец
новобранец

Мнение от tsvetelin_petkov »

здравей колега,да изкажа и аз моето мнение.Berkley Cherrywood 7-28г е една мн добра сопа.Имам две на модела 2.10/3.5-21 гр./купувана от Америка/ и 2.7/7-28гр/ от тук.За тези пари сопите са екстра,всички са с FAST akция и добър строй.MEDIUM BLANK POWER.Аз лично имам изкарани доста щуки на по-малката и проблеми никакви.Дано съм бил полезен.
Аватар
mblagoev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mblagoev »

Благодаря, колеги :) Надявам се да имам доста успешни излети тази година. Имам и тема, в която ще продължа да ги публикувам.
Пръчката пристигна днес и наистина е доста добра, поне така на пръв поглед :)
Сега оглеждам макари, коя би била подходяща :)
tsvetelin_petkov написа:здравей колега,да изкажа и аз моето мнение.Berkley Cherrywood 7-28г е една мн добра сопа.Имам две на модела 2.10/3.5-21 гр./купувана от Америка/ и 2.7/7-28гр/ от тук.За тези пари сопите са екстра,всички са с FAST akция и добър строй.MEDIUM BLANK POWER.Аз лично имам изкарани доста щуки на по-малката и проблеми никакви.Дано съм бил полезен.
Favorite-а също е 7-28гр, тъй че би трябвало да ми свърши добра работа :)
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

С въдицата и у магазина, там мериш макари и търсиш баланс, ако не ти харесат макарите в магазина поне ще знаеш с колко грама макара се балансира.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Prangov99
новобранец
новобранец

Мнение от Prangov99 »

Здравей колега,виждам че вече си се обзавел с пръчка , да ти е честита и много риби с нея. За макара бих те насочил към моделите на тика и по точно към Дунаспин или Стуна, лично според мен са по-добри от риобитата. И за да не излезе че говоря празни приказки имах и двата модела на риоби а именно Ексия и Заубер и останах меко казано разочарован от тях и на бързо ги смених. И накрая ако не си ибрал влакно мога да ти предложа ето това http://spinningfish.bg/catalogue/produc ... e-pe4-150m" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; в размер 1,5.
GANDY567
новобранец
новобранец

Мнение от GANDY567 »

Винаги е за предпочитане да си поръчаш директно от вносителя. Има много предимства повярвайте ми.
А Черито е легенда и ако колегата е видял три да се чупят при замятане най-вероятно причината е в използвателите им. Въдиците са легендарни в този ценови клас и са вече 7-8 години на пазара .
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”