Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на мирни риби
 Риболов на мирни риби

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на мирни риби
 Риболов на мирни риби

Шаранджийска пръчка за начинаещи.Enter - Supra Carp Power
Модератор: sapuna
- Антон Тонев
- сериозен играч 
Re: Шаранджийска пръчка за начинаещи.Enter - Supra Carp Powe
Имаш според мен хубави сопи/моите са FL Tournament 3.50lbs-3.90м-триколенни/.Твоите, мисля са 3,75lbs.Карай си с тях и не се занимавай с глупости.Георги Динков написа:Пръчките ми са карбонки 3.60 3-коленни FL STRATEGIST,50 метра са нищо за тях.Антон Тонев написа:Според мен, търси сопа полупараболик.Да е между 3.25lbs,и 3.75lbs. Мисля,че за така дистанция 3.60м ще ти бъде идеална.Поне аз така мисля,все още не съм ги ползвал.

ПП И моите, и твоите са от едно и също место-ясно е че не са кабронови
Как обичам да си блажа със сланина, 
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев

как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- 
				Георги Динков
- новобранец 
Те и ultra team carp i strategist i tournament са едни и същи,само на стратега макаро държача е fuji,строй мрой всичко е едно и също.И да 3.75 но си е чисто 3.25 според мен,лятото ще ги пробвам на дистанция.Да са ми живи и здрави.Поздрави.Антон Тонев написа:Имаш според мен хубави сопи/моите са FL Tournament 3.50lbs-3.90м-триколенни/.Твоите, мисля са 3,75lbs.Карай си с тях и не се занимавай с глупости.Георги Динков написа:Пръчките ми са карбонки 3.60 3-коленни FL STRATEGIST,50 метра са нищо за тях.Антон Тонев написа:Според мен, търси сопа полупараболик.Да е между 3.25lbs,и 3.75lbs. Мисля,че за така дистанция 3.60м ще ти бъде идеална.Поне аз така мисля,все още не съм ги ползвал.
ПП И моите, и твоите са от едно и също место-ясно е че не са кабронови

- 
				Димитър Чаушев
- разбира нещата 
Между стратегис и турнамент ..... разликата е огромна   Стратегис е много стегната пръчка (говоря за 3 части ) и може да не е  3,75 но не е и 3,25 , турнамента е може би 3,00 -3,25  , имам ги и двата модела , стратегиста мята та ..... пушек се вдига
  Стратегис е много стегната пръчка (говоря за 3 части ) и може да не е  3,75 но не е и 3,25 , турнамента е може би 3,00 -3,25  , имам ги и двата модела , стратегиста мята та ..... пушек се вдига  

Стратегис е много стегната пръчка (говоря за 3 части ) и може да не е  3,75 но не е и 3,25 , турнамента е може би 3,00 -3,25  , имам ги и двата модела , стратегиста мята та ..... пушек се вдига
- 
				Георги Динков
- новобранец 
Значи съм се объркал,ултрата бяха еднакви,само макаро държача на стратега е фуджи.Димитър Чаушев написа:Между стратегис и турнамент ..... разликата е огромнаСтратегис е много стегната пръчка (говоря за 3 части ) и може да не е 3,75 но не е и 3,25 , турнамента е може би 3,00 -3,25 , имам ги и двата модела , стратегиста мята та ..... пушек се вдига