Шаранджийска пръчка за начинаещи.Enter - Supra Carp Power

Модератор: sapuna

Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Re: Шаранджийска пръчка за начинаещи.Enter - Supra Carp Powe

Мнение от Антон Тонев »

Георги Динков написа:
Антон Тонев написа:Според мен, търси сопа полупараболик.Да е между 3.25lbs,и 3.75lbs. Мисля,че за така дистанция 3.60м ще ти бъде идеална.
Пръчките ми са карбонки 3.60 3-коленни FL STRATEGIST,50 метра са нищо за тях. :) Поне аз така мисля,все още не съм ги ползвал.
Имаш според мен хубави сопи/моите са FL Tournament 3.50lbs-3.90м-триколенни/.Твоите, мисля са 3,75lbs.Карай си с тях и не се занимавай с глупости. :D
ПП И моите, и твоите са от едно и също место-ясно е че не са кабронови
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Георги Динков
новобранец
новобранец

Мнение от Георги Динков »

Антон Тонев написа:
Георги Динков написа:
Антон Тонев написа:Според мен, търси сопа полупараболик.Да е между 3.25lbs,и 3.75lbs. Мисля,че за така дистанция 3.60м ще ти бъде идеална.
Пръчките ми са карбонки 3.60 3-коленни FL STRATEGIST,50 метра са нищо за тях. :) Поне аз така мисля,все още не съм ги ползвал.
Имаш според мен хубави сопи/моите са FL Tournament 3.50lbs-3.90м-триколенни/.Твоите, мисля са 3,75lbs.Карай си с тях и не се занимавай с глупости. :D
ПП И моите, и твоите са от едно и също место-ясно е че не са кабронови
Те и ultra team carp i strategist i tournament са едни и същи,само на стратега макаро държача е fuji,строй мрой всичко е едно и също.И да 3.75 но си е чисто 3.25 според мен,лятото ще ги пробвам на дистанция.Да са ми живи и здрави.Поздрави. :fishing3:
Димитър Чаушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Димитър Чаушев »

Между стратегис и турнамент ..... разликата е огромна :wink: Стратегис е много стегната пръчка (говоря за 3 части ) и може да не е 3,75 но не е и 3,25 , турнамента е може би 3,00 -3,25 , имам ги и двата модела , стратегиста мята та ..... пушек се вдига :wink:
Георги Динков
новобранец
новобранец

Мнение от Георги Динков »

Димитър Чаушев написа:Между стратегис и турнамент ..... разликата е огромна :wink: Стратегис е много стегната пръчка (говоря за 3 части ) и може да не е 3,75 но не е и 3,25 , турнамента е може би 3,00 -3,25 , имам ги и двата модела , стратегиста мята та ..... пушек се вдига :wink:
Значи съм се объркал,ултрата бяха еднакви,само макаро държача на стратега е фуджи. :fishing11:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мирни риби”