Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Богров 2015г.
Re: Богров 2015г.
От къде ги гепихте тия диви шарани а
Не изглеждат да са от садки 

Като не кълве аз ще клъвна.
Хубаво е като се прави такава реклама, да се сложат и някви документи за покупката на рибите, евентуално
Докато не се покажат, за мен това са риби уловени незаконно. А пък може и да последва няква проверчица, примерно....

- SammY
- фен клуб-скобар
Направо падам от смях ... един иска документи ... друг проверка ... на трети му били "кьорави" ... Не е ли по нормално да се зарадваме на красивите риби ... или типично по нашенски трябва да се съмняваме във всичко и всеки и да оплюваме без да знаем ... и дори да сме "сигурни" , че рибите са от държавен водоем "малко скраднати" ... Страшен народ сме !
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
В неделя съм там 1 Февруари , откриваме сезона, ако иска якой да сподели излета да заповяда.
-
- фен клуб-скобар
qno_zloo написа:В неделя съм там 1 Февруари , откриваме сезона, ако иска якой да сподели излета да заповяда.

И ако може после дай инфо какво си направил колега Успех и
НАСЛУКА
Танко Николаев Абрашев
- antivik
- кандидат преподавател
SammY написа:Направо падам от смях ... един иска документи ... друг проверка ... на трети му били "кьорави" ... Не е ли по нормално да се зарадваме на красивите риби ... или типично по нашенски трябва да се съмняваме във всичко и всеки и да оплюваме без да знаем ... и дори да сме "сигурни" , че рибите са от държавен водоем "малко скраднати" ... Страшен народ сме !

А ако тези шарани са из бракониерствани от някой свободен водоем, не се ли нарушават правата и късмета на много останали въдичари за сметка бизнеса на определен човек.... и направо казано това горе не е ли покана да се аплодира и поощрява нарушаването на законите /поне докато не е доказано обратното/.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- SammY
- фен клуб-скобар
Ами ако не са ? До колкото знам колегата Марян не е собственик на водоема , а редовен клиент ... тоест едва ли знае от съде идва рибата. Не ти прави чест да ми слагаш думи в устата ... Никога не съм твърдял , че рибата трябва да се мести от държавните язовири ... Дори рибите да са хванати от държавен водоем ... нали се сещаш какво щеше да им се случи , ако не бяха попаднали в този водоем .... и пак рибовците нямаше да могат да ги хванат .... щяха да са изсрани ...
п.п. Сега да не решиш , че подкрепям бракониерите и мрежарите
п.п. Сега да не решиш , че подкрепям бракониерите и мрежарите

- antivik
- кандидат преподавател
Мисля че нищо не слагам в устата на никого, просто цитирам:
"SammY написа:
Направо падам от смях ... един иска документи ... друг проверка ... на трети му били "кьорави" ... Не е ли по нормално да се зарадваме на красивите риби ... или типично по нашенски трябва да се съмняваме във всичко и всеки и да оплюваме без да знаем ... и дори да сме "сигурни" , че рибите са от държавен водоем "малко скраднати" ... Страшен народ сме !"
Това горе не са мои приказки, не виждам защо трябва да се радвам на риби ако те са незаконно уловени и преселени независимо къде.
"SammY написа:
Направо падам от смях ... един иска документи ... друг проверка ... на трети му били "кьорави" ... Не е ли по нормално да се зарадваме на красивите риби ... или типично по нашенски трябва да се съмняваме във всичко и всеки и да оплюваме без да знаем ... и дори да сме "сигурни" , че рибите са от държавен водоем "малко скраднати" ... Страшен народ сме !"
Това горе не са мои приказки, не виждам защо трябва да се радвам на риби ако те са незаконно уловени и преселени независимо къде.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хора , рибите са от рибарник, кой ще хване 5 шарана зимата , дори и със мрежа стига сте се кара ли, Англия и Франция си размениха по 100 риби никой не каза нищо.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
- SammY
- фен клуб-скобар
Колега , май няма да се разберем ... проблема на форумите ... пишеш едно , мислиш едно , а всеки го тълкува по различен начин
Не бива да издребняваме толкова и да съдим толкова лесно без да знаем за какво иде реч 
Мисля че с горния пост се слага край на това отклонение от темата

Мисля че с горния пост се слага край на това отклонение от темата

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Колега Sammy кажи как стоят нещата за да "избистрим реката".
Не друго,ами да обвиняваш без да знаеш нещо и да защитаваи без да знаеш нещо си е дъ сейм шит.
Байдъуй все ми е пет от къде са и какви са рибите.
Не друго,ами да обвиняваш без да знаеш нещо и да защитаваи без да знаеш нещо си е дъ сейм шит.
Байдъуй все ми е пет от къде са и какви са рибите.
- SammY
- фен клуб-скобар
Тази полемика ми писна
Не ми се потретва , а и мисля че си ме разбрал правилно . Бях до тук 

Красиви, достолепни бих казал риби, мечта за всеки шаранджия. От една страна сьм радостен, че са още живи...а от друга, лично аз мечтая да се преборя с тях на язовир като Пяська примерно, но за всеки влак си има пьтници...
LET'S GO!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Koлеги Богров ще отвори събота и неделя 7-8 Февруари , информация че рибите са се раздвижили и ще падне риболов , аз ще съм там. Успех с тупалките.