Какво кълве на яз.Пясъчник?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?

Мнение от яз,Сопот »

Направете система и им помогнете :?: Ако не беше балкана,щях да бъда рамо до рамо с тях :idea:
Мислете и помнете 1876г от къде тръгна :idea:
Риба къща няма.
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

kodek написа:Коментират запознати ,че повечето добри риби са се появили след преливане на язовирите по каскадата Красново-Кръстевич.Пясъчник донякъде се е "самозарибил" ДАНО се ОПАЗИ.
До сега не се самоопазиха... Трябват си хора и усилия. Заповядаите тази неделя на пясъчник в боровата гора до пътя за Беловица да видите как ще пуснем нови 600 сомчета по 45 см всяко.
Ще мислим и как да ги опазим не само от мрежите , но и от рибарите поне докато отрастнат...
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

maznislav написа:
kodek написа:Коментират запознати ,че повечето добри риби са се появили след преливане на язовирите по каскадата Красново-Кръстевич.Пясъчник донякъде се е "самозарибил" ДАНО се ОПАЗИ.
До сега не се самоопазиха... Трябват си хора и усилия. Заповядаите тази неделя на пясъчник в боровата гора до пътя за Беловица да видите как ще пуснем нови 600 сомчета по 45 см всяко.
Ще мислим и как да ги опазим не само от мрежите , но и от рибарите поне докато отрастнат...
"Дано се опази" - имах предвид хората като Вас, да помагат за опазване.Бях свидетел при изваждане на 2 риби над 10.които бяха доста охлузени, на едната 14кг.от едната страна липсваха 2люспи и червено петно от охлузване, от другата страна няколко малки петънца и рани.Всички наоколо заключиха,че рибите са преминали през доста препятствия.Откъде препятствия и този тормоз, като в момента няма мрежари и търмъци на пясъчник?Следователно от прелялите язовири рибата се е добрала жива до пясъка , сега е гладна и налита на всичко.НО това беше преди месец.
Аватар
borislav_v
новобранец
новобранец

Мнение от borislav_v »

Някои с прясно инфо няма ли как е риболова като цяло и по специално от към хищник
?
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

IvayloA
новобранец
новобранец

Мнение от IvayloA »

Здравейте колеги, тъй като вече зазимихме такъмите за мирни риби, а нещо не ме свърта на едно място исках да питам някой има ли инфо за хищника на пясъка- костур, бяла риба. Всякакво инфо ще ми е от полза. Че си купих скоро такъми за спининг - пръчка, макара, примамки всякакви абе не е за разправяне как влезнах и в тоя филм :lol: . Също така съм готов и за жива стръв. Като цяло ходи ми се за риба така че ще съм благодарен, ако някой сподели :fishing10:
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

.....на Пясъка бях в неделя,лових от брега на силикон,нямах кълване в района на стената и кулата,имаше още около 15-тина лодки,които щъкаха напред-назад и накрая се прибраха,най-вероятно без улов.По мое мнение спининг риболова от брега в близките месеци при това ниво на водата ще е обречен на провал,просто рибите няма да излязат вече на толкова плитко.Отдясно на стената имаше колега хвърлил 3-4 въдици на дъно за хищник,който каза,че от сутринта няма удар.
валатът не най-лошото нещо на света
Аватар
borislav_v
новобранец
новобранец

Мнение от borislav_v »

Никои ли не е ходил скоро към пясъка пишете дори и да сте били валат интересува ме риболов от лодка
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

Вчера на жива стръв (симеон) + силикон + желязо(блесни) пълен валат.2 човека 4 часа.много обикаляне,вода много-риба хич.
SuperMario45
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от SuperMario45 »

Здравейте колеги. Имам питане от името на един познат - червеноперките дали са започнали да се обаждат?
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Еее и на нас ни са ще да е почнала ама не.Няма ги решетките на 15м. са под вода.Ще чакаме колега да се изгрее водата ,и ще ги ловим по втичалата.Наслука!
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Аватар
borislav_v
новобранец
новобранец

Мнение от borislav_v »

някакво инфо от към джиг :fishing10:
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от asenfisherman »

Вчера се повозихме по водоема,доста е пълен и мътен.За първи път го посещавам и много ми хареса.На едно място видяхме хубаво огнище ,адмирации за колегите спретнали огъня,ние проверихме няколко шишета но си бяха само шамандури.За риболова не мога да кажа нищо защото такъв нямаше ,изредихме доста силикон,главиняри,железа,щипоци,обиколихме плитко и дълбоко ,но нямаме дори сторване.Имаше още 2 лодки на вода но не знам те как се представиха.
Tanko Abrashev
фен клуб-скобар

Мнение от Tanko Abrashev »

Някакво инфо за мирните риби по язовир Пясъчник ?
Танко Николаев Абрашев
Аватар
falco2
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от falco2 »

Tanko Abrashev написа:Някакво инфо за мирните риби по язовир Пясъчник ?

Във четвъртък ще съм там, и би било полезно колеги да дадат прясно инфо.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”